- 20 Kasım 2018
- 13.781
- 51.771
- 598
- 35
- Konu Sahibi safirkagitatik
-
Ahah ay sağolun ya. Ben de sıfır kağıt atık okudum önce, çevreci bir arkadaş sandım ama gözüme de yanlış geldiUye adiniz calistiginiz ya da sahibi olduğunuz kurumun mu adi? Cok ilginc bi secim eger boyle degilse
Yok sadece uydurmasyonUye adiniz calistiginiz ya da sahibi olduğunuz kurumun mu adi? Cok ilginc bi secim eger boyle degilse
Nsjdjdjd yaratıcı mi garip mi arada kaldimYok sadece uydurmasyon
Niye böyle düşündün ne olduda böyle düşünden derdim ama malum mesajlarını okudum diyemeyeceğime göre..Ne diyeceksiniz neden böyle dedin mi ailen vermezmiş vermez demiş çıkıp karşılarına para kavgası mı etmiş neye alındım
Adam o kadar emin ki, durumları olsada vermezler diyor, ben şimdi bunu nasıl unuturum yaNasıl böyle düşünür? Sağlıklı bir yetişkin olduğu için düşünür, bunun nasılı mı var.
Ayrıca adam doğru düşünmüş durumları yokmuş veremezlermiş işte, nesine içerlediniz bunun.
Siz size kimin maddi olarak destek olup olmayacağını nasıl bilirseniz o da biliyormuş sonuç olarak.
Bunun hesabını sormak sadece ilişkinin temeline kibrit suyu dökmek olur.
Açıkça böyle mi söylüyor kelimesi kelimesine bu mu cümleAdam o kadar emin ki, durumları olsada vermezler diyor, ben şimdi bunu nasıl unuturum ya
Evet mesajda aynen böyle söylüyorAçıkça böyle mi söylüyor kelimesi kelimesine bu mu cümle
Kesinlikle haklı, ama onun dıdısının dısından borç soruyoruz ama bu garipHer aile bir değildir ancak hangi aileden borç alınırsa o ailenin işlere, harcamalara burnunu sokma, göz süzme, sorgulama vs. gibi davranışları oluyor genelde. Bunu da damat olarak istememiş olabilir.
Doğru tabi istemem farketsin okuduğumu, meseleyi kurcalayamam gibi duruyor şuanGerçekten öyle düşünüp düşünmediğin ve bunu neden söylediğini bilemeyiz. Belki kuzenini geçiştirmek için öyle söyledi. Eşiniz ve aileniz arasında bir sorun yoksa hiç de kurcalamayın boşverin, Hem telefonunu kurcaladığınızı ve özel konuşmalarını okuduğunuzu da anlamasını istemezsiniz. Çok ciddi bir sebep olmadıkça eşinizin telefonunu kurcalamanızı ve özel konuşmalarını okumanızı tavsiye etmem. Ben istemem eşimin benim telefonda özel konuşmalarımı okumasını, kime ne demişim neden demişim falan anlamaz.
Bir de diyor ki onlar bizim ailemiz gibi değil?? Ay çok şaşırdım böyle bir enerji almasına, kaç gündür ne üzerine böyle bir düşünceye kapıldı diye düşünüyorum. O bana dedi ailene de soralım ben dedim ki şuan verecek durumda değilim yine de sordum tabi, verecek durumda değiliz dediler ona da ayrı açıklama yapıldı
Onlar asla vermez dememiş miydiEvet mesajda aynen böyle söylüyor
Dur şimdi benimde aklım karıştı mecbur telefonunu alıp tekrar bakıcamOnlar asla vermez dememiş miydihaksız bulununca konuya yeni içerikler cümleler eklenmesine bayılıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?