nasıl bulucam

Aynı olay başıma geldi fakat daha farklı bir şekilde.

Yakın arkadaşımla çekindiğimiz fotoğrafı arkadaşım profil resmi yapmıştı 1,5 sene önce falan,kendisi facebooka yeni üyeydi pek fazla da internete girmez zaten,neyse bu sen tut profil resmini herkese açık yap(kendisi de farkında değil tabi)

O fotoğraf 2-3 ay mı ne durdu öyle halka açık şekilde

Birgün bu okulda yanıma geldi suratı bir değişik,ne oldu kız dedim bir yakınına bir şey mi oldu.Yok dedi,ben ne yapacağım bilmiyorum benim facebook hesabını silemez miyiz ben korkuyorum dedi.Tabi ben de bir ürperdim ama neden diye ısrar ettim.Meğer buna tanımadığı etmediği biri mesaj atmış "Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama profil resminizdeki arkadaşınızı çok beğendim,kendisini listenizde aradım ama bulamadım(benim aramalara kapalı ortak arkadaş yoksa)rica etsem arkadaşınıza onunla tanışmak istediğimi ve çok beğendiğimi söyler misiniz ?"demiş.

Arkadaşım konuyu anlattı benim sırtımdan bir ter boşaldı anlatamam,kız bunun için mi tırstın bu kadar dedim.Ne bileyim kızmadın mı dedi.Allah iyiliğini versin,gel senin şu gizlilik ayarlarını bir gözden geçirelim dedim,kimsenin erişemeyeceğini anlayınca silmedi facebookunu.

1 ay sonra yine aynı adam bunu bu sefer dürtmüş(arkadaşı olmayanlara mesaj gönderme yerini kaldırmıştım),anca dürtebilmiş yani

Arkadaşım yine geldi yanıma,bordo_ruj bu çocuk sana takmış dün beni dürtmüş kaldırdım,sabah baktım yine dürtmüş ne yapalım dedi.

Ben de o akşam mesaj attım çocuğa "çok teşekkür ederim hakkımdaki düşünceleriniz için,arkadaşım iletti bana ama ben internet ortamındaki ilişkilere pek sağlıklı bakmıyorum,Allah yolunuzu açık etsin,en az benim kadar beğendiğiniz biriyle evlenmenizi nasip etsin"dedim.

Çocuk çok efendi ve kibar çıktı "iyi dilekleriniz için sağolun,siz de en az güzelliğiniz kadar güzel bir hayat geçirirsiniz"diye cevap verdi

Ara ara aklıma gelir acaba nasıl biriydi diye
:44:

keske tanisaydin bi konu sahibine bi fikir daha oldu otobusteki cocugu durtmeyi dene en son

Sanal ortamda birçok insanın kişiliklerini yansıtmadıklarını düşünüyorum,zaten Manisa'da yaşıyor diyordu teeee nerede benim yaşadığım yere

resimdenmi gormus begenmis ben arkadasinki gibi olmus sandim diger turlu haklisin tabiki guven olmaz hele mesafe varsa bosver

resimdenmi gormus begenmis ben arkadasinki gibi olmus sandim diger turlu haklisin tabiki guven olmaz hele mesafe varsa bosver

Evet fotoğraftan görmüş de beğenmiş,bana çok saçma geldi,mantığıma yatmayan bir şeyi asla yapamam ki

Ama şunu konu sahibine belirtmek isterim,insanın özgüveni tavan yapıyor böyle şeylerle.Ne bileyim bir an için kendinizi bulunmaz hint kumaşı bile sanabiliyorsunuz,insanoğlunun doğasında var kibir

İnşallah konu sahibinin ulaşmaya çalıştığı kişi sırf egosunu tatmin etmek için hayır demez.

Heyecan yaptım valla,gelişmeleri takip edeceğim

Son düzenleme:

Haklisin begenilince insan bi havaya giriyor

INSALLAH hayir cevabi almaz dedigin gibi

bende heyecan yaptim merakla takip edicem..

Bulamazsın canım beni.Ne kendi faceimde ne eşimin faceinde fotoğrafım yok.Ne de başka birinde...

İlk görüşte aşka inanmamda hani onu aramaya itecek kadar etkilenmiş olsam onu gözden kaçırıp pişman olmamak için gider konuşurdum demek istedim...Ama ben bunu senin cesaretine dayanarak söyledim...Yani sen benden daha iyi bilirsin nasıl konuşman gerektiğini...Neyse merak ettim ama size ulaşacak mı? Takipteyim ....

facebooktan buldum mesajları kapalıydı arkadaşına msj attım cevap bekliyorum bakalım ne olcak :)

Bu konudan böyle bir gelişme çıkacağını ummazdım hiç.

Gelişmeler bu,bakalım sonuç ne olacak??

Tebrikler yine de müthiş azim

Hic ugrasmasaydiniz ayni gun icersinde bu kisiyi unutabilirdiniz..
Ugrasip onu kafaya takiyorsunuz.
Olumsuz negatif dusunmek istemezdim ama adini sanini bilmeden bi sekilde onu facebookta buldugunuzu soyluyorsunuz, sonra da ona ulasmak icin arkadasini ekleyip ugrasiyorsunuz. Tamam insan sonuna kadar mucadele etmek ister elbet ama ne bileyim.. cok buyuk hayalkirikligina ugrayabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…