Nasıl bu kadar kötü kalpli olur?

Arkadaşlar bende açık mı arıyorsunuz anlamadım. Bir sorunum olmasa niye gelip buraya yazayım, eğlenmeye mi çalışıyorum? İkiz, evlat edindiği çok da küçük olmayan çocukları var biliyordum adamın. Bununla ilgili de uzunca şeyler anlattı. Kendisi de evlatlık olarak büyüdüğü için, koruyucu aile olmanın değerini vs vs. Evli olduğunu öğrendikten sonra bile çocukların evlatlık olduğuna hala inanıyorum. Çünkü tüm o süreci nasıl sallayabilir. Çocuklarının bir sürü fotoğrafını da gördüm.
Öyle bir şey ima ediyorsunuz ki: ben adamın evli olduğunu bilsem neden buraya gelip dert olarak anlatayım?
Başıma gelen bu berbat olay karşısında bile açık aramaya ve yargılamaya hazır bekleyen insanlar olduğunu görmek kahretti. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum, biraz merhamet
Evli adamla birliktelik yaşamışsan adam yalancının dik alası da olsa senden gizlemiş de olsa kadın olduğun için her zaman sen suçlu sayılırsın. Çünkü kocaların aklı karışabilir, erkekler geç olgunlaşır, erkekler aldatır, normaldir. Dava sürecinde yıpranırsın demiştim. Onun fragmanı işte bunlar.

Çok şey var elimde
Ben de kapısına gitmeyi düşündüm bugün
Buradaki arkadaşlar yanlış olur dedi
Ama haklılar da ailem de çok kızar
Göndereceğim ama çok şeyi
Niye yanlış olsun, adamım yaptığı yanlış, rezilliğini bilsin ailesi.
Kesinlikle yanına kalmasin. Susup, pusup yoluna bakma

Evli adamla birliktelik yaşamışsan adam yalancının dik alası da olsa senden gizlemiş de olsa kadın olduğun için her zaman sen suçlu sayılırsın. Çünkü kocaların aklı karışabilir, erkekler geç olgunlaşır, erkekler aldatır, normaldir. Dava sürecinde yıpranırsın demiştim. Onun fragmanı işte bunlar.
Haklısınız gerçekten. Ben hayatımın en büyük hayal kırıklığını yaşıyorum. Burada bir derdimi paylaşıyorum. İnsanlar saldırıyor neredeyse. Bu konuya inanmadığını söyleyen, açık arayan, bu kadar şey bir insanın başına nasıl gelebilir diyen insanlar sorunu olan bir insanı acımadan yargılıyorlar. Kadınlar kadına yapıyor bunu ne acı. Üstelik de bir insanın başına nasıl bu kadar şey gelir demek en tuhafı çünkü bu olay dışında da hayatımda pek çok acı yaşadım maalesef.

Bir de tüm detayları nasıl anlatabilirim allah aşkına. Biri demiş ki çocukların işlerini nasıl yapıyordu. Adamın maddi durumu iyiydi ve evde zaten yardımcı biri vardı. Detay detay benim bunları mı anlatmam lazım. Evde bir karısı olduğu hiç aklıma gelmedi çünkü mutlu bir ilişkimiz vardı. Sonuç olarak benim fark edemediğim zaten ortada da. Vay niye fark edemezsin demek nedir?? Zaten bundan dolayı yıkıldım diyorum.

Neyse destek olan herkese teşekkür ediyorum. Tam tersini yapanları da vicdanlarıyla Başbaşa bırakıyorum. Destek ararken suçlanmaya dönüştüğü için konuyu burada noktalamak gerektiğini düşünüyorum.

Siz gördüğünüz kişinin adamin esi olduguna emin misiniz? Evdeki bi yardımcı ya da akrabası olmasin?

Karısına söyleyin çekinmeyin bir şekilde eşi öğrenseydi olay size patlayacaktı buradan okuyoruz kocalarını yakalayanlar karşı tarafa neler yapıyor
Karısına söylese bile yine kabak ona patlar ki, inanmaz karısı daha doğrusu kocasına inanır bir şekilde çünkü bu tip herifler iknâyı iyi becerir, e bizim kadınlar da malûm zaten...

Aaa okulun boşa mı gitti
Sonradan okuyabildinmi
okuyamadım değil de okumadım diyelim.
o şehre dönsem ona da dönmekten korktum, gidemedim. ilk başta dondurduğum kaydı sonra komple sildirdim...

Back
X