Bir yıldır bir ilişkim vardı. En başta evlilik düşünmüyorsa hiç başlamayalım demiştim çünkü ailem olmasını istediğimi ve yaşımın da çok genç olmadığını, evlilik düşünmüyorsa oyalanmak istemediğimi belirtmiştim. Aynı fikirde olduğunu söyledi ve evlilik planı yapıyorduk ve bana çok aşık olduğunu, asla bensiz olamayacağını söylüyordu. Sürekli yanımdaydı. Ellerimi bir an bırakmıyordu. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği vs. Benim yanımda telefonu hep açık ve ortadaydı. Yanyana mezara gömülmek istediğini bile söylüyordu. Bir gün görüşmesek çok üzülüyordu. Beraber olmadığımız her an arıyordu mesaj atıyordu vs öylesine bir ilgiydi ki anlatamam. Ve adamın evli olduğunu öğrendim bir anda. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kalbim yandı. Görüşmüyorum öğrendiğimden beri. Bu nasıl bir insandır anlamıyorum. Nasıl kalpsiz nasıl pislik? Günlerdir ağlıyorum hazmedemiyorum. Kandırdı resmen beni inanamıyorum. Ne sözler ne davranışlar sergiledi. Rol yaptı. Daha da beteri başta açıkça evlilik istemiyorsa başlamayalım dememe rağmen başlaması. Hayatımla oynadı resmen. Her gece dua ediyorum yanına kar kalmasın diye. İnsanlara dünyaya inancımı yitirdim resmen. Nasıl toparlancam bilemiyorum. Üstelik ağzıma geleni söylemek istiyorum onu bile yapamadım. Bir insan nasıl böyle bir şey yapar nasıl bu kadar vicdansız acımasız olur nolur söyleyin. Gece nasıl rahat uyuyor nasıl nasıl?