- Konu Sahibi BalikKraker
-
Tamamda geçen bebek yaparsak aileler engel olmaz yeniden birleşiriz diye deniyordunuz o zamanda bunları yaşamıştiniz,aileniz haklı anlaşmali boşanin bence boşanirken insanlar çirkinlesiyor bebek denemesini bile derler
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Yasadiklarinizi hafife almak degil maksadim ama, benim yasadiklarimin yaninda sizin ki devede kulak kalir. Buna ragmen cantami alip can havliyle kactim. Hic ugrasamazdim.
Bu arada bir daha evlilik düşünürseniz evlenmeden tedavisi mumkunse tedavi olun.
Biraz erkek acisindan da dusunmek lazim.
Lütfen savaşın,haklısınız kazanacaksınız.
Dedikodu çıkarmak
Eşine iftira etmek
Eşiyle alay etmek
Eşini aşağılamak
Aile sırlarını açıklamak
Eşe hakaret etmek
bunlar boşanma sebepleri arasında sayılmıştır.
yaptığı bütün iğrençliklerin bedelini ödetin.sizin bilinçli ve kendisine saygısı olan bi bayansınız.
Allah yardımcınız olsun
Kesinlikle savaşmalısın.Ne demek vajinusmus olduğunu ailelere anlatmak. Terbiyesiz adam. Sana destek olacağı yerde. Her türlü savaş tüm yasal haklarını kullan canım. Neyi var neyi yok al. Hiç te yıpranmazsın. Niye yıpranacaksın ki haklı olan sensin. Ben olsam savaşırdım. Bunu onun yanına bırakmazdım. İnşallah erkekliği kaybolur da yapacağı ikinci evlilikte karısı da ona sana bu yaşattıklarını yaşatır.
Destek gormek cok duygulandirdi beni. Kendimi yalniz hissettirmediginiz icin cok tesekkur ederim.
Bana Allah yeter...
Bence anlaşmalı boşanın zaten çok sıkıntı çekmişsiniz daha fazla üzülmeye değer mi? Yaşadıklarınız elbette kolay şeyler değil öfkeli olmakta da haklısınız ama siz ne kadar uğraşırsanız emin olun çok daha çirkinleşirler. Vaktinizi moralinizi o adam için heba etmeye değer mi zaten insan olsaydı aileniz bile olsa kalkıpta sizin en özel sorununuzu söylemezdi. Bunu yapan adam her türlü iğrençliği yapar olan gene size olur siz kendi değerinizi düşürmeyin.
Merhaba arkadaslar,
Esimle aramizdaki devir islemlerini tamamladiktan sonra bosanma davasini acacagim. Lakin kafami karistiran seyler var.
Bu hikayeyi sonlandirip, esimi ve ailesini Allah'a havale edip, anlasmali mi bosanmaliyim?
Kanunun bana verdigi hakki kullanip, hakkimi aramak ve savasmaktan korkmayip cekismeli mi bosanayim?
Ailem, bazi arkadaslarim ve avukatim cekismeli bosanmanin beni cok yipratacagini ve yoracagini dusunduklerinden anlasmali bosanmamdan yanalar.
Esim ve ailesi de bunu istiyor.
Fakat ben yasadiklarimin hesabini kanun onunde sormak, korkmamak, savasmak ve Allah'in izniyle bu savastan galip ayrilmak istiyorum.
Eski konularimda bahsetmistim. Vajinismusum ve bu yuzden esimden psikolojik siddet gordum evliligim boyunca. Sirf burnum surtsun diye vajinismus tedavimi yarida biraktirip bosanma blofleri yapti. Yetmedi, sabahin 4'unde moral bozuklugundan rahatsizlandim, hastaneye goturmedi, tek basima gittim. Vajinismus problemimi bir sucmus gibi once benim babama, sonra da ailesine anlatti. Bana destek olmak yerine beni rencide etti.
Avukatim tum bunlarin tazminat sebebi oldugunu soyledi.
Derdim para degil. Yasadigim acilardan savasip kazanarak kurtulma arzusu benimkisi.
Bu zamana dek hep korktum, hic risk almadim, en kolay yolu sectim ve bu yuzden ozguvenimi yitirdim.
Yasadiklarim yukarida saydigim kadar degil elbet, bunlar en barizleri.
Siz yerimde olsaniz savasir miydiniz, ugrasmayip birakir miydiniz?
Benim gonlum savasmaktan yana. Ama ofkeme mi yeniliyorum... bundan emin degilim.
Bana Allah yeter...
Ailem; ozellikle annem ve erkek kardesim kararima saygili ve destekler bana. Babam kesinlikle bir an once kurtulmami istiyor. Ama zorluk cikaracak biri degil.
Cok sukur aileden yana sorunum yok, neler yasadigimi cok iyi bildikleri icin hak veriyorlar savasma arzuma.
Desteginiz icin tesekkurler.
Bana Allah yeter...
Rica ederim canım ne demek KK ya niye üyeyiz :) Birbirimize destek olacağız ki hayatın yükünü daha rahat omuzlayabilelim. Allah yar ve yardımcın olsun.
Ben olsam savasirdim az buz seyler yasamamissin yasayan bilir daha sonra icinde kalip oyle boyle yapsaydim demek yerine savasmak daha dogru
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşin ve ailesi çekişmeli boşanma istiyor...son dakikaya kadar seni yıpratmak maksatları..vurdukça vurmak istiyorlar..çevreyede eşim benden boşanmamak için zora koşuyor olarak lanse edecekler..işi bitirirsen çabuk üzülen onlar olacak..
neden anlasmali bosanasiniz ki? bence bu bunca sıkıntıyı cekmis insanı yormaz,size yapilanlarin bedelinin odedigini gormek zevk verir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inanir misiniz, benim icimden gecen ama baskalarindan da duyup emin olmak istedigim sozler bunlar. Annem ve erkek kardesim destek oluyorlar ama bu kadar net 'yap' diyemiyorlar.
Bu da beni dusuncelere surukluyor.
Cok iyi geldi sozleriniz. Cok tesekkur ederim.
Bana Allah yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?