- 3 Şubat 2023
- 1.946
- 1.414
- 53
Sizin sorununuz baştan sona para meselesi bence eğer çalışmıyor olsaydınız da başka sorunlarınız muhakkak ki olur du gibi çünkü eşiniz sizi eş olarak görmüyor aynen ev arkadaşı gibisiniz. Keşke evlenmeden bu konuda baştan anlaşsaydınız. Eşiniz sizden sırf maaşlısınız diye ayrılmak istemiyor yoksa sizi ya da kızını sevdiğinden değil bence. Bu zamanda da böyle paragöz erkekler türedi malesef tıpkı bazı kadınlar gibi. Bence boşanmaya yeltenmeden önce para konusunda anlaşıp anlaşmayacağına bakın sonra karar verin.Sonrasında da yine para kaynaklı birsuru kavgamız oldu evin alışverişini de ben yapicakmisim o benim yüzümden birikim yapamiyormus bütün varını yoğunu eve dökmüş bir deterjan al dedim alıp gelmedi kendim aldım her eksiği sonra bana diyo parasını verseydin alıp gelirdim dedi bende utan erkekliğinden insan evine aldığı eşyaya bunu mu der dedim yine baya kavga ettik 1 aydır flan pek konusmuyoruz zatenben avukata gidecektim artık kafaya koydum çünkü kardeşimle konuştum o da babama anlatmış ablam avukata gidicek diye anlatmış benim ona anlattiklarimi sonra dün sabahtan babam beni aradı ne yapiyon sen derdiniz ne sizin dedi ülke ne ile ugrasiyo siz neyle uğraşıyosunuz dedi bizden habersiz bisey yaparsan hakkımı helal etmem dedi sonra eşimi aramız derdiniz ne flan konuşmuş eşim hala gelmiş bana çocuk gibisin herseyde aileni ariyorsun kendi aramızda hallederiz neden baban beni ariyo diye bana laf söyledi. İlkokul cocuguymusum ben herseyde velimi cagiriyormusum. Yakında birinin sebebi olcan insanlar senin yüzünden hasta olcak dedi. Annemin tansiyonu yüksek bu ara onu kasdediyor senin yüzünden yükseliyor diyor bana. Kaç saat konuştuk bsey düzelir mi düzelmez. Hala sen her ay 2 bin kendine al geri kalan herseyi ben halledicem sende kalan paranı verceksin bana diyo.