Nasıl bir göz var bilmiyorum artık

Benim arabamında ön camı ikinci kez çatladı.
Yeni almıştım daha,gece park ettim sabah bir baktım sanki sopayla vurulmuş gibi yuvarlak tuhaf bir çatlak.
Sigortadan değiştirttim 6 ay geçmedi,tem de kamyonun tekerinden taş fırladı yine çatladı cam minicik,önemli değil minik zaten bir ara bırakırım servise dedim,bu haftasonu yine taş geldi başka bir yerden yeniden catladı. Şu an çatlak hatta. İyiki değiştirmemişim hemen dedim hatta çünkü ikinciye oldu 1 hafta arayla.
Olabiliyor böyle şeyler yani. Cana gelmesin deyip geçmek lazım.

Son düzenleme:
Benim arabamında ön camı ikinci kez çatladı.
Yeni almıştım daha,gece park ettim sabah bir baktım sanki sopayla vurulmuş gibi yuvarlak tuhaf bir çatlak.
Sigortadan değiştirttim 6 ay geçmedi,tem de kamyonun tekerinden taş fırladı yine çatladı cam minicik,önemli değil dedim minik zaten bir ara bırakırım servise dedim,bu haftasonu yine taş geldi başka bir yerden yeniden catladı. Şu an çatlak hatta. İyiki değiştirmemişim hemen dedim hatta çünkü ikinciye oldu 1 hafta arayla.
Olabiliyor böyle şeyler yani. Cana gelmesin deyip geçmek lazım.

Sürekli öyle diyoruz Rabbim daha beterinden saklasın

Eşimin ehliyeti var o kullanıyor çünkü acil durum birşey olursa die

Ayriyetten ehliyetsiz trafiğe tabiki çıkılmaz boş arazide sürüyorum kaza olayları tamam o tamamen pratiklik olmamasından kaynaklanıyor zamanında babam direksiyon derside almış ehliyetini o şekilde aldı zaten
Benim canımı sıkan sürekli arabanın başına birşey gelmesi
Nazara çok inanamıyorum vallaha insanlarda öyle bir göz varki araba aldığında dahi en yakınlarımızdan hayırlı olsun lafı duymadık araba aldığını duyunca moralleri bozuldu nasıl alır die
Nazara inanıyorum o kötü bir enerji ve bilimsel olarak kanıtlanmış ..Bir de ailede bu enerjiyi çağıran ,sürekli nazarı bu olumsuz durumu konuşan birisi varsa da olur bu olanlar ..

Allah aşkına yazılanları nasıl okuyorsunuz ehliyetsiz trafiğe mi çıkılır ya
Ayyy sanki millet cikmiyoda nerden bilim ben senin nereye ciktigini? Kaldiki kocanin ayaginin altinda gaz fren mi var? Yok. Bi kac ders alip ogrenmek niye bu kdr zor. Neyse banane ya ne halin varsa gor. Senin gibiler zaten yazar yazar cevap begenmez

Ayyy sanki millet cikmiyoda nerden bilim ben senin nereye ciktigini? Kaldiki kocanin ayaginin altinda gaz fren mi var? Yok. Bi kac ders alip ogrenmek niye bu kdr zor. Neyse banane ya ne halin varsa gor. Senin gibiler zaten yazar yazar cevap begenmez

Yazılanları düzgünce okuyup yorum yazmıyorsunuz ki yazdıklarınız beğenilmiyor saçma sapan ithamlarda bulunamazsınız zorunuza gittiyse yorum yazmazsınız.

Yazılanları düzgünce okuyup yorum yazmıyorsunuz ki yazdıklarınız beğenilmiyor saçma sapan ithamlarda bulunamazsınız zorunuza gittiyse yorum yazmazsınız.
Senin yorumlarida begene begene sisiyo millet :) pehhh

Bi daakine nasil yorum yapilcani solede millette ona gore yapsin hanfendi. Boyle sacma sacma konuscani bilsem zaten yorum yapmazdim, parmagima yazik.

Son düzenleme:
Canım yaşadığınız çevrede bi sıkıntı demekki. Sonuçta anlattığın şeyler sizlik bi sorun değil. Kurbanı da kesmişsiniz, Allah’a dua edin. Bi de devamlı ne olacak diye düşünmeyin olumsuz enerji yaymayın :)

Senin yorumlarida begene begene sisiyo millet :) pehhh

Bi daakine nasil yorum yapilcani solede millette ona gore yapsin hanfendi. Boyle sacma sacma konuscani bilsem zaten yorum yapmazdim, parmagima yazik.

Yargılama tarzınız yüzünden böyle tepki aldınız sizden başka kimseye yorumu hakkında birşey söylemedim sorun sizde demek ki.

Canım yaşadığınız çevrede bi sıkıntı demekki. Sonuçta anlattığın şeyler sizlik bi sorun değil. Kurbanı da kesmişsiniz, Allah’a dua edin. Bi de devamlı ne olacak diye düşünmeyin olumsuz enerji yaymayın :)

Saol yorumun için inşallah bakalım

Plaka calinmasini ilk defa duydum o_O

Sorma ya lanet insanlar birde tekrar plaka çıkartmak ta ayrı dert hırkıslarıda yakalayamıyorlar polise gittik kamera kaydı var verdik tabi ses sede yok bize dediği şey biz yakalayamıyoruz siz yakarlanız haber verin diyo benim görevim sanki

Bazı alınan mallar hayırlı gelmiyor satın gitsin

Canım bir kurban daha kesin..kanını arabaya sürün..etleri çocuk esirgeme kurumuna dağıtın..kendiniz bir lokma bile yemeyin..zaten biliyorsunuzdur..nas,felak ayetel kürsi okuyun sürekli..ben nazara inanıyorum..Rabbim sırf korunalım diye bu duaları göndermiş,boşa değildir herhalde;)

Neden olaya tek açıdan bakıyorsunuz? illâ nazar olması mı gerek :işsiz:
Babanız en iyi ihtimalle kırk beş yaşlarında bir insan hâliyle yaşlanmaya başlamış. Tamam öğrenmenin yaşı yoktur ama araba öğrenmek koordinasyon işidir. Vücut ve beyin senkronize hareket eder. Bu yaştan sonra öğrenmesi sıkıntılı bir durum, hem kendisi hem de trafikteki diğer sürücüler için . Başınıza gelenleri Allah tan gelen bir işaret olarak görüp, sürücülük sevdasından vazgeçsin herkesin hayrına olur :KK59:

Gözleri cikasa nazarcilar. Bak sizin arabaya da goz koymuslar. Kendileri araba alamiyo tabisi ondan :KK70:

Boyle desek hosunuza gider sanki.
Boyle cahilce dusunen insanlar her olayi nazara goze bagliyorlar hemen.
Arabanizi goz onune biryere park edin. Plaka felan calinmaz.
Yollarda tas toz zaten genelde. Catlar cizik de olur vs..
Arabamda gordugum hicbir cizige ay nazar oldu goz degdi demem cunki hizli suruyorum bazi yollar dar agaclara bitkilere degiyor bazen.
Yani diyecegim su ki..insan ne yaptigini bilmeli. Bazi seylere onlem almali..park ettiğin yerler dahil.
Hirsizlik olaylarinida bu konuya katip goz var demeniz sacma yani..olayi buyutmeyin.

Nazara inaniyorum ama siz corba yapmissiniz. Kendi dusunceliksizlerinizi dolayi yasadiklarinizi dahi konuya katmissiniz.

Saol yorumun için inşallah bakalım

Sorma ya lanet insanlar birde tekrar plaka çıkartmak ta ayrı dert hırkıslarıda yakalayamıyorlar polise gittik kamera kaydı var verdik tabi ses sede yok bize dediği şey biz yakalayamıyoruz siz yakarlanız haber verin diyo benim görevim sanki
'Hırsız'dır o hırkıs olsa duramazdin :KK45:
Neyse ben nazara inanmıyorum sorun yaşamak istemiyorsan küçük şehre gececeksin istanbul'da illaki sorun olur.ya da güvenlikli siteye geçersiniz.

Ha ille de göz var diyorsan okut uflet ne diyim :ıslık:

Nazara inanirim onun sifasida duadir hatta cana gelecegine mala gelsin derim varsin madde zarar gorsun ama sizin icin tavsiyem imkan varsa Degistirin ozellikle alinan seylerle ilgili bazen ters zamanlara denk gelebiliyoruz diye dusunuyorum ben astroloji fal olarak degilde gezegen degisimlerinin gokyuzundeki semadaki degisimlerin hayatimizi sansimizi etkiledigini dusunuyorum belki alimi ters bir zamana gelmistir

Canım bir kurban daha kesin..kanını arabaya sürün..etleri çocuk esirgeme kurumuna dağıtın..kendiniz bir lokma bile yemeyin..zaten biliyorsunuzdur..nas,felak ayetel kürsi okuyun sürekli..ben nazara inanıyorum..Rabbim sırf korunalım diye bu duaları göndermiş,boşa değildir herhalde:KK66:

Valla canım aynen öyle yaptık kestik tekerleklere hatta plakalara sürdük çocuk esirgemeye kurumuna verdik :KK43:( gözü olanın öyle bi gözü varmış ki maşallahh

Back
X