- 19 Nisan 2022
- 68
- -150
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nimesay1818
-
Durup dururken mi oldu? Bu adam hep böyledir bir anda olmamıştırböyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Annende yersin bundan sonra de sendeböyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Özünde iyi biridir belkiİkinci kez baba olmaya çok layık bir adammış. İki yetmez üç,dört, beş çocuk verin bu adama.
Kesin özünde iyi biridir. Hatta iyiyken çok iyidir kızıyla oyunlar oynar, ama sinirlenince kendine hakim olamıyordur yazık...Özünde iyi biridir belki
Durup dururken mi oldu? Bu adam hep böyledir bir anda olmamıştır
Hiç para vermez ki bana alırım verseydi kziima ağladı yavrum o kdrKlasik soru
Bu adam hep mi böyleydi? Evet ise, niye ikinci cocuk?
Son olarak,gidin siz alin kiziniza Allah askina. Üzüldüm yavrucuga
Calismiyormusunuz ?Hiç para vermez ki bana alırım verseydi kziima ağladı yavrum o kdr
HayirCalismiyormusunuz ?
HayirSiz çalışıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?