nişanlınız size msj attı mı peki
hayır atmadı,atmaz..şuan eminim o da kendini dolduruyordur bana karşı
ne yazmalısin bilmiyorum ama. Sanki suçun daha fazlası sevgilindeymis gibi geldi. Yanlış anlamayın sadece empati yapıyorum konunuzü okudum ileriki sayfalarını okumadım ama. Sanırım ayrılık noktasındasiniz. Ufak bir trip nazıniza o tepki fazla geldi. Ben olsam dönmezdim. Çünkü 2 kere kalbim kırılmış zaten. Ondan beklerdim yani. Kişiliğim itibariyle. Yanlış anlamayın sadece empati yaptım. Size aynısini yapın demiyorum . Umarım hayırlısıyla düzelir aranız
sevgilerimle...
diğer konunu okudum şimdi birazcık naz yapayım derken iş çığırından çıkmış, msj atmalımısın bilmiyorum ama hissettiklerini bir şekilde anlatmalısın bence ara sakince ve uzun uzun anlat ne hissettiğini.
nişanlı misiniz siz ? Ben sevgili sanmıştım o zaman ıs biraz daha ciddi...
naz yaptım evet ama ona sorsanız benden ayrılmak için lafı oraya getirdi der.. aramak istiyorum ama önyargıyla açacağı için telefonu ters ters konuşacak ve ben kendimi biliyorum suratına kapatıcam..
bende erkeklerin bu huyunu anlamıyorum. Onlar naz kapris yapınca zor duruma soktun öyle bir durumda Yalniz bıraktın oluyo biz biraz ilgi isteyince kestirip atıyolar. Şu an konuşmayalı kaç gün oluyor canım ?kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum..ben hiç kapris yapamaz mıyım yanii..ama yine vicdanım rahat etmedi..özür dilemicem, ilişkiyi tekrar istediğime dair tek bir kelime etmicem ama benim takıldığım nokta şuan" emosmos beni yalnız bıraktı yine, kötü günümde yanımda olmadı" diye düşündüğünü bilmek..kafam karıştı emin olamıyorum
fevri davranırsan ikinizde kaybedersiniz, sen içinden geçenleri anlat barışmak ya da ayrılmak hakkında hiç bir şey konuşma, normal zamanlarınızda konuştuğunuz gibi konuş gerisini ona bırak, ters davranırsa onun içinde bulunduğu durumu düşün, kendini düşün hakkari de tek başına o zaman onu anlayabilirsin.
bende erkeklerin bu huyunu anlamıyorum. Onlar naz kapris yapınca zor duruma soktun öyle bir durumda Yalniz bıraktın oluyo biz biraz ilgi isteyince kestirip atıyolar. Şu an konuşmayalı kaç gün oluyor canım ?
dediğiniz gibi yapacağım en azından yapmadım demem vicdanım rahat olur..çok teşekkür ederim..
hayır nişanlı değiliz canım
ne demek bişey değil, diğer konuyu okudum öyle birşey yazmıyor ama ben sizi nişanlı gibi algılamışım demek kiiyi haberlerini bekliyorum cnm
anlıyorum canım seni. 5 günde olmuş.aynen dediğin gibi..sanki ben erkeğim o kız..2 gün onun benimle konuştuğu gibi konuştum dayanamadı patladı..nasıl oluyormuş gördü ama hala anlayamıyor
cuma gecesi oldu bu olaylar..bugün 5. gün işte..
bence başından beri sizde suç yokmuş belli ki sevgiliniz ilgisiz birisi ve öyle birinden ilgi beklerken insan hastalanır ya bizzat kendim yaşadım bunları..
bence mesj atmayın o döner arar ve hatasının ilgisizliğinin farkına varır..
tabi bu size olan sevgisine de bağlı olabilir...
hem aradan kaç gün geçti?
o süre zarfında hiç aramadı mı sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?