- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
- #1
eeeeeeeee
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar sıkıldıkça siteye girip vakit geçiriyorum burada zaman geçirmek bana iyi geliyor babam dört yıl önce öldü annem ve kardeşimle bir de dayımla yaşıyorum dayım çok geçimsiz bir insan kardeşimle bu yüzden tartıştılar ve kardeşim evi terk etti evlenip kurtulmak istiyorum yaşadığım bu hayattan ama yanlış bir karar vermekten de çok korkuyorum hastalığımdan dolayı nöroloji uzmanına gidiyorum doktorum erkek çok ilgili çok iyi bir doktor keşke ona bu yaşadıklarımı hep anlatsam diyorum kendimi yanında çok iyi hissediyorum ben daha doğrusu birkaç doktora daha gidiyorum ve onlarda erkek onların yanında kendimi çok iyi hissediyorum sanırım onların olgunlukları tecrübeleri beni etkiliyor kışın kendimden iki yaş büyük bir erkekle ilişkiye başlayacak gibi oldum sonradan o ilişki istemediğini söyledi ve öyle kaldı onu aramayı düşünüyorum ama sonradan beni terkeden birini neden arayayım diyorum annemle sık sık dertleşiyoruz o da bu durumlara çok üzülüyor evde hiçbirşey yapmıyorum akşama kadar internetin başında bazen kitap okuyorum çok sıkıldım artık bu hayattan hayatımda bir değişiklik olsun istiyorum hep aynı hayat bana kafayı yedirecek bazen çıldıracak gibi oluyorum lütfen yorumlarınızı yazın ve bana bir yol gösterin şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
kaç yaşındasın? okul veya iş hayatın olmadı mı? çalışmana dışarı çıkmana müsade ediyorlar mı?
kaç yaşındasın? okul veya iş hayatın olmadı mı? çalışmana dışarı çıkmana müsade ediyorlar mı?
çalışırsan kafan dağılır, günü dışarıda geçirince dayını falan da düşünmezsin hem geleceğin için ufaktan para biriktirirsin. kendini çok yormayacağın muhasebe bürolarında sekreterlik yapabilirsin oturduğun yerden veya doktor muayenehanelerinde sekreterler oluyor. neredeyse her türlü büroda sekreter var. biraz yorulmayı göze alırım dersen satış görevlisi olabilirsin. çevre edinirsin. tatil gününde arkadaşlarınla vakit geçirirsin. hem özgüven hem de çevre kazanırsın sonra aşk da evlilik de kendiliğinden gelir. çalışmam diyorsan ücretsiz kurslara katılabilirsin. hobi edinebilirsin, bu şekilde de kafan dağılır. kafan dağılıp özgüven kazanınca yolunu kendin daha iyi bir şekilde çizersin zaten.
çalışırsan kafan dağılır, günü dışarıda geçirince dayını falan da düşünmezsin hem geleceğin için ufaktan para biriktirirsin. kendini çok yormayacağın muhasebe bürolarında sekreterlik yapabilirsin oturduğun yerden veya doktor muayenehanelerinde sekreterler oluyor. neredeyse her türlü büroda sekreter var. biraz yorulmayı göze alırım dersen satış görevlisi olabilirsin. çevre edinirsin. tatil gününde arkadaşlarınla vakit geçirirsin. hem özgüven hem de çevre kazanırsın sonra aşk da evlilik de kendiliğinden gelir. çalışmam diyorsan ücretsiz kurslara katılabilirsin. hobi edinebilirsin, bu şekilde de kafan dağılır. kafan dağılıp özgüven kazanınca yolunu kendin daha iyi bir şekilde çizersin zaten.
ama kafamı hiçbirşeye veremiyorum dikkatimi toplayamıyorum çalışmayı ben de çok istiyorum ama sanırım bunun için dikkatimi toplamam gerekiyor bunun için ne önerirsin yani kafamı toplamak için bir şeye adapte olmak için
Geçmiş olsun tedavne devam ederken bi işe gir mesela sosyalleş hani bilmiyorum bazı yerlerde bi iş oluyo sen evde yapıyosun filan öyle bişey bul kafanı dağıt hep bilgisayara takılma yani. Doktorunada anlat ya da içini dökmek için psikoloğa git .Hayat karşına birisini çıkartır sen evlenipde kurtulayım diye düşünme canım.Başın sağolsun..
anladım canım baba sevgisine hasretsin ama onlardan bekleyemezsin bunu
sorumluluk alırsan dikkatini verecek bir şeyin olur. görev, sorumluluk, bir uğraş. yani düşünmek zorunda olduğun bir şey bulmadan kafanı karıştıran şeyleri düşünmekten vazgeçemezsin. ben de geçenlerde kendi kendime beynimi yeyip duruyordum, kpss ye çalışmaya başladım. ona oturunca dünyadan kopuyorum. :) hiçbir şey düşünmüyorum. çünkü onu yapmam gereken bir sorumluluk olarak görüyorum. o da benim hayatımda bir öneme sahip. o yüzden çalışırken önceliğim o olabiliyor ve kafam gerçekten rahat ediyor. yani sıkıntılı şeyler düşünüyorsan, onları düşünmemek için başka bir şey düşünmen lazım.
aslında kpssye ben de çalışmak zorundayım kafamı ona verebilsem iyi olur dersin başına bir oturabilsem sen nasıl çalışıyorsun derslerine biraz kendinden bahseder misin
murat yayınlarının kpss genel yetenek genel kültür konu anlatımlı kitabını aldım. bütün boş vakitlerimde tabi kadınlar kulubunden çıkabilirsem :) alıyorum elime kitabı çalışıyorum. burada kpss topikleri var, yapamadığımız sorularda yardımlaşıyoruz. kitabı elime alıyorsam yatana kadar bırakmıyorum. vakit su gibi geçiyor.
kardeşinle hiç mi görüşmüyorsun? kaç yaşında o kız mı erkek mi? napıyor şimdi? nerede olduğunu naptığını biliyor musun?
kardeşim erkek benden dört yaş küçük yani 20 yaşında çalıştığı iş yerinde kalıyor her akşam telefonla konuşuyoruz ama onu çok özledim arada sırada eve de geliyor o şekilde görüşüyoruz
erkek çocuğuymuş o kadar üzülmene gerek yok. evlenip de birbirinizden ayrılmışsınız gibi düşün. hayatının sonuna kadar aynı evde yaşamayacaktınız. ama geri dönme ihtimali yok mu, çok mu baskı yaptı dayın?