Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
Merhaba bayanlar benim size Bi sorum var belki sizin sorunlarımızın yanında buda dert mi diyebilir siniz ama gerçekten kafama takılıyor.
Eşimle çok iyiyiz son zamanlar ama ve lakin eve hiç bakmıyor mesela Bi yeri bozulduğunda söylüyorum söylüyorum tamir ettirmiyor erteliyor ve yapmıyor. Bi yere birşey yapılması gerekiyor söylüyorum yapmıyor.
Küçük ufak tefek tamirleri bile umursamıyor. Kapı bozulsa pencere bozulsa musluk bozulsa zil bozulsa gidip yaptırmıyor orası öyle kalıyor benimde sinirlerim bozuluyor (mesela gelenler neden ziliniz çalışmıyor diyor) söyleye söyleye dilimde tüy bitiyor kendi elimde olsa gidip usta bulup yaptırcam o kadar yani.
Evi badana yaptıralım diyorum umursamıyor.
Sizin eşinizde böyle yapıyor mu. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama gerçekten sinir bozucu birşey

Benim eşim böyle yapamaz çünkü evde birçok seyi ben tamir ederim çok severim ayrıca birini bende arayıp çağırabilirim tamir olması gerekiyorsa eşime ihtiyacım yok sizde arayıp çağırın
Ben zaten anladığım şeyleri tamir ediyorum ama tabi elektrikle alakalı şeylere yada bazı şeylet ayriyeten malzeme istiyor onları yapamam. Kendiside zaten bir nevi tamirci tamirci çağırsam kızar biliyorum

Sen yap canım ya ne var, valla ben yapamam edemem demem hiç musluğu bile kendi tamir etmişliğim var, kendim taşındım nakliyeyle uğraştım evrak kürek işlerine koştururum, bişey bozulsa yaparım ederim ne var bunda elimizden gelmeyen ne olabilir ki erkeklerden, bana hep der tam babanın kızısın diye, illa onun yapabileceği bişeyse de yaptırana kadar didiklerim benimki de ertelemeyi sever de kızmam bunun için

Aynen yukarda arkadasimizinda belirttigi gibi isinizi kendiniz gorun. Usta cagirilmasi gerekiyorsa kendiniz cagirin. Yada tamir/yapilmasi gereken bisey oldugunda youtube'da yuzlerce video var. Izleyin yapin emin olun hayat daha kolay olcak sizin icin. Hep soylerim : az beklenti, cok huzur

:) Evet mesela suan evde yapilacak iş var ve bekliyor. Hemen halledilmesi gereken önemli birsey degilse veya yeni aldigimiz birseyin takilmasi vs degilse bekletiyor illa o işi.
Bazi basit şeyleri de kendim hallediyorum tabi.

Bazen beni sinir ediyor bu ama takilmiyorum iyi ozelliklerine odaklaniyorum

Bunun tam tersi de benimki . Inanın o da bunaltıcı ay allahım ne dertler var hepimizde ayrı ayrı :)
Bence bıkmadan usanmadan tatlı dille söyleyin. Bak uzülüyorum hoşlanmıyorum önemsememenden kac kere dedim seklinde. Ki aynen dediğiniz gibi çok büyük bir dert te değil ama soylemeye devam edin bence. Elbet anlıcaktır :)

Madem yapmıyor siz yapın yapamadığınız birşeyse öğrenin bir yakınınızdan işinin ehli kimse numarasını isteyin çağırın gelsin yapsın kendinizi sinir ettiğinize değmez kızarsa Bn kaç kere söyledim sen yapmadın seni mi beklicem dersiniz aynı bizim yaptığımız gibi abim elektrik mühendisi ama birşey olduğundan arayıp başka bir elektrikçi çağırıyoruz bütün yaz geçti hala mutfaktaki priz gevşemiş onu sıkıcak inşallah 2020 ye adım atmadan yapar olmadı yine başka birini bulucaz :))

Neden sizin elinizde değil? Telefon edip usta çağırmak, boya badana için biriyle anlaşmak çok mu zor? Altından kalkamaz mısınız?

Teşekkür ederim bende yarından itibaren başlıyorum artık yaptıklarımı kendim video izleyip yapcğm yapamadıklarımı tamirci çağırcm az beklenti çok huzur

Erkek milleti hep ayni canim

Yoksa ömür geçmez dediğiniz gibi kafaya takıntı etmeye değmez ama iyi ki yazmışım buraya yoksa gerçekten artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı :)

Evde hiçbir tamirata elimi sürmem. Erkeğe de bir sorumluluk vermek lazım bence. Evi için, yuvası için bedel ödedikçe evine düşkünleşir. Yoksa otel gibi gelir,yer içer gider. Tatlı dil olmadi, acı dil birinci ikinci zor olur. Sonra alışır sizin demenize gerek kalmaz

Bugün bende çok bunaldım evin tüm sorumluluğu bende birde bu tamir işlerine eve yapılacaklar edilecekler iyice canımı sıktı.
Ama bundan sonra kendim Bi şekilde halletcem ona dil dökmekten daha kolay olur benim için zaten

Tercih meselesi tabi siz bilirsiniz. Ama bir, iki defadan sonra alışır. Erkeklere bekarken hiç sorumluluk verilmediği icin ,evlenince böyle eğitmek eşlere kalıyor. Tamirat olmasa da çocuklara ders çalistirmak, tırnaklarini kesmek gibi görevleri verebilirsiniz. Babalarıyla bir paylaşımları olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…