- 15 Kasım 2024
- 27
- -6
- 1
- Konu Sahibi safirkagitatik
-
Asla pişman değilim yine olsa yine okurum, bir şekilde hesap sormalıyım evetYaptığınız şey çok ayıp.
Eşinizin özel konuşmalarını okuyup sonra da hesap mı soracaksınız?
Kendisi ailenizden para istemek istememiştir öyle diye geçiştirmiştir. Olabilir yani. Yani neden böyle düşündün diye hesap sormanız hoş mu?
Eşiniz sizin kuzenle kardeşle konuşmanızı okusa ailesini çekiştirmiş olabilirsiniz. Hoşunuza gider miydi?
Bir de diyor ki onlar bizim ailemiz gibi değil?? Ay çok şaşırdım böyle bir enerji almasına, kaç gündür ne üzerine böyle bir düşünceye kapıldı diye düşünüyorum. O bana dedi ailene de soralım ben dedim ki şuan verecek durumda değilim yine de sordum tabi, verecek durumda değiliz dediler ona da ayrı açıklama yapıldıÖyle bir olay yaşanmasa bile eşiniz öyle bir elektrik almış demek ki. Kötü bir üslupla vs söylememiş eğer tek dediği buysa.
Siz borç ararken sordunuz mu eşimize annemlerden alalım diye?
Ay doğru bu ara sıkışıklar diye ben ona söylüyorum devamında zaten. Yok haklısınız asla anneme söylememÖncelikle bunu sakın annenize söylemeyin bu bir. İkincisi eşinize dolaylı yoldan sorun mesajı karıştırıp buldunuz gibi olmasın. Anneme de sorsak mı borç verecek paraları varmıdır gibisinden.. Buarada ailem cömert demişsiniz ama bu aralar sıkışıklar gibi bi muhabbet mi geçti de eşiniz "onlar vermez" Diye konuştu bunu da en iyi siz bilirsiniz.
O zaman eşiniz verecek durumda olmadıklarına inanmamış, vermemek için böyle davrandıklarını düşünmüş.Bir de diyor ki onlar bizim ailemiz gibi değil?? Ay çok şaşırdım böyle bir enerji almasına, kaç gündür ne üzerine böyle bir düşünceye kapıldı diye düşünüyorum. O bana dedi ailene de soralım ben dedim ki şuan verecek durumda değilim yine de sordum tabi, verecek durumda değiliz dediler ona da ayrı açıklama yapıldı
Eee o zaman sorun ne? Veremeyecek durumdalarmış eşiniz de olanı söylemiş.Bir de diyor ki onlar bizim ailemiz gibi değil?? Ay çok şaşırdım böyle bir enerji almasına, kaç gündür ne üzerine böyle bir düşünceye kapıldı diye düşünüyorum. O bana dedi ailene de soralım ben dedim ki şuan verecek durumda değilim yine de sordum tabi, verecek durumda değiliz dediler ona da ayrı açıklama yapıldı
O zaman hiç meseleyi dallandırıp budaklandırmayın ağrısız başınızı ağrıtmayın genel olarak eşinizden de memnunsanız bu kadarı gözardı edilebilir bir durum diye düşünüyorum..Ay doğru bu ara sıkışıklar diye ben ona söylüyorum devamında zaten. Yok haklısınız asla anneme söylemem
Ağzını arasanız bile size gerçek düşüncesini söylemeyecektir. Söyleyecek olsa çoktan söylerdi. Direkt neden öyle dediğini sorun bence
Doğru ya ben rahat bi tip değilimdir bir şeyleri sorgulamasam olmaz, sorun şu ben ailesine o kadar iyi davranıyorum ki o neden böyle bi tribe girdi şimdi anlamıyorum yaEee o zaman sorun ne? Veremeyecek durumdalarmış eşiniz de olanı söylemiş.
Siz sorun arıyorsunuz belli ki.
Telefonu karıştırmanızdan da belli. Bir şeyler aramışsınız .
Benimseyememe durumu bende de var evet ama asla belli etmiyorum, haklısınız galibaDünyada evlilerin çok büyük bir yüzdesi karşı tarafı yadırgar, haklı veya haksız fark etmeksizin kendi ailesi gibi benimsemez. Malumun ilanı olmuş sizinki. Es geçin takmayın.
Biraz içimi rahatlattınız şuan <3O zaman hiç meseleyi dallandırıp budaklandırmayın ağrısız başınızı ağrıtmayın genel olarak eşinizden de memnunsanız bu kadarı gözardı edilebilir bir durum diye düşünüyorum..
Ne demek tatlım her zamanBiraz içimi rahatlattınız şuan <3
Uye adiniz calistiginiz ya da sahibi olduğunuz kurumun mu adi? Cok ilginc bi secim eger boyle degilseBiraz içimi rahatlattınız şuan <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?