Nasıl bir mesaj yazmalıyım ?

mesaj atmanıza sevindim...

umarım her şey yoluna girer, karşılıklı fedakarlıklar sonucunda..

hemen cevap vermedi diye de üzülmeyin, kötü düşünmeyin...
zaten uygun vakti olsa sizinle ilgilenir ve bunları yaşamazdınız... böyle düşünün...

lütfen hemen pişman olmayın...
yine fevri davranıyorsunuz sonra yine üzülüceksiniz...
lütfen biraz sakin.... evindeyken rahatken cevap vermesi daha iyi.. işinin arasına iki dakikaya mı sıkıştırsın size atacağı mesajı....

anlık sinirlere kapılıp yeniden yıkıcı olmayın derim..

günaydın kızlar..dün olanları aktarayım hemen..

mesaj atmıştım.."Biliyorum zor durumda ve şartlardasın. Belki sana şımarıklık gibi geliyor ama kapris yapmıyordum. Seni özlediğim ve uzakta olduğun için ilgine ihtiyacım vardı. Ve bu duygularımı paylaşabileceğim tek kişi sensin ve sadece senin anlamanı bekledim.Derdim sadece duygularımı paylaşmak ve bunu anlatabilmeyi ummaktı. Bitsin demen, istediğim şey olsaydı, bana ilgisiz davranıyormuşsun gibi geliyor demezdim. Şu an kızdığım şey bitsin demeyi seçmen..ve anladığım kadarıyla bu kararında pişman değilsin..bu mesajı yazdım çünkü seni anladığımı ayrı olsak da yanında olduğumu bilmeni istedim..biz hep böyleydik zaten..böyle hayal etmemiştim ama kısmet değilmiş..neyse umarım iyisindir..kendine dikkat et oralarda" dedim..

2,5 saat sonra cevap yazdı.."teşekkür ederim yanımda olduğun için..ben de ne olursa olsun hep yanındayım..belki de haklıydın kendine göre ilgi yakınlık sevgi bekledin ben de haklıydım kendime göre uzağım b..tan bir durumdayım onca işim arasında sana ilgi gösteremiyorum ve bu hep olacağı için en iyisi sonlandırmaktı böyle oldu..ayrıca sigarayı bıraktığım dönemdi ben de gergindim (bırakalı 9 gün oldu..bırakacağıma inanmadığın için sana sonra söyleyecektim)"

ben de "içinde bulunduğun durumu açık ve net anlatsaydın her zaman ki gibi anlayışlı davranabilirdim bunu çok iyi biliyorsun..sigarayı bıraktığını söyleseydin keşke..neyse bırakmana sevindim" dedim sonra bir daha konuşmadık..

gece "en iyisi sonlandırmaktı" cümlesine takılıp durdum sinirlerim bozuldu..insan çaba göstermez mi? hadi olmadı pat bitirelim demek ne kadar kolay..tabi ben bu sinirle mesaj attım.."bugün anladım ki aramız bağlılık denen şey bitmiş..bitmeseydi vazgeçmezdik..evet düzelebiliriz umudum vardı ama artık yok..neyse bu arada spor gitmeyeceğim iptal ettirirsen sevinirim..bugün konuştum iptal edebiliyorlar sen arayıp söylersin hesabına gönderirler..bundan sonra konu ne olursa olsun seni asla aramayacağım..allah yolunu açık etsin"

o:neden gitmiyorsun birileri birşey mi yaptı. (odun yaaa onca şeye bunu dedi)
Ben:sonra gidicem şimdi kayıt olursamda boşa gider canım istemiyor dedim
o:aptallık etme sağlıklı yaşam için gitmiyor musun..acelesi yokmuş..allahım ya şu hale bak..gideceksin !
Ben: istemiyorum dedim..ihtiyacım yok karışma işime..neyse ya oyalamak istemiyorum seni..saol yinede
O:bırakırsan konuşmam bu bir.iki hesabıma yatıracaklarmış çok ayıp özür dile hemen.üç zaten taş gibiydin ama sıkılaşmak ve iyi hissetmek için gidecektin..dört devam edeceksin..beş kppsye de hazırlanacaksın (yaparsın biliyorum)..altı adam ol..yedi öptüm..sekiz iyi geceler..

sonra hiçbirşey yazmadım..bu ne şimdi ya dengesiz bu adam..biri bana birşey desin lütfen ne oluyor şimdi nedir bu off

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun istersen biraz zaman tanıyın birbirinize gerçekten psikolojileri bazen çok bozuk olabiliyor ben bazen trip attığımda ben neyle uğraşıyorum sen ne yapıyorsun derdi üstüne gitme veee sakın sinirle mesaj atma bitirmek istemese bile o mesajla bitirebilir biraz bekle zaten seviyorsa dayanamaz.

canım haklısın anlık patlamalar ve inat yüzünden bitti zaten..mesajlaştık yukarda yazdım:44:

evet haklı çıktınız

arkadaşın gerçekten tuafmis. O kadar konuşulması söylenmesi gerekenleri bırakıp spora git diye zorluyo yada bana tuaf geldi. Neyse canım bı nebze düzelmiş aranız bana kalırsa sen daha bişey yazma bu seferde adımı o atsın...

ayrıca ilk mesajını da çok güzel yazmışsın. Birazda o zorlamalı

gerçekten tuhaf..ha bir de o mesajdan önce o kadar şeyin üstüne bir tek sporuma mı taktın dedim ona bile ses etmedi dengesiz..son mesajını yazdı ve yine spor üzerine daha birşey yazmam canım..yazmak istesem de ne yazıcam zaten bütün söyleceklerimi söyledim

üzerine gitme cnm yoğun olduğundan senle ilgilenemediği belli bide sigarayı bırakmaya çalışmanın sitresi var üzerinde kutlarım cnm seni faalanda ben sana inaniyorum kurtulucaksın falan de yanında olduğunu hissettin yani sende birsüre idare et cnm ilgi falan bekleme bende bitsin dedim demiş öyle deemesi seni mutsuz ettiğini düşünmüştür ondan öle düşünmüştür

a yok artık. Ya. Ben artık erkekleri anlıyamiyorum ya. Böyle tepkisiz dengesiz biri benimde başımda vardı. Sinir hastası olacaktım. Aman güzelim neyse sen elinden geleni yapmışsin.biraz ilişkinize saygısı değeri varsa noktayı koymaz. Ama bence sana dönecek zaten başka şansı yok canım ya bu arada arkadaşının burcu ne merak ettim de

spora gitmeyi çok istiyordum kendimi iyi hissediyorum diye.. oda bu yüzden her ne kadar gitmemden rahatsız olsada destek oldu bana.. birbirimize söz vermiştik o bana her kavamızda ayrılık lafı etmeyeceğine ben de onun beni spora salonuna yazdırmasını kabul edeceğime dair..o sözünü tutmadı ben de tutmuyorum işte

bence buna gerek yok. Çünkü 1 arkadaşı kırıp üzmüştü. Daha sonra ilk adımı atıp incelik yaptı. Hala bı duyarsızlık. Erkekler kendilerini bir halt sanıyo ilgilenip üzerine Gidince. Tabi yine de arkadaşın seçimi ben mutlu olmasını isterim

o mesjaından sonra birşey yazmadım canım yazmayı da düşünmüyorum..sigarayı bıraktığını söylese ben çıtımı çıkarmazdım bunu ona kaç kere dedim.. kaç kere denedi bırakamadı sakın bana söz verme bir daha demiştim laf ederim diye söylememiş..

tamam beni üzdüğü için öyle demiştir ama tek çare bu mudur yanii..

Son düzenleme:

aynen öyle canım fazlasını bile yaptım o da şaşırmıştır eminim..tam bir yengeç

cnm çok fevri davranıyorsun bence

emosmoscum emin ol o en iyisi sonlandırmaktı cümlesini kuyruğu dik tutmak için yazmış ki sonraki msjında spora gitmezsen konuşmam diyor, aranız düzelmiş gibi, bence aşılamayacak bir probleminiz yok tatlım yangına körükle gitme, emeğine yazık etme lütfen

aynen öyle canım fazlasını bile yaptım o da şaşırmıştır eminim..tam bir yengeç

ahaha tahmin etmiştim. Benim ki si de yengeçti. Allah kolaylık versin o zaman canım :) yeniden mutluluklar dilerim. Umarım herşey daha da güzel olur.
Sevgilerimle..

belki de sen Haklısın canım. Bilemiycem:26:

ahaha tahmin etmiştim. Benim ki si de yengeçti. Allah kolaylık versin o zaman canım :) yeniden mutluluklar dilerim. Umarım herşey daha da güzel olur.
Sevgilerimle..

gerçekten miii:) şansa bak demek ki belirgin özellikleri var..ben daha tam çözemedim senin bildiğin birşey varsa aydınlat beni lütfen:44:

işte erkekler böyle cnm yaptığı hatayı kabul edip kendini düzeltmek yerıne bitsin gitsin demek daha kolaylarına geliyor belki sigara bırakma konusuna gelince belki tamamen bıraktığında söylüyecekti süpriz yapacaktı sana ondan sölememiş olabilir

gerçekten miii:) şansa bak demek ki belirgin özellikleri var..ben daha tam çözemedim senin bildiğin birşey varsa aydınlat beni lütfen:44:

sorma canım ne şans ne şans vallaha hepsi aynı mi bilmiyorum ama asla bireyler için uğraşmıyordu. Bişey olduğunda kazanmaya uğraşmıyordu. Çaresizliğini ve aptallığını duvarında paylaşırdi hep. Birde bişey olduğunda adımı o atmazdi. Özür de pek dilemezdi. Suçluysa bıle bı şekilde ört bas ederdi hatasını. Dilerse de ufak şeylerde dilerdi. Ama bence benim ki si numunelik hiç bir yengeç onun gibi olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…