- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- 163
- Konu Sahibi BalikKraker
-
cinsel birliktelik gerçekleşmediyse evlilik birliği tam gerçekleşmiş sayılmayacağından kadın lehine tazminata hükmedilmemesi yönünde bir yargıtay kararı var diye hatırlıyorum ben ancak oradaki somut olayın sizinkiyle benzer olup olmadığını bilmiyorum.
Anlaşmalı boşanmanız bence daha iyi
Tedavi görmesi gereken durumunuz ailelere ifşa edilmiş
Mahkeme sırasında tanımadığınız kaç kişiye ifşa edilecek biliyor musunuz
Bunun etkilerini kaldırabilecek misiniz
Git gide çirkinleşecekler, bence yolunuza gidin, bu pes etmek değildir, onların seviyesine inmemektir.
Ne için savaşacaksınız ki, mahkeme sayılan sebeplerden ötürü eşinize bir ceza vermeyecek sadece boşayacak sizi anlaşmalı da olduğu gibi
Tazminat hakkı için belgeli zarar gerekiyor, söylemiş olduğu sözler ve psikolojik baskının raporlanmış bir zararı olmadığı için sadece boşanma kararı verilmesine sebep olur yani boşuna yıpranırsınız
Zaten yipranmissin yiprancagin kadar... Daha ne kadar canini sikabilirlerki ???
Savaş ve hakkini söke söke al !!
Hayir, esim ve ailesi anlasmali bosanma istiyor.
Zalimligi yaptilar, simdi kolayca bu isten siyrilmak maksadindalar.
Bana Allah yeter...
cinsel birliktelik gerçekleşmediyse evlilik birliği tam gerçekleşmiş sayılmayacağından kadın lehine tazminata hükmedilmemesi yönünde bir yargıtay kararı var diye hatırlıyorum ben ancak oradaki somut olayın sizinkiyle benzer olup olmadığını bilmiyorum.
Bence hic kimsenin yaptigi kötülükler yanina kar kalmamali. Zaten bosaniyormussunuz, kaybedeceginiz hicbirsey yok. Elbet Allahta bunun hesabini soracaktir, ama kanun var, hak hukuk var, neden bu dünyadada hakkini savunmayip sineye cekesiniz ki.
Bence aileler herzaman evlatlari daha fazla üzülmesin diye (genellikle söz konusu kiz evlat olunca) onlari cikabilecek diger sorunlardan korumak istiyor. Aileniz bu yüzden hem sizi korumak, hemde karariniza saygi duyup sizi fazla etkilememeye calisiyor olabilir. Daha fazla üzülüp bu is uzamadan bitsin tarafindalar sanirim. Ama kanit, yanit ortada ise, bence hakkinizi söke söke almalisiniz.
Benden buyuksun o yuzden abla diyicem
Ablacim yeterince yiprasmissin ama eşinin yaptiklari vs. sana destek cikmak yerine köstek olmasi simdi de anlasmali bosanmak istemesi isin icinden kolayca sıyrılmayi planliyo anladigim kadariyla
Asil simdi savasman gerektigini dusunuyorum dibe batmisken ya daha çok baticaksin yada tekrar kendine olan güvenini savasarak kazanarak aydinliga cikicaksin umarim hakkinda hayirlisi olur
ben çekişmeli dava açtm. 2 ayda bitirebileceğim işi 2 yılda bitirdim.
avukatım tazminat filan istedi. kazanırız dedi. çünkü avukatlar başta hep gaza getirir. en azından benimkiler.
sonra ben onu suçladım o da beni suçladı. hakim ikimizi de adli tıbba yönlendirdi vajinismus olup olmadığıma baktılar.
ordan çıktığımda gururum o kadar incindi ki. ağlaya ağlaya babama sarıldım.
doktorlar da iyi muamele etmişti oysa ki. bi rahatsızlık da yokmuş bende. suçlaması boşa çıktı.
ama ne o ne ben hiçbir şey kanıtlayamadık ve dava reddedildi.
anlattığım o kadar şeyin kanunda hiçbir hükmü yokmuş.
bariz şeyler olması lazım tazminat için. aldatma şiddet vs.
davam reddedildikten sonra da anlaşmalıya çevirdik bir iki haftaya kimliğimi alırım herhalde.
ve inan boşanma işlemim kesinleştikten sonra tüm depresyonlarımı atlattım.
her şey geride kaldı. ama o iki yıl boyunca hep önümde bir engeldi.
ona da kendime de verdiğim sıkıntıyla kaldım.
diğer arkadaşlar zaten süründür filan der, ama bir de bu yanından bakman, bunları da değerlendirmeye alman açısından anlattım. hakkında hayırlısı olsun.
bence asla anlasmalı bosanma..hıcbırsey haketmeyen bu adamdan neyı varsa al hakkını gururunu yerle bır etmıs herseyın en kötusunu hak edıyo
Allah razi olsun. Dua eder misin benim icin?
Bana Allah yeter...
şekerim elin oğlu ,işte güven olmaz..yuva bile kursan bu böyle..
şekerim elin oğlu ,işte güven olmaz..yuva bile kursan bu böyle..
kesinlikle savaşmalısın.hakkını istemelisin.o özelinizi herkese açıp dökmüş.babalara bile anlatmış.sırf bu yüzden kesinlikle savaşmalısın diyorum.korkma,kendine güven.geri adım atma.
kesinlikle savaşmalısın.hakkını istemelisin.o özelinizi herkese açıp dökmüş.babalara bile anlatmış.sırf bu yüzden kesinlikle savaşmalısın diyorum.korkma,kendine güven.geri adım atma.
Arkadaşım geçen gün haberlerden birinde izlemiştim,evlilik birliği içinde karı koca olunmadığı için hakim 2tarafı da kusurlu bulmuştu.bu ihtimali de düşün istersen..haklısın seninki bir rahatsızlık ama bu konuları mahkeme ortamında 3üncü 4üncü kişilerle paylaşmak inanın sizi daha çok yıpratır,ömür boyu silinmeZ hafızanıZdan işler daha kötüye gidebilir.
Bence bir an önce kurtulmaya bakın,hesap diğer tarafta...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?