Nasıl boşanmalıyım?

bence boşanma, bu rahatsızlığı ben de yaşadım hem eşini hem seni deprresyona sokmuştur aileler de karışınca bu aşamaya gelmişsiniz ama seviyormuşsunuz birbirinizi bence şans verin eğer düzeltilebilecek durumdaysa.

ben çekişmeli dava açtm. 2 ayda bitirebileceğim işi 2 yılda bitirdim.

avukatım tazminat filan istedi. kazanırız dedi. çünkü avukatlar başta hep gaza getirir. en azından benimkiler.

sonra ben onu suçladım o da beni suçladı. hakim ikimizi de adli tıbba yönlendirdi vajinismus olup olmadığıma baktılar.

ordan çıktığımda gururum o kadar incindi ki. ağlaya ağlaya babama sarıldım.

doktorlar da iyi muamele etmişti oysa ki. bi rahatsızlık da yokmuş bende. suçlaması boşa çıktı.

ama ne o ne ben hiçbir şey kanıtlayamadık ve dava reddedildi.

anlattığım o kadar şeyin kanunda hiçbir hükmü yokmuş.

bariz şeyler olması lazım tazminat için. aldatma şiddet vs.

davam reddedildikten sonra da anlaşmalıya çevirdik bir iki haftaya kimliğimi alırım herhalde.

ve inan boşanma işlemim kesinleştikten sonra tüm depresyonlarımı atlattım.

her şey geride kaldı. ama o iki yıl boyunca hep önümde bir engeldi.

ona da kendime de verdiğim sıkıntıyla kaldım.

diğer arkadaşlar zaten süründür filan der, ama bir de bu yanından bakman, bunları da değerlendirmeye alman açısından anlattım. hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

Evet dediğiniz doğru birliktelik gerçekleşmediği için mahkeme tazminat talebini reddetmiş her iki tarafında

bence asla anlasmalı bosanma..hıcbırsey haketmeyen bu adamdan neyı varsa al hakkını gururunu yerle bır etmıs herseyın en kötusunu hak edıyo

Namussuzluk degil serefsizlik degil. Benim evliligim bittikten sonra isteyen istedigi kadar bilsin vajinismus oldugumu, muhim degil. Bunu sorun etmiyorum. Cunku benim ayibim degil bu. Destek olmadigi icin esimin ayibi.

Aile terapistimizin bilgisi dahilinde yasandi bizim tum sorunlarimiz. Belgeyse belge. Ondan ote bilir kisi ve sahit olur mu ki?

Elime gecmesini istedigim sey esimin cezalandirilmasindan ote benim hakli cikmam. Vajinismus oldugum icin bana kotu kadin muamelesi yapan esimi ve ailemi ancak boyle affedebilirim. Daha dogrusu unutup yoluma devam edebilirim.

Aksi, beni kendi gozumde aciz kilacak.

Bana Allah yeter...

Cinsel birlesme kadindaki bir rahatsizlik sebebiyle degilse, kadin bunu bilincli olarak yaptiysa gecerli o karar.

Aksine vajinismus oldugu icin karisindan bosanmak isteyen kocanin tazminat odedigi yahut bosanmaktan men edildigi davalari da okudum ben.

Tedavime destek olsaydi esim, ben onunla bunu yasardim.

Istemsiz, rahatsizlik... suc mu ki hakkimi elimden alsin?

Bana Allah yeter...

Desteginiz icin tesekkur ederim. Dualarinizi eksik etmeyin.

Bana Allah yeter...

Allah razi olsun. Dua eder misin benim icin?

Bana Allah yeter...

Sizinle ozel olarak konusmak istiyorum. Lutfen mesajlariniza bakin.

Bana Allah yeter...

kesinlikle savaşmalısın.hakkını istemelisin.o özelinizi herkese açıp dökmüş.babalara bile anlatmış.sırf bu yüzden kesinlikle savaşmalısın diyorum.korkma,kendine güven.geri adım atma.

Arkadaşım geçen gün haberlerden birinde izlemiştim,evlilik birliği içinde karı koca olunmadığı için hakim 2tarafı da kusurlu bulmuştu.bu ihtimali de düşün istersen..haklısın seninki bir rahatsızlık ama bu konuları mahkeme ortamında 3üncü 4üncü kişilerle paylaşmak inanın sizi daha çok yıpratır,ömür boyu silinmeZ hafızanıZdan işler daha kötüye gidebilir.
Bence bir an önce kurtulmaya bakın,hesap diğer tarafta...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O davadaki kadin vajimismus yahut baska bir rahatsizliga sahip miymis? Neden olmamis cinsel iliski?

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…