Nasıl bu kadar kötü kalpli olur?

Bir tek banamı klişe geliyor bu seni seviyorumlar ilgiler, yanından ayrılmmalar falan yani artık herkes biliyorki böyle bir erkek yok artık filmlerdeki romantik erkekler hayal ürünü... Ha buda belliki evli olduğu için böyle konusuyor yani Bi normal erkeğin böyle hareketleri bana inandırıcı gelmiyor haksızlıkmı ediyorum... Benim eşimde bana böyle söylese hayırlıdır derim yani yok yok öyle birşey yok siz siz olun ilgiye, sana ölüyorumlara inanmayın

Bir tek banamı klişe geliyor bu seni seviyorumlar ilgiler, yanından ayrılmmalar falan yani artık herkes biliyorki böyle bir erkek yok artık filmlerdeki romantik erkekler hayal ürünü... Ha buda belliki evli olduğu için böyle konusuyor yani Bi normal erkeğin böyle hareketleri bana inandırıcı gelmiyor haksızlıkmı ediyorum... Benim eşimde bana böyle söylese hayırlıdır derim yani yok yok öyle birşey yok siz siz olun ilgiye, sana ölüyorumlara inanmayın

Konu sahibi icin uzuldum ama size katiliyorum. Yanyana mezara gomukmek istedigini soyleyen sevgiliye inanmak yerine buz gibi sogurdum. Ilgi alaka olabilir ama inanmak yerine sorgulamak lazim. Verilmis sadakasi varmis.

Evet ben yalanı yaşadım yalanla mutlu oldum belli ki. Ölüyor bitiyor olsa çok sevse kandırmazdı. Ama umarım vardır bir yerlerde gerçekten karşılıklı birbiri için ölebilecek derecede sevenler. Umut olur dünyaya, sevgi umut bence. Benim örnekteki kalpsiz vicdansız insanların kökü ancak sevgi dolu iyi yürekli insanlar arttıkça kurur sanki.

Allahım sevginin yalan olduğunu öğrenmek ne denli can acıtıcıymış. Haykıra haykıra titreye titreye ağladım öğrenince. Bir insanın kalbi böylesine bir şey yapacak kötülükle dolu nasıl olur. Oluk oluk akıyor hala gözümden yaşlar düşündükçe. Allahım bu insanların yanına kar kalmasın yaptıkları nolur🙏🏻

Zaten bu kadar seven büyük laflar eden (yok sensiz ölürüm biterim mezarimiz şöyle olsun sen olmasan intihar ederim vs..) adamlardan korkmuşumdur hep. Istisnasiz altindan hep bir halt çıkıyor...

Konu sahibi ne kadar ölümüne hakli da olsan ben dava açıp o adama "hala umursuyorum seni" imaji çizme derim. Hak vermeyen arkadaslar olacaktir ama o adamla zaten 1 yilini kaybetmişsin bosver daha da psikolojik olarak yıpranma. Onun 3 kuruşunu alsan ne almasan ne.. kendi pisliginde kalsin bosver. Dava süreci avukatlar bilmemneler insani gercekten yoran seyler. Kolay degil, bence bosver. Senin 1 yilini geri getirebilecek sonuca ulasabilir misin, sanmam

Karisina da söylesen ne degisir bilmiyorum seninle bu kadar rahat konusabildigine gorusebildigine göre kadin da mutlaka merak etse araştırırdı.

Bu arada öğrendiğinizde ne dedi?kendini nasil savundu cok merak ettim bakabildi mi yüzünüze

Bir yıldır bir ilişkim vardı. En başta evlilik düşünmüyorsa hiç başlamayalım demiştim çünkü ailem olmasını istediğimi ve yaşımın da çok genç olmadığını, evlilik düşünmüyorsa oyalanmak istemediğimi belirtmiştim. Aynı fikirde olduğunu söyledi ve evlilik planı yapıyorduk ve bana çok aşık olduğunu, asla bensiz olamayacağını söylüyordu. Sürekli yanımdaydı. Ellerimi bir an bırakmıyordu. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği vs. Benim yanımda telefonu hep açık ve ortadaydı. Yanyana mezara gömülmek istediğini bile söylüyordu. Bir gün görüşmesek çok üzülüyordu. Beraber olmadığımız her an arıyordu mesaj atıyordu vs öylesine bir ilgiydi ki anlatamam. Ve adamın evli olduğunu öğrendim bir anda. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kalbim yandı. Görüşmüyorum öğrendiğimden beri. Bu nasıl bir insandır anlamıyorum. Nasıl kalpsiz nasıl pislik? Günlerdir ağlıyorum hazmedemiyorum. Kandırdı resmen beni inanamıyorum. Ne sözler ne davranışlar sergiledi. Rol yaptı. Daha da beteri başta açıkça evlilik istemiyorsa başlamayalım dememe rağmen başlaması. Hayatımla oynadı resmen. Her gece dua ediyorum yanına kar kalmasın diye. İnsanlara dünyaya inancımı yitirdim resmen. Nasıl toparlancam bilemiyorum. Üstelik ağzıma geleni söylemek istiyorum onu bile yapamadım. Bir insan nasıl böyle bir şey yapar nasıl bu kadar vicdansız acımasız olur nolur söyleyin. Gece nasıl rahat uyuyor nasıl nasıl?
Vicdan olsa zaten uyuyamaz.Allaha havale et ve üzülme kurtulduğun için şükret.

Whatsapp neden delil olmasın? Ben birinin hakaretlerinin whatsapp yazışmasını savcılığa vermiştim kabul edilmişti..

Zaten bu kadar seven büyük laflar eden (yok sensiz ölürüm biterim mezarimiz şöyle olsun sen olmasan intihar ederim vs..) adamlardan korkmuşumdur hep. Istisnasiz altindan hep bir halt çıkıyor...

Konu sahibi ne kadar ölümüne hakli da olsan ben dava açıp o adama "hala umursuyorum seni" imaji çizme derim. Hak vermeyen arkadaslar olacaktir ama o adamla zaten 1 yilini kaybetmişsin bosver daha da psikolojik olarak yıpranma. Onun 3 kuruşunu alsan ne almasan ne.. kendi pisliginde kalsin bosver. Dava süreci avukatlar bilmemneler insani gercekten yoran seyler. Kolay degil, bence bosver. Senin 1 yilini geri getirebilecek sonuca ulasabilir misin, sanmam

Karisina da söylesen ne degisir bilmiyorum seninle bu kadar rahat konusabildigine gorusebildigine göre kadin da mutlaka merak etse araştırırdı.

Bu arada öğrendiğinizde ne dedi?kendini nasil savundu cok merak ettim bakabildi mi yüzünüze
Öğrenince, evli olduğunu öğrendim diye mesaj atıp her yerden engelledim ve ailemin yanına gidip her şeyi anlattım, babam da bana ulaşırsa uzaklaşma kararı aldıracağını söyledi. Tüm iletişimi kestim, ama ağzıma geleni söylememek çok içimde kaldı. Sadece beni değil ailemi de kandırdı ve onlar da çok öfkeli ama uzak olsun diyorlar. Henüz tam karar veremedik ama manevi tazminat davası açma ihtimalimiz var.

Allahım sevginin yalan olduğunu öğrenmek ne denli can acıtıcıymış. Haykıra haykıra titreye titreye ağladım öğrenince. Bir insanın kalbi böylesine bir şey yapacak kötülükle dolu nasıl olur. Oluk oluk akıyor hala gözümden yaşlar düşündükçe. Allahım bu insanların yanına kar kalmasın yaptıkları nolur🙏🏻
Kuzum kıyamam 1 yıl nasıl anlamadın bu kansızın evli olduğunu? Evde falan konuşabiliyormuydu? Hiçmi dikkatini çeken aksaklık olmadı?

bunca zaman hıc anlamadım demenıze sasırdım cunku suphelerınız olmus adamın yalanları olmus
yalanı affetmeyın arkadaslar bır ınsan nıye yalan soyler ? bu kadar basıt

gecmıs olsun bununla kurtulmussunuz

Hukuk dışı şekilde elde edilmediği sürece kendisine ait yazışma ise ve kaydı yazışan kişi almışsa delil olarak kullanılıyormuş. Tek şart tuzak vs şeklinde alınmamış olması. E burada tuzak yok konu sahibi kendi yazışmış delil olarak kullanabilir bu nedenle..Hukuka aykırı elde etme yok çünkü

Kuzum kıyamam 1 yıl nasıl anlamadın bu kansızın evli olduğunu? Evde falan konuşabiliyormuydu? Hiçmi dikkatini çeken aksaklık olmadı?
Gece evden konuşuyordu. Belki ayrıydılar geri barıştılar ve bana mail geldi. Ben en çok bu ihtimalin üzerinde duruyorum. Ama bu bile safça bir düşünce olabilir, açıkcası her şey olabilir böyle vicdansız adamın belki 5-10 karısı vardır

Hukuk dışı şekilde elde edilmediği sürece kendisine ait yazışma ise ve kaydı yazışan kişi almışsa delil olarak kullanılıyormuş. Tek şart tuzak vs şeklinde alınmamış olması. E burada tuzak yok konu sahibi kendi yazışmış delil olarak kullanabilir bu nedenle..Hukuka aykırı elde etme yok çünkü
Teşekkürler o halde onları da eklerim mahkeme durumunda

Hukukçu olan ya da hukuktan anlayan varsa, bu mahkeme kazanılır mı? Ve ne kadar sürer?
Amacım para almak değil onu huzursuz etmek,
Yanına kar kalmaması ve bir daha birine böyle bir şey yapmaya kolay kolay yeltenmemesi vs.
Biraz olsun içimdeki öfkeyi dindirir hem belki bu

Back
X