- Konu Sahibi BalikKraker
-
Cnm allah yar ve yardimcin olsun. Bende vajinismus hastasiyim be allahin izniyle tedaviyle atlatmaya calisiyorum. Bende 1,5 yillik evliyim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
İs tanikliga dusunce en yakinlarini arkanda bulamayabilirsinbirebir yasiyorum. Yedigimin ictigimin ayri gitmedigi dostlarim! Yanimda degiller taniklik icin. Hepsi de ayni bahaneyi sundu :) "kocam izin vermedi, baska konularda her daim yanindayiz." halbuki bana sadece tanikliklari lazimdi. Yalan dolan da degil, gorduklerini anlatmalari yeterliydi. Bu yuzden sakin cevrene guvenip adim atma. Var olan Somut deliller uzerinden ise basla, tanik bulursan da ne ala...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Savasin kendinizi savunucak cok gucunuz var suan cunku asagilama var. Benim anne babamda ayrildi mahkeme anlasmali degildi 5 sene sonunda bitti ama annemin aklinda hicbisey kalmadi tam istedigi gibi bitti o da ayni dusuncedeydi hirsliydi. Kesinlikle savasin ve biraz ugrastirin. Yipransanizda sonuc sizin acinizdsn iyi olucagi icin o kadar ferah olursunuz ki .. hakkinizda hayirlisi olsun ..
belge cok onemli belge sunuldugu zaman sahitler guclu oldugu zaman kaybetme sansi yok, hukuk onemser tabiki. Bizimki bakirkoyde olmustu ve cok titiz davranilmisti. Benim annemde mesela hakir goruldum diyerek bunu kanitlamisti belge onemli cidden
Sahitler ve mesaj
Bide telefonunuza konusmalari kaydeden program indirme sansiniz varsa indirin aktif durumda olsun ararsalar bisey derseler elinizde kanit olur
Tabiki esirgemem asla yarinda annemi arar bi sorarim tekrar durumunuzu anlatip
Kesinlikle savaşmak
Oh ne güzel yap et anlaşmalı bosanalim hadi oradan
Yipranacaginiz kadar yipranmissiniz zaten. Bence bundan sonraki hayatiniza daha pozitif baslayabilmek icin hakliliginizi bir sekilde ispatlamaniz gerekir yani tokat gibi bir dava
Allah yardımcınız olsun
Biliyorum biliyorum...
Zaten evliligim esimin cevresi icinde gecti. Yakindan bilen goren benim ailem. Arkadas filan yok cevremde.
Somut delilden baska secenegim yok. Kimi seylere ucundan kiyisindan sahit olmus birkac tanidigimdan rica edecegim ama buna bel baglamam.
Seninkisi ne davasi?
Bana Allah yeter...
Merhaba arkadaslar,
Esimle aramizdaki devir islemlerini tamamladiktan sonra bosanma davasini acacagim. Lakin kafami karistiran seyler var.
Bu hikayeyi sonlandirip, esimi ve ailesini Allah'a havale edip, anlasmali mi bosanmaliyim?
Kanunun bana verdigi hakki kullanip, hakkimi aramak ve savasmaktan korkmayip cekismeli mi bosanayim?
Ailem, bazi arkadaslarim ve avukatim cekismeli bosanmanin beni cok yipratacagini ve yoracagini dusunduklerinden anlasmali bosanmamdan yanalar.
Esim ve ailesi de bunu istiyor.
Fakat ben yasadiklarimin hesabini kanun onunde sormak, korkmamak, savasmak ve Allah'in izniyle bu savastan galip ayrilmak istiyorum.
Eski konularimda bahsetmistim. Vajinismusum ve bu yuzden esimden psikolojik siddet gordum evliligim boyunca. Sirf burnum surtsun diye vajinismus tedavimi yarida biraktirip bosanma blofleri yapti. Yetmedi, sabahin 4'unde moral bozuklugundan rahatsizlandim, hastaneye goturmedi, tek basima gittim. Vajinismus problemimi bir sucmus gibi once benim babama, sonra da ailesine anlatti. Bana destek olmak yerine beni rencide etti.
Avukatim tum bunlarin tazminat sebebi oldugunu soyledi.
Derdim para degil. Yasadigim acilardan savasip kazanarak kurtulma arzusu benimkisi.
Bu zamana dek hep korktum, hic risk almadim, en kolay yolu sectim ve bu yuzden ozguvenimi yitirdim.
Yasadiklarim yukarida saydigim kadar degil elbet, bunlar en barizleri.
Siz yerimde olsaniz savasir miydiniz, ugrasmayip birakir miydiniz?
Benim gonlum savasmaktan yana. Ama ofkeme mi yeniliyorum... bundan emin degilim.
Bana Allah yeter...
ben çekişmeli dava açtm. 2 ayda bitirebileceğim işi 2 yılda bitirdim.
avukatım tazminat filan istedi. kazanırız dedi. çünkü avukatlar başta hep gaza getirir. en azından benimkiler.
sonra ben onu suçladım o da beni suçladı. hakim ikimizi de adli tıbba yönlendirdi vajinismus olup olmadığıma baktılar.
ordan çıktığımda gururum o kadar incindi ki. ağlaya ağlaya babama sarıldım.
doktorlar da iyi muamele etmişti oysa ki. bi rahatsızlık da yokmuş bende. suçlaması boşa çıktı.
ama ne o ne ben hiçbir şey kanıtlayamadık ve dava reddedildi.
anlattığım o kadar şeyin kanunda hiçbir hükmü yokmuş.
bariz şeyler olması lazım tazminat için. aldatma şiddet vs.
davam reddedildikten sonra da anlaşmalıya çevirdik bir iki haftaya kimliğimi alırım herhalde.
ve inan boşanma işlemim kesinleştikten sonra tüm depresyonlarımı atlattım.
her şey geride kaldı. ama o iki yıl boyunca hep önümde bir engeldi.
ona da kendime de verdiğim sıkıntıyla kaldım.
diğer arkadaşlar zaten süründür filan der, ama bir de bu yanından bakman, bunları da değerlendirmeye alman açısından anlattım. hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?