Arkadaşlar artık ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Babam senelerdir istediği bi arabaydı ve aldı. Ehliyeti var ama çok eskiden aldığından ve araba kullanmadığında pratikliği yok ben evlenince eşim araba kullanmayı biliyor o öğretir diye aldı ve araba bizde kalıyor denk geldikçe her hafta sonu gidiyoruz araba kullanmaya bende öğrenmeye çalışıyorum ama sorun arabayı aldığımızdan beri sürekli bir şey çıkıyor plakalarımız çalındı onu yaptırdık ardından ruhsat kayboldu bulamadık onuda tekrar çıkarttık sonra tekrar plakalar çalındı yine çıkarttık babam pratik yapmaya başladı trafiğe çıktı arabayı vurdu ayna kırıldı sonra yine bi hafta sonu ufak bi kaza geçirdik ön tekerlek jantla pert oldu onuda yaptırdık onu yaptırdıktan sonra bi kaç gün sonra ön cam çatlamış biri bitip biri başlıyor resmen bugünde araba park halindeyken yan tarafından birisi vurmuş arabaya hayır nasıl bir göz nazardır bilmiyorum artık bu arada arabayı aldı diye babam kurbanınıda kesti her sabah acaba yine ne olucak arabaya diye uyanıyorum