Nasıl bir mesaj yazmalıyım ?

ılımlı yaklaşımın için teşekkür ederim.. aslında sakinim ama mesajları ve havada kalan soruların cevabı yok beni iyice delirtiyor ki bilir belirsizliği sevmediğimi ya devam eder ya sonuna kadar biter.. "sonlandırmaktı" kelimesini dediğin anlamda kullanmıştır evet ama yinede gururundan taviz vermiyor işte.. son mesajından ben de o anlamı çıkardım istemem yan cebime koy der gibi.. sessiz kalıcam canım fevri davranmıcam

evet canım o yüzdendir zaten..çünkü ben artık inanmıyordum ona alay ediyordum.. altınına iddaya girdik, beni seviyorsan dedim, annenin hatrına dedim neler dedim neler söz verdi 1 ay içmedi yine başlad.. yine alay ederim diye söylemez zaten

şu an görev saati değil mi müsait değildir, meraklanma akşam olsun hele bir sabret bakalım

aynen dediğin gibi canım.. özür konusunda öyledir o da ama bazen merhametine yenilir..huyu pistir ama insalığına diyecek lafım yoktur

kızlaaarrrrr.. telefonuma bakıyordum şimdi gördüm..beni gece aramış 01.30'da görmemişim

Canım verilen söz konusunda bir terslik mi var?Spor salonuna pek sıcak bakmayan o anladığım kadarıyla.Ayrılık lafı etmeyeceğine o söz veriyor,spor salonuna gitmeye sen söz veriyorsun.Burdan onun senin spor salonuna gitmeni istediği, senin çok heves etmediğin ama o ayrılık lafı etmezse gideceğin anlamı çıkmıyor mu?İnanki anlamadım :S

hayır canım yanlış anlamışsın.. spor salonuna gitmemi kıskanıyor ama ben kilo almaya başladığım için offf puff yapıyorum sürekli diye o da her ne kadar kıskansada laf etmedi o beni yazdırdı.. ben böyle birşeyi kabul etmeyeceğimi söylemiştim ısrarla kendi ödemek istedi..bir kavga anında gitmek istemediğimi böyle şeyleri sevmediğimi söyledim sonra çok ısrar edince ben de bunu kullandım..bir daha ayrılık lafını ağzına alırsan bırakırım sporu sözümü tutmam demiştim o bakımdan yani..çok istediğimi inadımdan gitmediğimi düşünüyor çünkü

Son düzenleme:
mesajlaşmanızı okurken birden kendi sevgilimi gördüm.. diğer sayfalara geçince de birisi yengeç mi dedi huyları kurusun

ortak pek çok özellikleri varmış...

kesinlikle alttan almaz, cevaplanmamış bir çok soru vardır.... eser gürler ama en sonunda öperek iyi geceler diler...
ne yani şimdi biz barıştık mı ayrıldık mı diye kendinizle baş başa kalırsınız....

zorlu şartlar altında olduğunu siz hiç bir zaman unutmayın.. çünkü kendisi yapı gereği de sürekli üste çıkabilen bir karakter ve her fırsatta durumunu bahane edecek.. "sen benim ne şartlarda çalıştığımı biliyor musun?!" bizim de şartlarımız ağır ve inanın bunu ben her kavgamızda duyarım...

bir yerde hak veriyorum aslında... misal erkek arkadaşınız bitmesini uygun gördüğünü söylemiş.. düşününce mesleği tam olarak nedir bilmiyorum ama zorlu bir meslekse hayatı boyunca sıkıntısı stresi olacaksa, ardında sürekli ilgi bekleyen benimle az ilgilendi diye küsen trip atan bir kadın olsun istememek de haklı...

ne olursa olsun yengeç erkeği her daim arkanızdadır bunu unutmayın
kızar küser, yeri gelir sizi yerin dibine sokar ama ardından bir bakarsınız sizi öyle bir korur kollar ki anlam veremezsiniz...

önce ters ters konuşup canınızı sıktı, sonra da spora gidilecek diyerek hala hayatınıza müdahale etmeye başladı...
hee bir de gece sizi aramış.. keşke o an telefonu duysaydınız..

şimdi bir de işi inada bindirir aramazsa bir daha inanın hiç şaşırmam

nasıl da birebir anlattınız "eski" sevgilimi:).. kesinlikle öyle eser gürler hakkımı yer sonra arar gülerek öp beni der:) ama altın kalplidirler mutlu etmek için hiç hoşlanmadığı şeyleri yapar..örnek: makyaj yapmamdan hoşlanmaz ama dilimde sürekli bir markanın adını vardı.. gitmiş almış..onu almasından çok, sevmediği birşeyi sırf ben seviyorum diye yapmasına mutlu olmuştum..sonra çok kullanamadım o ayrı..niye aldın dediğimde de çok istiyordun demişti :)
dediğiniz gibi koruması kollaması bunu sıkmadan yapması da apayrı birşey

gitmeden önce demiştim bir sorun olduğunda bana duygu sömürüsü yapma "ben burada ne haldeyim" diyerek dedim..pişkin pişkin "herhalde dicem bunu kullanmaz olur muyum" demişti..

telefonumun sesi açıktı nasıl duymadım bilmiyorum son mesajını aradıktan sonra göndermiş ama inat etmemiş di mi:26:

kesinlikle çok doğru.... kalpleri güzeldir, vicdanları, merhametleri çok sağlamdır...
ve evet makyajı sevmezler, kırk ton laf eder ama çok istiyorsun diye gidip en iyisinden maskara alır gelir

iyi zamanlarında onlardan iyisi yoktur kısaca....

işte bakın, kendisi de söylemiş.. "bunu kullanmamak olur mu?" elinde süper bir bahane var... her konuda sığın arkasına gitsin...
geçinilmesi güç bir burç gerçekten... ama işte insan iyi günlerine bakıyor, aslında iyi kalpli olduğunu biliyor ve sabır diyor sevmeye devam ediyor.

size tavsiyem kavgalarınızda ne söylerse söylesin acaba beni sevmiyor mu diye düşünmeyin...sevgisinden şüphe etmeyin... ucu açık konuşmaları tamamen karakterleri gereği..
buradan sevmediğimi çıkarır falan diye hesap ettikleri yok... hatta bizim ne anlam çıkarttığımızı da pek umursamazlar... onlar başka anlamda demiş olur hep
mesela böyle ucu açık davranmaları da o yüzden... işlerine nasıl gelirse öyle davranacaklar.. sen vereceksin kararları...
iyi karar verirsen bende öyle demiştim, kötü karar verirsen bende zaten meraklın değildim diyebilecek...

arama konusuna gelince, belki telefonunuz çekmemiştir. mesajı gitmeyince bir çaldırmak istemiştir :44: kapattı mı yoksa telefonu diyerek kontrol amaçlı...
yani ilk mesajı atmıştır belki :44:
sesli de olup duymama imkanınız yoksa.. :44:

sonrasında mesaj geldiğine göre sıkıntı yok konuşasınız varsa mesaj atın akşam aramışsın sanırım ama duymadım diye

Son düzenleme:

yengeç erkekleri üzerinde tez yazacak kıvama gelmişsin bu kadar olur yani :))

"size tavsiyem kavgalarınızda ne söylerse söylesin acaba beni sevmiyor mu diye düşünmeyin...sevgisinden şüphe etmeyin... ucu açık konuşmaları tamamen karakterleri gereği.."
o kadar doğru ki bir çok kez bu tür düşüncelerim olmuştur ama bir şekilde kendimi ikna etmişimdir..çok coşkulu zamanlarında nadiren sevdiğini söyler..bunun pazarlığını da yapar.."seni seviyorum bunu bil illede söylememe gerek yok" gibi saçma bir cümle kurar:)

"iyi karar verirsen bende öyle demiştim, kötü karar verirsen bende zaten meraklın değildim diyebilecek..." işte benim sevgilim tam olarak bu:)

arama zamanı mesaj atma zamanından önce eğer yanlışlık yoksa...telefonuma su dökülmüştü arada sorun çıkrıyor sesi çıkmamıştır belkide..zaten uzun bir süre cvp gelmedi sanırım aramamı bekledi aramayınca mesaj attı..
mesajım da ne olursa olsun asla aramayacağım demiştim arayamaaamm

Son düzenleme:

dile kolay 5 senemi verdim hala da veriyorum
ama yine de tam anlamıyla anlamak mümkün olmuyor bu cinsleri .

biz kadınlar sevgi sözlerini hep istiyoruz ama maalesef karşımızdaki erkekler istediğimizi veremiyor dediğiniz gibi ne kadar coşkulu olsa da seviyorum, ölüyorum, sensiz yaşayamam falan bunları duymak çok zor sevmesem niye yanında olayım gibi bir cümle var bu yeterli... bir kere derler biz hep o günü hatırlamak zorunda kalırız

sizde yani beklemiyorsunuzdur sanırım, bir kaç gün sonra arayıp sensizlik çok zor dayanamıyorum, ne olur beni affet demesini :) beklemeyin yani... gelecek mesaj en fazla sıkılıyorum olur herhangi bir alakasız konu olur... ya da saldırıya geçer... sen beni buralarda yalnız bıraktın diye....

burada da bir kaç yengeç sevgiliye sahip arkadaşla muhabbetim var da inanın hepsi aynı... ve gerçekten sevdikleri zaman tam seviyorlar.. işte yapıları herhalde ki lanet bir gururları var...

asla aramayacağım dedim arayamam da demeyin :) böylesi bir sevgiliyle birlikteyken ve severken hayatınızda asla olamıyor ki...

yani bilmiyorum, eğer seviyorsanız barışmak da istiyorsanız birazcık sessiz kalıp dinlenin ama sonra harekete geçin derim...
çünkü huyuna gitmekten başka çare yok bunlarda
bir adım sen bir adım ben hesabı olacak...
sizde biliyorsunuz aslında sevgilinizin nasıl olduğunu...
düşünüp mantıklı karar verin.. ve asla dedim demeyin...

ona kalırsa kendileri de ne aslaları der ama çaktırmadan da yan çizerler

"sizde yani beklemiyorsunuzdur sanırım, bir kaç gün sonra arayıp sensizlik çok zor dayanamıyorum, ne olur beni affet demesini :) beklemeyin yani" hahahah kaç kere dedim kendime ama 2,5 senedir böyle birşeyini hiiiç görmedimm.çaktırmadan bir kaç kez bana seni üzer miyim kıyar mıyım diye yarım ağız söylemiştir o kadar..ona sorsan gurur duyuyordur bu soğuk kanlılığıyla :)

daha önceki ayrılıklarımız da..aramak istediğinde aynen dediğin gibi ya eşyalarımı vermek ister ya da içini kusar:)

"ona kalırsa kendileri de ne aslaları der ama çaktırmadan da yan çizerler" belki kırk kere olmuştur :)))

aynı durumları yaşayan birinden bunları duymak iyi hissettirdi gerçekten, yalnız değilmişim:)

yaaa allah beni kahretmesin istemeyrek naza çekmiş gibi oldum:)

msnden yazmış görmedim..

"nbr emosmos hanım..hayırdır telefon kapalı..aklıma geldi mesai günü kesin msn dedir dedim
yanılmamışım..yazmayacaksın anlaşılan..rahatsız ettik demek..neyseee..bir insanı nerde bulursan orda kaybedermişsin demek bizde seni internette bulduk internette kaybettik demek..neyse rahatsız ettim sanırım..hoşçakal"

peşpeşe yazmış ve ben görmediiiimmmmmm

emosmos hanım hakikaten sen ayıp ediyorsun ama
gör artık bir şeyleri..

bakın adımlar geliyor işte ama ancak bu şekilde... yine üste çıkarcasına.. rahatsız ettim pardon tavırları...

artık arama sırasında sizde... sakin olup düşünün ve bence güzelce arayın...

konuşuyoruz canım ama fena üstüme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…