• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil bir yol izlemem gerekiyor akil verin lütfen

Suluka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
875
353
33
29
Merhabalar daha önceki konularimda bahsetmiştim eşimle büyük sorunlarımız var ve çözemiyoruz diye ikimiz de öğretmeniz tatilde memlekete gittik. Ama eşim yine küs sürekli susuyor bir hafta tatilimi zehir etti bana. Dün gelince dedim ne derdin var senin niye küsüp duruyosun diye bıktım artık yoruldum herseye küsmenden dedim. Çocuğa bez almamışım sen al demişim kadınlık görevlerimi yapmamışım ondan küsmüş sebebi oymuş yani. Bende artık dayanamıyorum sana dedim içim almiyo seni flan baya söyledim artık patladım. Ayrilcam ben dedim gidip avukat bulcam dedim. Hadi ayrıl görelim dedi. Beni çocuğumdan ayıramazsın beni çocuğumla sinayamazsin dedi. 1 gün de olsa görecem çocuğumu alıp yurt dışına giderim yada seni öldürürüm diye bir sürü laflar söyledi. Ben kadın gibi değilmişim. Erkek gibi soğukmuşum birsuru o da bana laf söyledi. Ben sabah evden çıktım bana msj atmış yine kimse beni kızımdan ayıramaz bunla sinayamaz diye yoruldum artık ben bu insanla kavga etmekten ne yapabilirim sizce evi terketsem olmaz herseyim kızım evde esyalarim herseyim yani avukata gidip uzaklaştırma kararı mı almalıyım ne yapmalıyım. Dönmem ben o eve dedim bir de

Merhabalar daha önceki konularimda bahsetmiştim eşimle büyük sorunlarımız var ve çözemiyoruz diye ikimiz de öğretmeniz tatilde memlekete gittik. Ama eşim yine küs sürekli susuyor bir hafta tatilimi zehir etti bana. Dün gelince dedim ne derdin var senin niye küsüp duruyosun diye bıktım artık yoruldum herseye küsmenden dedim. Çocuğa bez almamışım sen al demişim kadınlık görevlerimi yapmamışım ondan küsmüş sebebi oymuş yani. Bende artık dayanamıyorum sana dedim içim almiyo seni flan baya söyledim artık patladım. Ayrilcam ben dedim gidip avukat bulcam dedim. Hadi ayrıl görelim dedi. Beni çocuğumdan ayıramazsın beni çocuğumla sinayamazsin dedi. 1 gün de olsa görecem çocuğumu alıp yurt dışına giderim yada seni öldürürüm diye bir sürü laflar söyledi. Ben kadın gibi değilmişim. Erkek gibi soğukmuşum birsuru o da bana laf söyledi. Ben sabah evden çıktım bana msj atmış yine kimse beni kızımdan ayıramaz bunla sinayamaz diye yoruldum artık ben bu insanla kavga etmekten ne yapabilirim sizce evi terketsem olmaz herseyim kızım evde esyalarim herseyim yani avukata gidip uzaklaştırma kararı mı almalıyım ne yapmalıyım. Dönmem ben o eve dedim bir de
Aa deli midir nedir, çocuğuna bez almak kadınlık görevi mi olmuş? Laflara bak. Derhal polise gidip tehditlerle uzaklaştırma kararı alın, acilen de avukata verin. Evi terk etmek boşanma aşamasında sıkıntı çıkartabilir zaten, çocuk da var. Koy kapının önüne . Bir de öğretmen böyle bir adam çoluk çocuğumuzla muhatap oluyor.

Size sürekli akıl verip duruyoruz zaten ama ısrarla hiç birini yapmayıp sürekli burada konu açıyorsunuz?
Sonrada yine bana akıl verin diyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım.
Çocuğuna alınan çikolataya laf eden şiddet gösteren adamdan ne bekliyorsunuz ?

Size sürekli akıl verip duruyoruz zaten ama ısrarla hiç birini yapmayıp sürekli burada konu açıyorsunuz?
Sonrada yine bana akıl verin diyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım.
Çocuğuna alınan çikolataya laf eden şiddet gösteren adamdan ne bekliyorsunuz ?
Kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum birsey yapar diye korkuyorum o yüzden yazıyorum bilen varsa akıl versin diye kızım olmasa çeker giderim ama kızım olunca şu aşamada evimi bırakamam ki evin kredisini kendim ödüyorum sonuçta

Kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum birsey yapar diye korkuyorum o yüzden yazıyorum bilen varsa akıl versin diye kızım olmasa çeker giderim ama kızım olunca şu aşamada evimi bırakamam ki evin kredisini kendim ödüyorum sonuçta
Siz değil eşiniz gitsin. Madem ödeyen sizsiniz. Sizi bulmasını istemiyorsanız da evi kiraya verin, başka yere taşının. Boşanınca tabii mal da bölünecek. Avukata danışsanız daha iyi olur.

Bu adamdan korktuğunuzu belli ederseniz her seferinde daha çok üzerinize gelir.
Mesleğiniz var muhtaç değilsiniz bu korkak herif sizi manipüle ediyor sadece hiç bir şey yapamaz.
Sadece cesur olun ve harekete geçin bir an önce.

Off rezil adam. Böyle adamları giderim ederim diye teht etmeyin Allah korusun dibinizdeyken zararı dokunabilir. Gerçekten gidecekseniz sesszice gidin uzaklaşın. Bugun tehdit eder yarın şiddet uygular adamın yanındayken üstüne gitmeyin. Konuyu kapatın ve gidin

Herseyi kadin yapsin neden cunku kadinlik gorevi yok yaa sen once adamligini babaligin görevlerini yap bakalim sonra kadina dil uzat

Bu manipüleci herife selam bile vermeyin. Boşanmanın mental sağlığınız daha fazla zarar görmeden

Bizde hep eşim alıyor ikizlerin bezini ağır saçmalamış eşiniz. Kızını seven,sinanmaktan ,gorememekten korkan bakımıyla beslenmesi vs ile ilgili her şeyi anneye yıkmadan yapar.

Böylelerinden nefret ediyorum. Hem huzur vermez, hem sorun yaratır, çözümün de parçası olmaz.Anca ufurukten teyyare bidi bidi konuşup dursun.evinizden gitmeyin bence de o tehdit mesajları duruyorsa kullanıp uzaklaştirma kararı aldırın

Bizde hep eşim alıyor ikizlerin bezini ağır saçmalamış eşiniz. Kızını seven,sinanmaktan ,gorememekten korkan bakımıyla beslenmesi vs ile ilgili her şeyi anneye yıkmadan yapar.

Böylelerinden nefret ediyorum. Hem huzur vermez, hem sorun yaratır, çözümün de parçası olmaz.Anca ufurukten teyyare bidi bidi konuşup dursun.evinizden gitmeyin bence de o tehdit mesajları duruyorsa kullanıp uzaklaştirma kararı aldırın
Evet ne huzur verdi ne bir güler yuz gösterdi bir de ayrilcam diyince nasıl ayrılırsın diyip suçlu çıkarmaya çalışıyor sen ne yaptın ki diye sanki ben durdur yere ayrılmak istiyorum. Para diye yedi bitirdi senelerdir onu al bunu al şunu alma işine geleni bana yıkmaya çalışıyor işine geleni neden aldın ne gerek var yedi bitirdi tüketti beni özellikle 2 senedir

Evlilik kuralıdır, ayrı bile yatsan birbirine düşman dahi olsan başkasının yanında bunu belli etmeyeceksin. Eşimle birbirimizi yeriz çok büyük kavga ederiz. Akşam eve misafir gelir yada biz gideriz yeniden hayatım canım diye konuşur el ele dururuz eve gidince küslüğümüz duruma göre gider. Aile ve dış çevre yanında küslük devam etmesi ve bunu adamın devam ettirmesi çok kötü. Küsen erkek kadar kötü bişey yok bu hayatta ya. Küstükleri zaman canını almışcasına küsüyolar bi ağlamadıkları kalıyo

Evlilik kuralıdır, ayrı bile yatsan birbirine düşman dahi olsan başkasının yanında bunu belli etmeyeceksin. Eşimle birbirimizi yeriz çok büyük kavga ederiz. Akşam eve misafir gelir yada biz gideriz yeniden hayatım canım diye konuşur el ele dururuz eve gidince küslüğümüz duruma göre gider. Aile ve dış çevre yanında küslük devam etmesi ve bunu adamın devam ettirmesi çok kötü. Küsen erkek kadar kötü bişey yok bu hayatta ya. Küstükleri zaman canını almışcasına küsüyolar bi ağlamadıkları kalıyo
Bizim artık aramızda sevgi saygı kalmadığı için bunları yapamıyoruz benim eşim biraz kalpsizdir kim ne demiş ne yapmış konuşmuş konuşmamış umrunda olmaz keyfi nasıl isterse öyle yaşar karşıdaki kırılmış üzülmüş umursamaz bir bütün kredilerimizi tükettik bu anlamda

Öff bu ne ya. Bu adam hiç mi belli etmedi kendisini evlenmeden önce. Çocuğun bezi kim denk gelirse o alır. Mahkemeye kadınlık görevini yapmıyor bez almıyor desin de gülmekten çatlasınlar. Ne saçma. Siz boşanmaya kararlı mısınız. Ona göre gidip bir avukata danışın derim.

Avukata gidin en iyi bilgiyi o verir size. Surekli kusen bir adam asil adam gibi degildir size ne hakla kadin gibi degilsin gorevlerini yapmiyosun diyebilir hemde sirf bir bez yuzunden. Istedigi kadar tehdit etsin bos sadece agzindadir onun yapacagi en kotu sey anca oturup kusmektir pabuc birakmayin bu tehditlere. Asil kiziniz oldugu icin katlanmamaniz lazim boyle adama kizinizada psikolojik siddet yapar diye dusunup bir an once bosanmalisiniz.

Sonrasında da yine para kaynaklı birsuru kavgamız oldu evin alışverişini de ben yapicakmisim o benim yüzümden birikim yapamiyormus bütün varını yoğunu eve dökmüş bir deterjan al dedim alıp gelmedi kendim aldım her eksiği sonra bana diyo parasını verseydin alıp gelirdim dedi bende utan erkekliğinden insan evine aldığı eşyaya bunu mu der dedim yine baya kavga ettik 1 aydır flan pek konusmuyoruz zatenben avukata gidecektim artık kafaya koydum çünkü kardeşimle konuştum o da babama anlatmış ablam avukata gidicek diye anlatmış benim ona anlattiklarimi sonra dün sabahtan babam beni aradı ne yapiyon sen derdiniz ne sizin dedi ülke ne ile ugrasiyo siz neyle uğraşıyosunuz dedi bizden habersiz bisey yaparsan hakkımı helal etmem dedi sonra eşimi aramız derdiniz ne flan konuşmuş eşim hala gelmiş bana çocuk gibisin herseyde aileni ariyorsun kendi aramızda hallederiz neden baban beni ariyo diye bana laf söyledi. İlkokul cocuguymusum ben herseyde velimi cagiriyormusum. Yakında birinin sebebi olcan insanlar senin yüzünden hasta olcak dedi. Annemin tansiyonu yüksek bu ara onu kasdediyor senin yüzünden yükseliyor diyor bana. Kaç saat konuştuk bsey düzelir mi düzelmez. Hala sen her ay 2 bin kendine al geri kalan herseyi ben halledicem sende kalan paranı verceksin bana diyo.

Maaslariniz ne kadar ve borclariniz ne kadar? Para verseydin deterjan alırdım dediği yerde film koptu bende. Sanırım siz kendi maaşınızi ona vermiyorsunuz bu yüzden sizi sindirmeye çalışıyor bence.

Evin bütçesi konusunda anlaşamıyorsunuz.Eşinizin derdi boşanmak değil.Sizin üzerinizde hakimiyet kurmak.Hem çalışan hanım olsun,hem herşeyde benim sözüm geçsin,hanım parayı elime saysın yada maaş kartı bende dursun diyenlerden eşiniz.Ayrı gayrılık yaptıkça sorununuz çözülmez.Sürekli kavga eder durursunuz.Konuşup,ortak bir kararda buluşmalısınız.Evin giderleri,borçlar,nakit harçlıklar, neler varsa,bir liste çıkarın her ikinizde belirlenen bu bütçe üzerinde eşit katılımda bulunun.Paranız artıyorsa,uygun şekilde birikim yapın.Bu teklifede hayır derse,geçinmeye niyeti yoktur zaten.

Back
X