- Konu Sahibi Deruchette
-
doğru bi genelleme olmuş:)benim öyle oldugenelleme yapmak istemiyorum fakat 6- 7 sene ilişkisi olanlar 18-19 yaşında başlayıp bugün ki konuma beraber sabırla gelen insanlar (eğitim ,meslek ,askerlik vs)
ben 23 yaşındayım üniversite bitti çalışıyorum bu saatten sonra benle aynı şartlarda birisiyle birlikte olmak isterim,
uzun süre ona sabredemem zor çünkü en azından buradaki arkadaşlar belirttğim şeyleri çok sevdikleri için beklemişler.. genede büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra en fazla 2 yıl bekleyebilirim gibime geliyor
genelleme yapmak istemiyorum fakat 6- 7 sene ilişkisi olanlar 18-19 yaşında başlayıp bugün ki konuma beraber sabırla gelen insanlar (eğitim ,meslek ,askerlik vs)
ben 23 yaşındayım üniversite bitti çalışıyorum bu saatten sonra benle aynı şartlarda birisiyle birlikte olmak isterim,
uzun süre ona sabredemem zor çünkü en azından buradaki arkadaşlar belirttğim şeyleri çok sevdikleri için beklemişler.. genede büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra en fazla 2 yıl bekleyebilirim gibime geliyor
eşimle tanıştıgımda ben 20 yaşındaydım üni son sınıftaydım eşimde 28 yaşındaydı akerliğini yapmış okulunu bitirmiş 4 senelikte memurdu:)ve başındanda 5 yıllık bi ilişki geçmiş ayrılalıda 4 yıl olmuştu:)
ve 4 yıl aradan sonra ben girdim hayatına:) ilk başlarda çok bocaladık inanamazsın daha 3 gündür görüşüoruz
''boşuna umutlanma evlecez diye bişey yok konuşuoruz diye gelin güvey olma hemen'':))))))))
aldım bunu elime adam oldu yıllar içinde benimde inatçılığım kırıldı dediğim dedikliğim gitti:)))) daha uysal oldum evcimen leştim:)))))
hayatın karşına kimi ne zman çıkarca hiç belli olmaz ama haklısın aşktan önce mantık konuşmalı
mantıgına yatarsa kendini aşkın kullarına bırakmalısın dua et dünyadaki diğer yarın doğru yolu bulsun ve yllarınız kesişsin:))))))))
Günümüzde en sağlam olması gereken evlilik birliği bile 1 2 yıl ayakta duramazken, nasıl bir insanla 3 yıl 5 yıl sevgili olabiliyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum :)
Hatta burda bir arkadaş var 9 yıl çıkmış eşiyle, nasıl yaa :) biri bu formülü bana da versin.
kızlar bizde 8 sene görüştükten sonra evlendik evliliğimizinde 2. yılına yaklaşıyoruz anlayış ,hoşgörü ve sevgi bunları elden bırakmadığınız müddetçe mutluluğu yakalıyorsunuz bide ufak ayrıntılar var mesela işe giderken kravını bağlamak her gün aynı heyacanla eve gelmesini beklemek ve bunu karşı tarafa hissettirmek umarım herkes aradığı aşkı bulur.
çok uzun bi flört döneminiz olmuş bişi somak istiyorum uzun süre flörtten sonra evlilik zor diyorlar doğru mu acaba ? yani insan sevlilik hayatına alışıyo evlenince bocalıyo deniyo biraz tedirginim bu konuda eğer Allah nasip ederse bizde 8 senelik bi birliktelikten sonra evlencez galiba okul iş askerlikten dolayı ama dediğim gibi biraz korkuyorum .. bu dönemde çok büyük sıkıntılarımız yok gayet iiz Allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?