Nasıl boşanmalıyım?

Cnm allah yar ve yardimcin olsun. Bende vajinismus hastasiyim be allahin izniyle tedaviyle atlatmaya calisiyorum. Bende 1,5 yillik evliyim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Dilerim evliligin hic zarar gormeden atlatirsin bu kabusu.

Allah razi olsun...

Bana Allah yeter...

Savasin kendinizi savunucak cok gucunuz var suan cunku asagilama var. Benim anne babamda ayrildi mahkeme anlasmali degildi 5 sene sonunda bitti ama annemin aklinda hicbisey kalmadi tam istedigi gibi bitti o da ayni dusuncedeydi hirsliydi. Kesinlikle savasin ve biraz ugrastirin. Yipransanizda sonuc sizin acinizdsn iyi olucagi icin o kadar ferah olursunuz ki .. hakkinizda hayirlisi olsun ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorum biliyorum...

Zaten evliligim esimin cevresi icinde gecti. Yakindan bilen goren benim ailem. Arkadas filan yok cevremde.

Somut delilden baska secenegim yok. Kimi seylere ucundan kiyisindan sahit olmus birkac tanidigimdan rica edecegim ama buna bel baglamam.

Seninkisi ne davasi?

Bana Allah yeter...

Bilsem ki hukuk gercekten onemseyecek magduriyetimi... hic kacmam savastan.

Lakin birkac arkadas onceki sayfalarda bu tarz davalarda cikmis kararlari paylastilar, gardim dustu.

Iyice arastirmam gerekiyor bu mevzuyu.

Duanizi eksik etmeyin n'olur...

Bana Allah yeter...

belge cok onemli belge sunuldugu zaman sahitler guclu oldugu zaman kaybetme sansi yok, hukuk onemser tabiki. Bizimki bakirkoyde olmustu ve cok titiz davranilmisti. Benim annemde mesela hakir goruldum diyerek bunu kanitlamisti belge onemli cidden

Hakir goruldugunu ne tur bir belgeyle kanitladi?

Bana Allah yeter...

Sahitler ve mesaj

Bide telefonunuza konusmalari kaydeden program indirme sansiniz varsa indirin aktif durumda olsun ararsalar bisey derseler elinizde kanit olur

Bide telefonunuza konusmalari kaydeden program indirme sansiniz varsa indirin aktif durumda olsun ararsalar bisey derseler elinizde kanit olur

Yok aramiyorlar. Esimle de zorunlu durumlarda mesajlasiyoruz.

Ama yine de hazirda bulundurmak lazim tabii.

Akliniza baska seyler de gelirse esirgemeyin lutfen. Herbir kanita ihtiyacim var.

Tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

Tabiki esirgemem asla yarinda annemi arar bi sorarim tekrar durumunuzu anlatip

Ne demekk :) :) :)

Kesinlikle savaşmak
Oh ne güzel yap et anlaşmalı bosanalim hadi oradan
Yipranacaginiz kadar yipranmissiniz zaten. Bence bundan sonraki hayatiniza daha pozitif baslayabilmek icin hakliliginizi bir sekilde ispatlamaniz gerekir yani tokat gibi bir dava
Allah yardımcınız olsun

Insallah hukuk elimdekilerle yetinir de arkamda durur.

Duanizi eksik etmeyin.

Cok tesekkurler.

Bana Allah yeter...

Cnm kesinlikle anlasmali bosanma onlarin yaptiklari yanlarina kar kalmasin su an bende bosanma asamasindayim cekismeli ve delillerim cok fazla dusunsene iyikide anlasmali bosanmamisim o geri zekalidan pisman olurdum yoksa sense sonuna kdr savas mucadele et avukatin soylediklerine guven ! biliyorum derdin para degil ki hic kimsenin derdi para degil birakalimda birazda onlar surunsun elindede delil varsa ispat varsa hic korkma derhal cekismeli ac !! esin tabikide anlasmali ister tazminat ve nafakadan kaciyo ! onlarin canini ancak para acitir inan bana !

Son düzenleme:
Soke soke herseylerini alarak bosan. Sana yapilan terbiyesizligin ustunu ortmelerine izin verme. Ewet yorulacaksin yipranacaksin amakazanirsin.

Benimkisi de cekismeli bosanma davasi :)

Ha bak sunu da unutma aile mahkemeleriyle digerlerinin isleyisi biraz farkli. Soyle ki; benim evliligimde esimin cevresinde gectiginden yakin arkadaslarim disinda tanigim yoktu. Ama aile mahkemelerinde ailenin mahremiyeti onemli oldugundan ana baba gibi yakinlar disinda taniklik onemsiz kalabiliyor. Yani aile gizliligine onem verdigimden arkadaslarima anlatmadim, sadece anam babam durumdan haberdar dersen bu senin icin avantaj haline donusebiliyor. Tam anlatamadim ama anla sen :)

Bunu bir aile mahkemesi hakiminden ogrenmistim.

Cinsellik olmadan evlilik olmaz . Hukuk böyle diyor. Gerçek hayatta da bu böyle . Geçenlerde bir üye kocasının cinsel isteksizliğinden bahsediyordu forumda herkez boşa diye akıl verdi. Burda da durum farklı değil. Karşı tarafda yıpranmıştır . Tedavisi çok uzun yıllar süren başarısız olan çocuk sahibi olamayan kadınlar var. Bunlara katlanmak karşı taraf içinde zor . Belki onun da piskolojisi bozulmuştur. Depresyondadır.

Çekişmeli boşanmaların ben hep minimum bir yıl çoğu durumda daha fazla sürdüğünü duydum. Senin konunda bile çekişmeli davam 2 yıl sürdü ama sonunda anlaşmalı boşansam da farklı olacak bir sonuca ulaşmadım diyen var. Burda tam olarak kimin canını yakmak istediğin de önemli. Ve bunu ne kadar istediğin. Yani bu iki yıl senın psikolojinden de çok şey götürecek. Karşı tarafı yıprattığı kadar seni de yıpratıcak. Şu arkadaşın yazdığında olduğu gibi:

Yani tam bu durumda karşındaki insanın çekmesini ne kadar istediğinle ilgili bir durum ortaya çıkıyor. Yok ben sadece haklılığımı ispat etmek istiyorum diyorsun belki ama türkiyede adalet sistemi kime haklılığını ispat etmiş ki? Sanıyor musun bir mahkeme sonucu onlara tazminat ödetince karşındaki insanlar birden 180 derece değişip de "aa tabi ya balıkkraker haklıymış biz bunu nasıl göremedik, mahkeme bunu bize gösterdi" diyecek. En fazla adalet sistemimize küfredip sana diş bileyecekler o kadar.

Ve bu kadar nefret ettiğin insanla keşle bir çocuğumuz olsa da boşanmasak noktasından çekişmeli boşanıp tazminat almak istiyorum noktasına ne oldu da geldiniz anlamadım. Yani çocuk yapma denemesinde de bu adam aynı adamdı. Bence ruhunuzun dinlenmeye psikolojinizin de bir doktora ihtiyacı var. Kendinize bir güzellik yapın, bir tatile çıkın. Profesyonel bir yardım alın. Bir de ona sorun sizin ruh halinizi bütün bu olacakları kaldırır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…