sinirimden mesajı sildim bilgisayara kaydetmiştim birazdan bulup yazarım..
cevap yazmadı..ilk defa böyle birşey yapıyor..çok şaşırdım.. benden buraya kadar
aptal gibi bir de vicdan yapıyorum yaa ne kadar salağım
Hakkında hayırlısı olsun istersen biraz zaman tanıyın birbirinize gerçekten psikolojileri bazen çok bozuk olabiliyor ben bazen trip attığımda ben neyle uğraşıyorum sen ne yapıyorsun derdi üstüne gitme veee sakın sinirle mesaj atma bitirmek istemese bile o mesajla bitirebilir biraz bekle zaten seviyorsa dayanamaz.
mesaj atmanıza sevindim...
umarım her şey yoluna girer, karşılıklı fedakarlıklar sonucunda..
hemen cevap vermedi diye de üzülmeyin, kötü düşünmeyin...
zaten uygun vakti olsa sizinle ilgilenir ve bunları yaşamazdınız... böyle düşünün...
lütfen hemen pişman olmayın...
yine fevri davranıyorsunuz sonra yine üzülüceksiniz...
lütfen biraz sakin.... evindeyken rahatken cevap vermesi daha iyi.. işinin arasına iki dakikaya mı sıkıştırsın size atacağı mesajı....
anlık sinirlere kapılıp yeniden yıkıcı olmayın derim..
arkadaşın gerçekten tuafmis. O kadar konuşulması söylenmesi gerekenleri bırakıp spora git diye zorluyo yada bana tuaf geldi. Neyse canım bı nebze düzelmiş aranız bana kalırsa sen daha bişey yazma bu seferde adımı o atsın...
gerçekten tuhaf..ha bir de o mesajdan önce o kadar şeyin üstüne bir tek sporuma mı taktın dedim ona bile ses etmedi dengesiz..son mesajını yazdı ve yine spor üzerinedaha birşey yazmam canım..yazmak istesem de ne yazıcam zaten bütün söyleceklerimi söyledim
bence buna gerek yok. Çünkü 1 arkadaşı kırıp üzmüştü. Daha sonra ilk adımı atıp incelik yaptı. Hala bı duyarsızlık. Erkekler kendilerini bir halt sanıyo ilgilenip üzerine Gidince. Tabi yine de arkadaşın seçimi ben mutlu olmasını isterimüzerine gitme cnm yoğun olduğundan senle ilgilenemediği belli bide sigarayı bırakmaya çalışmanın sitresi var üzerinde kutlarım cnm seni faalanda ben sana inaniyorum kurtulucaksın falan de yanında olduğunu hissettin yani sende birsüre idare et cnm ilgi falan bekleme bende bitsin dedim demiş öyle deemesi seni mutsuz ettiğini düşünmüştür ondan öle düşünmüştür
üzerine gitme cnm yoğun olduğundan senle ilgilenemediği belli bide sigarayı bırakmaya çalışmanın sitresi var üzerinde kutlarım cnm seni faalanda ben sana inaniyorum kurtulucaksın falan de yanında olduğunu hissettin yani sende birsüre idare et cnm ilgi falan bekleme bende bitsin dedim demiş öyle deemesi seni mutsuz ettiğini düşünmüştür ondan öle düşünmüştür
a yok artık. Ya. Ben artık erkekleri anlıyamiyorum ya. Böyle tepkisiz dengesiz biri benimde başımda vardı. Sinir hastası olacaktım. Aman güzelim neyse sen elinden geleni yapmışsin.biraz ilişkinize saygısı değeri varsa noktayı koymaz. Ama bence sana dönecek zaten başka şansı yokcanım ya bu arada arkadaşının burcu ne merak ettim de
bence buna gerek yok. Çünkü 1 arkadaşı kırıp üzmüştü. Daha sonra ilk adımı atıp incelik yaptı. Hala bı duyarsızlık. Erkekler kendilerini bir halt sanıyo ilgilenip üzerine Gidince. Tabi yine de arkadaşın seçimi ben mutlu olmasını isterim
aynen öyle canım fazlasını bile yaptım o da şaşırmıştır eminim..tam bir yengeç
cnm çok fevri davranıyorsun bence
emosmoscum emin ol o en iyisi sonlandırmaktı cümlesini kuyruğu dik tutmak için yazmış ki sonraki msjında spora gitmezsen konuşmam diyor, aranız düzelmiş gibi, bence aşılamayacak bir probleminiz yok tatlım yangına körükle gitme, emeğine yazık etme lütfen
ahaha tahmin etmiştim. Benim ki si de yengeçti. Allah kolaylık versin o zaman canım :) yeniden mutluluklar dilerim. Umarım herşey daha da güzel olur.
Sevgilerimle..
işte erkekler böyle cnm yaptığı hatayı kabul edip kendini düzeltmek yerıne bitsin gitsin demek daha kolaylarına geliyor belki sigara bırakma konusuna gelince belki tamamen bıraktığında söylüyecekti süpriz yapacaktı sana ondan sölememiş olabiliro mesjaından sonra birşey yazmadım canım yazmayı da düşünmüyorum..sigarayı bıraktığını söylese ben çıtımı çıkarmazdım bunu ona kaç kere dedim.. kaç kere denedi bırakamadı sakın bana söz verme bir daha demiştim laf ederim diye söylememiş..
tamam beni üzdüğü için öyle demiştir ama tek çare bu mudur yanii..
gerçekten miii:) şansa bak demek ki belirgin özellikleri var..ben daha tam çözemedim senin bildiğin birşey varsa aydınlat beni lütfen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?