Nasıl bu kadar kötü kalpli olur?

Gece evden konuşuyordu. Belki ayrıydılar geri barıştılar ve bana mail geldi. Ben en çok bu ihtimalin üzerinde duruyorum. Ama bu bile safça bir düşünce olabilir, açıkcası her şey olabilir böyle vicdansız adamın belki 5-10 karısı vardır
İnsan neden böyle yalanlarla gider ki.. Hasta böyleleri.. Vicdan koymamışlar içlerine.Birde öykünün içinde gerçekten merhamet göstergesi iyi niyet göstergesi şeylerde oluyor ve insan asla konduramıyor..Asıl burdan vuruluyoruz..

Ya tamam mağdursun da sende yok mu hata sence?
Birkaç ay olsa belki ama 1 yıl yani...Çok mu kaptırıyorsunuz, çok mu serbest bırakıyorsunuz bilmiorum ama insan bi gariplik mutlaka hisseder...Aslına bakarsan yaşam şeklinden, durusundan bile anlaşılır ..

Bekar ise şöyle tuhaflıklar yok muydu?

Cocuklarıyla yasıyormuş, o zaman eşi cocukları almaya gelmeli, bundan senin haberin olmalıydı, bunun muhabbeti dönmeliydi...
Üstü başı kıyafetleri, evin işi , cocukların odevi, dersleri , yemekleri bu adam hepsine nasıl yetişiyordu sence? Veryansın etmesi gerekiyordu...

Sadece ilişkinize aşkınıza odaklanıyorsunuz gözünüz bişi görmüyor kusura bakma

sevgili konu sahibi;sakın ama sakın karısına söyleme .
bu durum aile birliğini bozabileceği için tazminat davası açarlar donunuza kadar alırlar bilesiniz.
ayrıca burnuma pis kokular geliyor sakın bunlar karısıyla danışıklı olmasın???

2.kadına dava açılamıyor artık, yasa değişti maalesef

Bir yıldır bir ilişkim vardı. En başta evlilik düşünmüyorsa hiç başlamayalım demiştim çünkü ailem olmasını istediğimi ve yaşımın da çok genç olmadığını, evlilik düşünmüyorsa oyalanmak istemediğimi belirtmiştim. Aynı fikirde olduğunu söyledi ve evlilik planı yapıyorduk ve bana çok aşık olduğunu, asla bensiz olamayacağını söylüyordu. Sürekli yanımdaydı. Ellerimi bir an bırakmıyordu. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği vs. Benim yanımda telefonu hep açık ve ortadaydı. Yanyana mezara gömülmek istediğini bile söylüyordu. Bir gün görüşmesek çok üzülüyordu. Beraber olmadığımız her an arıyordu mesaj atıyordu vs öylesine bir ilgiydi ki anlatamam. Ve adamın evli olduğunu öğrendim bir anda. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kalbim yandı. Görüşmüyorum öğrendiğimden beri. Bu nasıl bir insandır anlamıyorum. Nasıl kalpsiz nasıl pislik? Günlerdir ağlıyorum hazmedemiyorum. Kandırdı resmen beni inanamıyorum. Ne sözler ne davranışlar sergiledi. Rol yaptı. Daha da beteri başta açıkça evlilik istemiyorsa başlamayalım dememe rağmen başlaması. Hayatımla oynadı resmen. Her gece dua ediyorum yanına kar kalmasın diye. İnsanlara dünyaya inancımı yitirdim resmen. Nasıl toparlancam bilemiyorum. Üstelik ağzıma geleni söylemek istiyorum onu bile yapamadım. Bir insan nasıl böyle bir şey yapar nasıl bu kadar vicdansız acımasız olur nolur söyleyin. Gece nasıl rahat uyuyor nasıl nasıl?
Ayyy aynı mezara gömülmeki muhabbet yaptığında ayrılacaktınız. O ne öyle pis kıro. Böyle laflar eden adamlar sizin arkanızdan 30 kadın eskitir

Karisinin kapisina dayanirdim Ben.
fotolariniz falan vardir beraber, en azindan
Poster yap gônder evine.
gerisini adam düsünsün.

bôylelerinin ikinci hatta ü

sevgili konu sahibi;sakın ama sakın karısına söyleme .
bu durum aile birliğini bozabileceği için tazminat davası açarlar donunuza kadar alırlar bilesiniz.
ayrıca burnuma pis kokular geliyor sakın bunlar karısıyla danışıklı olmasın???
Yok valla bende aynı durumu yaşadım kıza birşey yapamıyorsun. Sana sadakat sözü veren eşin sadece eşine dava açabiliyorsun

Hic evlennemis
ama cocuklari oldugu icin evine hic gitmedim diyorsun. ?
Arkadaşlar bende açık mı arıyorsunuz anlamadım. Bir sorunum olmasa niye gelip buraya yazayım, eğlenmeye mi çalışıyorum? İkiz, evlat edindiği çok da küçük olmayan çocukları var biliyordum adamın. Bununla ilgili de uzunca şeyler anlattı. Kendisi de evlatlık olarak büyüdüğü için, koruyucu aile olmanın değerini vs vs. Evli olduğunu öğrendikten sonra bile çocukların evlatlık olduğuna hala inanıyorum. Çünkü tüm o süreci nasıl sallayabilir. Çocuklarının bir sürü fotoğrafını da gördüm.
Öyle bir şey ima ediyorsunuz ki: ben adamın evli olduğunu bilsem neden buraya gelip dert olarak anlatayım?
Başıma gelen bu berbat olay karşısında bile açık aramaya ve yargılamaya hazır bekleyen insanlar olduğunu görmek kahretti. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum, biraz merhamet

Karisinin kapisina dayanirdim Ben.
fotolariniz falan vardir beraber, en azindan
Poster yap gônder evine.
gerisini adam düsünsün.

bôylelerinin ikinci hatta ü
Çok şey var elimde
Ben de kapısına gitmeyi düşündüm bugün
Buradaki arkadaşlar yanlış olur dedi
Ama haklılar da ailem de çok kızar
Göndereceğim ama çok şeyi

Nerden bilebiliriz. Açık aramak değil de hiç evlenmemiş deyip çocuklarından bahsetmen dikkat çekici olmadi mi sence de
Çocukları olduğu için evine hiç gitmedim onu demek istemiştim. Üstelik de evinin önüne kadar götürdü beni arabayla, evini gösterdi ama içeri girmedik. Bu da nasıl bir cesaretti bilemiyorum. Evde video çekip onu bile yolluyordu. Evde bir kadın olduğunu hiç düşünmedim. Belki benim aptallığımdır ama düşünemedim işte.

Ve çok çok mutluyduk, hayatımda ilk defa beni çok seven bir adam vardı. Buna inanırken bir anda tepetaklak oldu her şey

Kapıya kadar götürüp içeri davet etmemesi çocuklarla tanıştırmak istememesi zaten normal değil.
Bir adamın iki çocuk evlat edinmesi ayrıca çok sıradışı bir durum. Evli olanlar bile bin kere düşünüyor hem de iki çocuğun sorumluluğunu almış. Attı bütün zamanini seninle geçiriyor çocuklara kim bakıyor diye de düşünmemişsin.
Çok mu âşıktın. Basiretin mi baglandi. O kadar çok tuhaflık var ki.

Gece de konuştuk her zaman konuştuk. Hiç şüphelenmedim bilemiyorum gerçekten. Öğrenmem ise şöyle: tanımadığım bir adresten email geldi evli olduğuna dair. Biri beni uyardı resmen. Evinde çocukları ile yaşadığı için evine gitmemiştim hiç. Gittim saatlerce bekledim ve eşini gözümle gördüm. Sonra da her yerden engelledim.

Bu o değil. O gerçekten boşanmış bir adamdı, ondan ayrıldım. 2-3 ay sonra bununla tanıştım. Bu ise güya hiç evlenmemişti işte
Hiç anlamadım buraları ama Allah yardımcınız olsun.

İsterseniz kızın ama ben sizin hikayeye hiç inanmadım. Maille öğrenmek falan ne bileyim içime sinmeyen bir şey var
Daha yorumları okurken bir anda dava açmaya karar verdiniz,avukat buldunuz falan :kahve: Bir de bütün olayların gelip sizi bulması...

Arkadaşlar bende açık mı arıyorsunuz anlamadım. Bir sorunum olmasa niye gelip buraya yazayım, eğlenmeye mi çalışıyorum? İkiz, evlat edindiği çok da küçük olmayan çocukları var biliyordum adamın. Bununla ilgili de uzunca şeyler anlattı. Kendisi de evlatlık olarak büyüdüğü için, koruyucu aile olmanın değerini vs vs. Evli olduğunu öğrendikten sonra bile çocukların evlatlık olduğuna hala inanıyorum. Çünkü tüm o süreci nasıl sallayabilir. Çocuklarının bir sürü fotoğrafını da gördüm.
Öyle bir şey ima ediyorsunuz ki: ben adamın evli olduğunu bilsem neden buraya gelip dert olarak anlatayım?
Başıma gelen bu berbat olay karşısında bile açık aramaya ve yargılamaya hazır bekleyen insanlar olduğunu görmek kahretti. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum, biraz merhamet
Yukarda sorduğum soruya cevapmış.
Şimdi böyle bi çelişkileri görüp;
belki de koruyucu ailedir çocuklar evlat edinmiştir boşa açık aramayalım yaa... Diye düşünebilecek bir tane insan çıkarsa bunu alıntılasın, bizzat arayarak helallik isticem 😊

Bir yıldır bir ilişkim vardı. En başta evlilik düşünmüyorsa hiç başlamayalım demiştim çünkü ailem olmasını istediğimi ve yaşımın da çok genç olmadığını, evlilik düşünmüyorsa oyalanmak istemediğimi belirtmiştim. Aynı fikirde olduğunu söyledi ve evlilik planı yapıyorduk ve bana çok aşık olduğunu, asla bensiz olamayacağını söylüyordu. Sürekli yanımdaydı. Ellerimi bir an bırakmıyordu. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği vs. Benim yanımda telefonu hep açık ve ortadaydı. Yanyana mezara gömülmek istediğini bile söylüyordu. Bir gün görüşmesek çok üzülüyordu. Beraber olmadığımız her an arıyordu mesaj atıyordu vs öylesine bir ilgiydi ki anlatamam. Ve adamın evli olduğunu öğrendim bir anda. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kalbim yandı. Görüşmüyorum öğrendiğimden beri. Bu nasıl bir insandır anlamıyorum. Nasıl kalpsiz nasıl pislik? Günlerdir ağlıyorum hazmedemiyorum. Kandırdı resmen beni inanamıyorum. Ne sözler ne davranışlar sergiledi. Rol yaptı. Daha da beteri başta açıkça evlilik istemiyorsa başlamayalım dememe rağmen başlaması. Hayatımla oynadı resmen. Her gece dua ediyorum yanına kar kalmasın diye. İnsanlara dünyaya inancımı yitirdim resmen. Nasıl toparlancam bilemiyorum. Üstelik ağzıma geleni söylemek istiyorum onu bile yapamadım. Bir insan nasıl böyle bir şey yapar nasıl bu kadar vicdansız acımasız olur nolur söyleyin. Gece nasıl rahat uyuyor nasıl nasıl?
Herkesi kendımız gıbı sanıyoruz.Ama bunu ogrendin.Herkes bızım gıbı deıl .karısına ne mal oldunu anlat dahada muhattap olma

Back
X