Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Bunlar kücük detaylar her iliskide olabilen sorunlar , bütünndetsyları burda paylaşmıyorum sonucta sadece moralim bozuklen konu acıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyordu bana göre neyse bunu konuşmanın anlamı yok zatenparadan kısmaya başlaması
çanta mevzusunda saygısızlaşması
oralardan arkadaş edinip geve 3lere kadar takılması
hep senden uzaklaşıp kendine çevre kurması ve sana hislerinin azalmasının belirtisi.
O kız hic gelecek dusunecefı biri degilbak bence bu kızla yakınlaştı ondan bu kadar rahat ayrılabildi
orda kendine yeni bir çevre kurma hevesinde olduğunu anlamıştım sanırım senin hemen evlenme hevesin olmadığını görünce o da kendine başka çıkış yolu aramış muhtemelen o kızla gelecek düşünüyor
baban annen de onaylamıyormuş zaten bi bildikleri var demek ki
senin mesleğin ne bu arada
O kız hic gelecek dusunecefı biri degil
Düşünüyorsa da yuh derim ne diyim
Ben mühendislik okuyorum
Dedikleriniz sadece burdaki konularından yola çıkılmış bir varsayım ama sonucta ne yaşadığımı ben biliyorum. Ailelerin farklı oldugunu falan da hesaba katmış böyle bir kadar almıs Son kez aradığımda üzüldün mu dedim ağladın mı dedım evet rüyalarımda ağlıyorum dedi. Onunnda üzüldüğünü dusunuyorum ama bitti artıkbilmiyorum içgüdüsel yazıyorum
küçük detaylar değil o dediklerim adamın sana karşı bakışını ele veren detaylar. sen de hissetmişsin uzaklaştığını ki dert edinmişsin bunları.
Dedikleriniz sadece burdaki konularından yola çıkılmış bir varsayım ama sonucta ne yaşadığımı ben biliyorum. Ailelerin farklı oldugunu falan da hesaba katmış böyle bir kadar almıs Son kez aradığımda üzüldün mu dedim ağladın mı dedım evet rüyalarımda ağlıyorum dedi. Onunnda üzüldüğünü dusunuyorum ama bitti artık
Aslında gerçekten evlenmek isteseydiniz çözüm basitti. Sen evlenip bir seneliğine çalışmayıp KPSS ye hazırlanacaktın doğuda onunla beraber, atanınca da beraber gidecektiniz senin atandığın şehire. Boş yere ikiniz de inatlaşıp işi yokuşa sürmüşsünüz. Sevgilin de evlenilecek olgunlukta değilmiş ki bu işi ayrılmaya kadar getirmiş. Hatta ailesinin de evlenmeyecekseniz ayrılmanızı istediğini sana söylemesi bile ne kadar süreci kötü yönettiğinin göstergesi. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim...
bak bence bu kızla yakınlaştı ondan bu kadar rahat ayrılabildi
orda kendine yeni bir çevre kurma hevesinde olduğunu anlamıştım sanırım senin hemen evlenme hevesin olmadığını görünce o da kendine başka çıkış yolu aramış muhtemelen o kızla gelecek düşünüyor
baban annen de onaylamıyormuş zaten bi bildikleri var demek ki
senin mesleğin ne bu arada
Erkek arkadasın haklı.doğu görevi bitince batıda kendine iş bulabilirsin.Kızlar önceki konumda bahsetmiştim erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz polis ben üniversite okuyorum 7 aydır orda. Benim okulumun bitmesini bekliyordu okul bitince evlenmek istedi daha fazla yalnız kalmak istemediği için. Sonra doğu görevi çıkacağı için ben istemedim sen git gel gelince evleniriz hem işe girmiş çalışmış olurum dedim. Çünkü benim orda çalışma imkanım yok İstemedi ben daha fazla yalnız kalmak istemiyorum dedi. Simdi de yalnızım ünide de yalnızdım dedi. Hani seninle her yere gelirim diyodun noldu dedi ve bitirmeye karar verdi. Bugun aradim hala aynı düşünüyor benim fikrim değişmicek yalnız kalmak istemiyorum hani gelicektin benle diyor.. Ailesi arkadaşları bile o zaman ayrıl demiş. Gel buraya yüzyüze sakince konusalım çözüm bulalım dedim, benim kararım değişmeyecek emin ol mantıklı bir karar aldığımı düşünüyorum ben yalnız kalmak istemiyorum dedi.
1.5 seneden nasıl bu kadar kolay vazgeçer? Gerçekten pişman olup kabul edip geleceğini düşünüyorum çünkü seviyor eminim
Tabi canım bulabilirim 3-4 sene ara vermişkenErkek arkadasın haklı.doğu görevi bitince batıda kendine iş bulabilirsin.
Ayrıca ailesi başka kız mı yok demiş olabilir yada benle zor durumumda yanımda değilse hiç olmasın demiş olabilir
Neticede fazla naz aşık usandırır kimsede bulunmaz hint kuması değil demiş olabilir
Evlenmek isteyen biri var diye hemen koşsun mu ya :)Oldukça haklı , seninle olmak isteyen evlenmek isteyen biri var belanımı arıyorsun afedersin daha ne istiyorsun .
Evlenmek isteyen biri var diye hemen koşsun mu ya :)
Evet ailesi böyle düşünüyordu bunu biliyorum oralarda yalnız kalıyor diye okul bitince apar topar evlenmemizi istediler. Ama onun da bu kafada olduğunu bilmiyordum.Kabullenemediğiniz belli. Arada gayet yapıcı ve doğru yorumlara gereksiz yere asabiyet yapmışsınız.
Önceki konuları bilmiyorum ama özetleyen bir arkadaş olmuş. Gayet de bunlar sinyal zaten. İlişkinin içindeyken görememiş olabilirsiniz ancak zaten ne önemi var
Bu tarz mesleği olan erkekler Anadolu'da evinde yemeği pişsin ana evinden uzakta yalnız kalmasın mantığıyla evlendirilir. Ailesi de o kafada. Çevremde de böyle düşünceler çok. Oğlan yalnız kalıyor yemek bile yemiyor deyip evlenilecek kız bakarlar hemen. İşte bu aranızdaki fark. Sen kariyer istiyorsun o bir kap sıcak yemek. Yani olaya bakış açılarınız tümden farklı.
Bitmesi senin hayrına göründü bana.. Sanki evleneceği kişi ev hanımı olacak bu adamın. Yani baksana amaç evlilik sadece.
Canım nacizane yorumum ya onla gitmen yada onun seni beklemesi idi. Daha sonra işe girebilme imkanın varsa gitseydin diye düşünüyorum ama karar senin. O da kendince haklı, işi bahane ettiğini onu yeterince sevmediğini düşünmüş olabilir. Diğer kız işlerini bilmiyorum o kısımları okumadım ama Allah hayırlısını nasip etsin. Ne desek boş, kısmet. Hakkınızda hayırlısı olsunEvet ailesi böyle düşünüyordu bunu biliyorum oralarda yalnız kalıyor diye okul bitince apar topar evlenmemizi istediler.
Olacağı varmış kısmet değil demek ki
Anca ev hanımı biri gidip senelerce kalabilir zaten çok dogru yazmıssınız
İşe başlamadan 3-4 sene ara verirsem bir daha hiç giremem diye düşündüm biyandan ailem baskı yaptı önce kariyer yap sonra evlen diyeCanım nacizane yorumum ya onla gitmen yada onun seni beklemesi idi. Daha sonra işe girebilme imkanın varsa gitseydin diye düşünüyorum ama karar senin. O da kendince haklı, işi bahane ettiğini onu yeterince sevmediğini düşünmüş olabilir. Diğer kız işlerini bilmiyorum o kısımları okumadım ama Allah hayırlısını nasip etsin. Ne desek boş, kısmet. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çalışmam konusunda beni destekliyordu hiçbir zaman çalışma demedi kna da hak veriyorum o da kendi açısından haklı ben de haklıyım ama içim soğumuyor işte.Şu anda göremiyorsunuz ama en doğru kararı verdiniz kariyeri seçmekle. O zihniyette bir adam zaten çalışan kadın istemezdi. Evde otursun geldiğimde yemeğim hazır olsun mantığı onunki. Gerçekten seven beklerdi zaten bencillik yapmazdı.
Erkekler biraz daha düz mantıkla yaklaşıyor işe. Bazıları eşim çalışmasın ister , ben bakayım evime yeterim düşüncesiyle. Bilmiyorum ki o şimdi senin işi bahane ettiğini düşündü gibi geldi bana. yani iş iş diyor benle gelmiyor, yeterince sevmiyor diye önüme bakayım demiş olabilir. Bazı insanlar buna bende dahil kariyerden önce ailenin çocukların vs geldiğini düşünüyorum ama şimdi sana evlen sonra kariyer yap diyemem, veya önce kariyer sonra evlilik diyemem. iki türlü de mutlu olacağımızın garantisi Yok , İnsan bazen kaderin önüne geçemiyor , en iyisi hayırlısı olsun diye dua etmek. O da gerçekten seviyorsa bir yolunu bulur döner diye düşünüyorumİşe başlamadan 3-4 sene ara verirsem bir daha hiç giremem diye düşündüm biyandan ailem baskı yaptı önce kariyer yap sonra evlen diye
İçim sogumuyor kalbim sürekli çarpıyor yerime sığamıyorum nasıl geçicek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?