Nasıl bir evlilik bu?

söyledikleriiniz birbiriyle çelişiyor.öpüp koklayan biri sürekli cinsellik istememesi garip geldi bana.aşılımıcak sorunlar değil bence aile terapistine gitmenizde yarar var.

Bir çok üye yazmış eşiniz eşcinsel olabilir , eşini seven ve arzulayan adamı ağız kokusu falan durdurmaz.Kadınları giyim kuşam konusunda eleştirmesi de bana pek erkek tavrı gibi gelmedi.Tabii birlikte yaşayan sizsiniz.Ama bu yüksek ihtimal.Bazı eşcinseller evlenene kadar fark edemiyorlar eşcinsel olduklarını hani sanki evlenince düzelir zannediyorlar.Allah yardımcınız olsun.

Beğenemedi de ne diye evlendi o Zaman? Kendinize olan güveniniz sarsılmaya başlamış bile eşiniz yüzünden.

Kv ye bir süre aşırı iyi davran ve ona bu cinsellik konusunu çıtlat. Bu durumunu biliyor muydunuz diye. Eşin eşcinsel mi diye düşünmedim değil.
Bence annesi biliyodur eşcinsel olduğunu eşcinselse eğer.Düzelir diye evlendiriyorlar sanki düzelmesi gereken ve düzelecek bir şeymiş gibi.Yani konu sahibi kayınvalidesine çıtlatsa adı "Sen kadınlık yapamamışsındır." olur.Bu işin çözümü erkek ailesinde değil.

Ah balamir keşke düğün öncesi yazılanlara kulak verip vazgeçme cesareti gösterseydin. Neyse olan oldu, bari o cesareti şimdi göster hayatının kalanını heba etme biraz daha bekleyim olayları falan hikaye düzelmez bu evlilik. Ya alışıp kanıksayacaksın bu hayatı kabulleneceksin ya da yolunu çizeceksin.

Arkadaşlar eşime karşı çok soğudum. Beni sevdiğini bazen hissediyorum ama karşı cinse duyulan sevgi gibi değil sanki değişik bir sevgi. Çünkü gerçekten sohbetimiz,muhabbetimiz iyidir. Espriler şakalar girla. Birbirimizle iken hiç sikilmayiz. Ama gelin görün ki çok büyük eksiklik yaşıyorum cinsellik, sevişme, öpüşme bunlara çok açım

Enteresan bir ilişki

Çok normal çünkü kadınız ihtiyaçlarımız var
Resmen yanınızda kana kana içebileceginiz su deposu varken siz susuzluktan ölüyorsunuz
Cinsel gücü arttırıcı şeyler araştırsanız netten,yiyecek içecek falan. Yedirin bol bol etki eder belki.
Ya da erotik filmler.
Mesela grinin elli tonu ile beraber devam eden 2 filmi var su anda da biri vizyonda.
Cdlerini alın,aksam yatakta izleyin laptop ile,belki biraz erkekligini hisseder

Siz karı koca değil kanka olmuşsunuz.
Ömceki konularınızda ağır kokusu sıkıntısından bahsetmiştiniz. Öpmek istememe sebebi bu olabilir mi?

Ayrıca aileye ve eşe saygısı kişi dışardakilere harika davransa ne yazar. Dışarlığı iyi demek ki.
Keşke insanları dinleseymişsiniz evlenmeyin denmiş kaç kere.

Cinsellik evlilik için çok önemli
Düzelir mi bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…