Cunku cinsel yönelimi farklı bacım, neyini anlamıyorsun artık. İlk konunda da anlattık sana usulünce, adam paravan evlilik yapıyor seninle, bu tarikat gülünün cinsel isteği varsa bile kadınlara karşı değil yani...Uyan artikNeden ama ?
Bir kısım gerçekten like ve makara İçin burada . O kadar açık ki saçmasapan cevaplar ya söyledikleriniz gerçek olsa bile bi üslup vardır di mi … bu ne …Lütfen şu eski konulara bakmayı bana da öğretir misiniz resmen kandırılmış saf gibi hissediyorum kendimi
Adam, konu sahibinin annesiyle yaşadığı eve içgüveysi misali çökmüş konumda çünkü.Anne niye o evde?
Bu endişeyi duyduğunuz, kafanızda bir sürü soru işareti taşıdığınız adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ya ona ne demeli?Canım evlendikten sonra düzelmez diye ne bilim endişe ediyorum çok rahatsız oldum şimdi gitsem tepki göstersem kavga edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Tam olarak yaşadığın durumu anlayamadığım için galiba yardımcı olamayacağımBir kısım gerçekten like ve makara İçin burada . O kadar açık ki saçmasapan cevaplar ya söyledikleriniz gerçek olsa bile bi üslup vardır di mi … bu ne …
O kadar absürt bir olay ki herkesin hafızasına kazınmış hala normal mi diye soruyor, bı de hatırlıyoruz diye bize kızıyorTarikatcı konusunu açan değil misiniz siz? Bir önceki konunuzda yazmıştık zaten niye tekrar soruyorsunuz ki?
Ne alaka siz kendiniz dediniz yok Melamiler yok Efendi Hazret bilmem ne diye.Bir kısım gerçekten like ve makara İçin burada . O kadar açık ki saçmasapan cevaplar ya söyledikleriniz gerçek olsa bile bi üslup vardır di mi … bu ne …
sen akıllanmazsın, ne halin varsa gör.Like almak için mi bu suçlayıcı tavırlar böyle yorum yapacaksanız yapmayın Allah aşkına ne bu
E madem evli olmadığınıza inanıyorsunuz neden "imam nikahı" yaptınız?Canım evlendikten sonra düzelmez diye ne bilim endişe ediyorum çok rahatsız oldum şimdi gitsem tepki göstersem kavga edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Efendi hazretleri öyle istemişE madem evli olmadığınıza inanıyorsunuz neden "imam nikahı" yaptınız?
Nişanlıyım aynı evde yaşıyoruz 9 aydır imam nikahıyla . 2 ay sonra düğünümüz var. Nişanlım içerde koltukta uyuyor 3 kez yanına gittim gel diye bana git dedi. Cinsel isteksizlik var Dr sınırda gördüğü için değerlerimi hamileliği öne çekti . Ama nişanlım ne öpüşmek istiyor ne cinsellik için yanıma yaklaşmak şimdi de içerde uyuyor bu normal mi ? Nisan ayında aynı yatakta yatma kararı aldık böyle davranması normal mi?
Çünkü Allahı böyle kandıracaklarını sanıyorlar. Daha kendisi İmam nikahını evlilik olarak görmüyor.Efendi hazretleri öyle istemiş
Hayır imam nikahını da imam yapar. Efendinin de ne olduğu belli değil. Nikah oldu mu olmadı mı Allah bilir. Gizleniyorsa nikah zaten nikah değildir. Ha resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak zaten başlı başına suç ona girmiyorum bile. Kendi tarikatlarında kaydır kuydur bir şey yapmışlar işte.Efendi hazretleri öyle istemiş
Adam, konu sahibinin annesiyle yaşadığı eve içgüveysi misali çökmüş konumda çünkü.
Konu sahibi de toy bir çocuk değil aslında; 38 yaşında, daha önce evlilik tecrübesi de olan yetişkin bir kadın.
Bu efendiler bunların kocalarını bademliyor, adamlar bademlenmekten heteroluğnu yitiriyor. Ah AtamEfendi hazretleri öyle istemiş
Dürüst olsa şurda belki adamakıllı yol gostericez ama o da yok. Yok tarikatci, yok isteksiz kotuleyip duruyor ama ne evlilikten ne çocuktan asla vazgecmiyor. Ne var bu adamda bu kadar, ana kız gözü karartmiş yapışmışlar ben anlamadım?Çünkü Allahı böyle kandıracaklarını sanıyorlar. Daha kendisi İmam nikahını evlilik olarak görmüyor.
Sizin üremenizin dünyaya ne gibi bir katkısı olacak ki, ne bu çaba?Birlikte olduk ama görev gibi çocuk için olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?