Nasıl bir göz var bilmiyorum artık

Neden olaya tek açıdan bakıyorsunuz? illâ nazar olması mı gerek :işsiz:
Babanız en iyi ihtimalle kırk beş yaşlarında bir insan hâliyle yaşlanmaya başlamış. Tamam öğrenmenin yaşı yoktur ama araba öğrenmek koordinasyon işidir. Vücut ve beyin senkronize hareket eder. Bu yaştan sonra öğrenmesi sıkıntılı bir durum, hem kendisi hem de trafikteki diğer sürücüler için . Başınıza gelenleri Allah tan gelen bir işaret olarak görüp, sürücülük sevdasından vazgeçsin herkesin hayrına olur :KK59:

Hepsi üst üste gelince öyle düşünüyor insan malesef ki :( keşke ama işte sürücülük sevdasından da vazgeçmiypr :(
Allah korusun daha kötüsü olacak diye korkuyorum

'Hırsız'dır o hırkıs olsa duramazdin :KK45:
Neyse ben nazara inanmıyorum sorun yaşamak istemiyorsan küçük şehre gececeksin istanbul'da illaki sorun olur.ya da güvenlikli siteye geçersiniz.

Ha ille de göz var diyorsan okut uflet ne diyim :ıslık:

Haha çok komiksin hızlı yazınca harf hataları oluyor. Teşekkürler yorumun için

Gözleri cikasa nazarcilar. Bak sizin arabaya da goz koymuslar. Kendileri araba alamiyo tabisi ondan :KK70:

Boyle desek hosunuza gider sanki.
Boyle cahilce dusunen insanlar her olayi nazara goze bagliyorlar hemen.
Arabanizi goz onune biryere park edin. Plaka felan calinmaz.
Yollarda tas toz zaten genelde. Catlar cizik de olur vs..
Arabamda gordugum hicbir cizige ay nazar oldu goz degdi demem cunki hizli suruyorum bazi yollar dar agaclara bitkilere degiyor bazen.
Yani diyecegim su ki..insan ne yaptigini bilmeli. Bazi seylere onlem almali..park ettiğin yerler dahil.
Hirsizlik olaylarinida bu konuya katip goz var demeniz sacma yani..olayi buyutmeyin.

Nazara inaniyorum ama siz corba yapmissiniz. Kendi dusunceliksizlerinizi dolayi yasadiklarinizi dahi konuya katmissiniz.

Teşekkürler yorumun için ama kalkıp burda cahil diyemezsin sen kimseye herşey üst üste gelince insan ister istemez öyle düşünüyor

Yasadiklarinizi bu kadar nazara baglamayin.

Cok.mu dusmaniniz var?
Cok mu kiskananiz var?

Yani alt tarafi araba?
Bu devirde artik herkesin arabasi var.
O kadar goz degecek bir mal degil ki araba.

Neyse
Araba kullanmaya ilk baslayanlar kaza ufak tefek seyler yasarlar bunun nazarla alakasi yok
Plaka calinmasini da ilk defa duydum semt mi sorunlu acaba?
Cam da patlar benim de cam patlamisti aniden

Demem o ki ya arabayi degistirin ya da bol bol dua okuyun

Back
X