Nasıl bu kadar mutlu😔

bence stalk insana zarar verir. millet iş terfi para bolluk tatil ev araba evlilik çocuk yani sürekli hayatta ilerlediğini paylaşır. sizin hayatınızda o dönem bir şey yolunda gitmiyorsa sanki bu şans bir tek sizden esirgenmiş gibi ilizyon yaratır. kalbinizi hasetle doldurur. ama aslında bu kötü duygular siz de yoktur. stalk ede ede oluşur. kimse evliliğim fiyaskoydu, kocam öküzün önde gideni, karım aldatıyor, araba aldım ama kredi borcu psikolojimi bozdu, param var ama baskıdan avuç avuç hapla işe gidiyorum, çocuğumda zeka geriliği olabilir dediler ve çok korkuyorum diye post atmaz. hayat ne acı ne de tatlı. sosyal medya ise hep tatlı o yüzden sahte.yalnızca gerçeğin yüzde ellisi.

eski eşinizi stalk ettikçe onunla bağınızı koparamazsınız. o hayatını yaşar siz de izleyici olursunuz. adam şerefsiz adam yalancı bunun nesi takip edilmeye değer. o evliliği siz yaşadınız. herkesi romantik aşık olduğu yalanıyla kandırabilir ama sizi kandıramaması lazım. adamı bilen sizsiniz. siz bile acaba gerçekten mutlu mu diyorsunuz. bir de aşırı aşık olsalar birbirlerine yeterler. neden habire foto atıp kamuya çok aşık olduklarını ispat etmeye çalışsınlar ki. normalde aşık çiftler yanlarında 3. kişiyi bile istemez. bunlar biz bize yetmiyoruz ne olur aşkımızı görün like atın yorum yapın çünkü buna ihtiyaç duyuyoruz diyorlar. ne demek istediğimi akıllı kadınlar anladı. bana mükemmel aşkları geçmedi üzgünüm.
Eski eşimle birlikte foto atmıyor. Eski eşimin sosyal medya hesabı yok şu an. Onu takip etmiyorum. Sadece kadın kendi işi iş arkadaşları vs fotoğraflar paylaşıyor.

Herkes tersini demiş ama ben katılmıyorum ben mesela yalandan bile olsa bu kadar insanı etrafımda toplayamam yalandan da olsa tatile gidip poz veremiyorum. Arkada bir problemi var mı bilemem ama o anları ben yalandan bile yaşayamıyorum. Bu yüzden onlar esasında mutsuz demek kendini kandırmak gibi geliyor.

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Hesabı zaten belkide siz bakacağınız için açık yapti. E sizin bakacaginiz hesapta tabi mutlu mesut şeyler paylaşacak.Kavgalarni paylaşacak degil ya.

Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Sosyal medyaya güvenme. Arka planda ne olduğunu asla bilemezsin. Sırf sen böyle hisset diye bile mutluluk pozları veriyor olabilirler.
İkincisi ise yarının ne getireceğini bilemeyiz. Belki belalarını beş yıl sonra bulacaklar? Acele etme isyan etme

Back
X