bu arada siz zaten mesaj atmaya karar vermişsiniz ama ne yazacağınızı bize soruyrsunuz..
bunu bence bi kere daha düşünün haksızlık ettiğinizi gercekten düşünüyosanız atarsınız..
ne msjı atman konusunda iyi bir fikrim yok...
ama durum şuki oralar şuan o kadar kötüki diken üstündeler...birde sen üstüne gitmee derim ama bi şartla doğudayım ilgi gösteremiyorum vs.. olayını abartmasın vc ye gidiyo arada bi msj atsın...
ben de onu demeye çalışıyorum illede beni arasın saatlerce bana aşk sözleri söylesin demiyorum..bir mesaj atsın "keşke yanımda olsan" desin bu kadar..
gündüz uyuyor zaten anca akşam 5' de bir de yatmadan 12'de arıyor..bu sabitlik bile beni sinir ediyor
sevgiliniz askermi polismi er mi??
askeri personel
Genellemek: Bir hata da, kişilerin birbirlerinin kişilik özelliklerini içeren negatif ve suçlayıcı genellemeler yapmalarıdır. Bir hatayı hep oluyormuş gibi göstererek karşı tarafı yetersiz hissettirmeleridir.
ne kadar doğru bir tespit..günlerdir kendimi sorguladığımda suçladığım şey bu işte..bunu hep yapıyorum..sanki o adam bana onca iyiliği yapmamış, ilgi, fedakarlık göstermemiş gibi içimi kusuyorum..ama bunu o da yapıyor işte..
bazen ben değil de içimdeki birileri yapıyor bunu..sonuctan %100 emin olduğum halde o mesajı yazdım belkide sırf yazmak için yazdım..kendimden korkuyorum artık
benimkide asker oralara gittiğinde bi msj atardı ama gün boyunca konuşamadığımda olurdu ama iyi olduğunu biliyim hiç biş yapamıyorsan çaldır kapat derdim bi şekilde iyi olduğunu iyi bilirdim...nişanlıyken biraz daha sallıyabiliyorlar durumu ama evli oluncaa onlar dahada merak ediyor sık sık arıyorlar tabiki müsait olunca fırsat buldıukça..benim çilem seneye tekraradan başlıcakk allahım sen koru hepsini
bence siz mesaj atmaya karar vermişsiniz çoktan ama sadece ne yazacağınızı,ne konuşacağınızı bilemiyorsunuz şuan.ve sizi tutan tek şey ondan gelebilecek olan ters tepki...
eğer seviyorsanız ve değer veriyorsanız son birşey daha yapın ve arayın.aramazsanız vicdan azabı duyabilirsiniz.
vicdan denen şey o kadar kötü ki yakanızı bırakmaz ve hep keşke dersiniz.
sonradan keşke dememek için lütfen yapacağınız şeyleri ertelemeyin.aramak istiyorsanız arayın.şu olur bu olur diye düşünmeyin.
hiçbir şey kaybetmezsiniz emin olun.belkide kazanacaksınız.baktınız ki ters konuştu ona göre hareket edersiniz bundan sonra.
ama şunu hiç unutmayın ki hayat dediğimiz şey bu kadar uzuuun uzun düşünülecek kadar uzun değil.
ne söyleyeceğiniz ne de yapacağınız (iyi olan şeyleri) lütfen ertelemeyin.
bu benim fikrim.umarım herşey yoluna girer :)
yazdıklarınız için teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz.. barışmasakta içim rahat edecek..umarım güzel haberler veririm tekrar teşekkürler
Konunuzu tam okumadım ama aynı şeyleri paylaştığımız için yazıyorum benim sevgilimde şarkta inanırmısın bazen günlerce aramaz bende ondan çok ilgi bekliyordum ilk zamanlar şimdi her attığı mesajı büyük bir heyecanla okuyorum ne tuhaf dimi? Sana tavsiyem fevri davranma onların çalışma şartlarını az çok biliyorum özel harekat olduğu için yoğunlar sabah günaydın mesajı attım saat kaç oldu tık yokİnş aranız düzelir.
işte söylemek istediğim buydu.barışmasanızda sizin içiniz rahat olacak.yapacağım son şeyi de yaptım diyeceksiniz.kaybetmiş olarak görünseniz bile kazanan siz olacaksınız.
o zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz.
mesaj attım..8 dakika oldu cevap yok
mesaj attım..8 dakika oldu cevap yok
ben senin yerinde olsam hiç mesajda atmazdım aramazdımda çünkü o insan ya bulunduğu ortam iş koşulları dolayısıyla bunalımda ondan bukadar ilgisiz olabilir size karşı yada ilgisiz demiyelimde arayamıyor olabilir sizde onun üstüne gidince neden ilgilenmiyorsun diye bunalıp bitsin gitsin demiş olabilir bence birsüre ne arayın nede sorun kendi haline bırakın unutmayınkı gitmek istiyorsa bırakın gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır zaten bu mantıkla hareket edip şuan hiç bişi yapma bence senin yerinde ben olsam şayet öyle yapardımsinirimden mesajı sildim bilgisayara kaydetmiştim birazdan bulup yazarım..
cevap yazmadı..ilk defa böyle birşey yapıyor..çok şaşırdım.. benden buraya kadar
aptal gibi bir de vicdan yapıyorum yaa ne kadar salağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?