- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
benim eski es de öyleydi. Hep ben suçlandım vajinismus vs. hep suçlandım. Zamanla araştırma vs. yaparak cinsellik adına biseyler öğrendim ve kendi eksikliğini bana suç atarak kapattığını anladım. O da gecelik giymemi istemez jet hızı ile ilişki ister, dokunmayı öpmeyi bilmez vs. uzar gider liste zaten bana ve aileme gereken saygiyi ve değeri vermedi ben çok sabrettim boşanmamak için ama baktım elimde bu ilişki ile ilgili hiçbir artı yok adam niye evlenmiş hala anlam veremiyorum.Arkadaşlar hepinize toplu yanıt vermek istiyorum. Yüzlerine karşı değil arkasından söylüyor insanların evet o zaman saygısız oluyor aileme karşı. Cinsellik benim için çok önemli . Sevişmek, Öpüşmek bunlar kadar güzel bir şey var mı bilmiyorum ama Rabbim nasip etmedi işte. Gay mi demişsiniz bilemiyorum ama genelde kadınları Hep elestirir giyim kuşam yönünden. Benim de açık bir şekilde dolasmami istemez evde, makyajdan ,gecelikten hoşlanmaz. Bunlar benim ev içinde en çok yapmak istediğim şeyler. Dışarıda zaten örtülü bir insanım.
Doktor kısmını deneyebilirsin ama kabul etmeyektir büyük ihtimalle.
Size allah kolaylık versin.
Zor işler adamlar gay mi diye şüpheleniyoruz artik insanlar da cinsel karmaşa var inş toparlarsınız ama olmuyorsa da zorlamayın en önemli kişi kendinizsiniz.
Nasıl mutlu olursanız öyle yapın.
SEVGİLER...