- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi Deruchette
-
Biz bu tanıma uyuyoruz sanırım:)
Bunca yıldan sonra hala söylediği kimi sözler ya da yaptığı şeyler kalbimi resmen titretiyor-gözlerim yaşarıyor...ben öyle romatik bir insan da değilimdir halbuki kendime çok şaşırıyorum öyle anlarda...onu ne kadar çok sevdiğimi fark edince...önceden sinir oluyordum bile kendime neden o kadar çok seviyorum diye, tuhaf geliyordu:) ama alıştım artık:)
Ama insanın elinde değil böyle şeyler, ol dediğinde olmuyor, kendiliğinden geliyor ve yerleşiyor hayatına bence
Çok şanslısın o zaman.
Bence de öyle. Bir tarifi yok bu işin.
Kimi yaşıyor, kimine de hiç kısmet olmuyor.
Romantik olmakla alakası yok aslında.
Birini gerçekten çok sevdiğinde gözlerin de yaşarır, kalbin de titrer.
Ortak duygular bunlar.
Ama şans meselesi burada değil, bunları yıllar sonra bile hissedebilmekte.
O kısım inanılmaz işte.
Günümüzde en sağlam olması gereken evlilik birliği bile 1 2 yıl ayakta duramazken, nasıl bir insanla 3 yıl 5 yıl sevgili olabiliyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum :)
Hatta burda bir arkadaş var 9 yıl çıkmış eşiyle, nasıl yaa :) biri bu formülü bana da versin.
Vaaayyyyy be. hepinizi hayretle saskinlikla ve imrenerek okudum. hic yasamadim boyle bisey hep mantik abidesiydim.diyecek biseyy bulamiyoruum
Mantık abidesi olmakla asla ve asla ilgisi yok böyle şeylerin.
Aşık olabileceğin biriyle karşılaşıp karşılaşmamakla alakası var.
Yoksa aşk yaşayan herkese romantik , duygusal falan dememiz lazım.
Öyle bir kalıp yok. Herkesin dengi vardır.
Sen de burada okudukların gibi ilişkiler yaşayabilirsin.
Yeter ki "o insan"la tanış.
bazen parçalı bulutlu bazen günlük güneşlik:)aslında kötü bi yönü yok tartışmalar olmuyor değil ama güzel vakit geçiriyoruz...evlenince iyiye mi gidiyor kötüye mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?