- Konu Sahibi dilekarili
-
hadi bunuda deneyelim :)
Aynı olay başıma geldi fakat daha farklı bir şekilde.
Yakın arkadaşımla çekindiğimiz fotoğrafı arkadaşım profil resmi yapmıştı 1,5 sene önce falan,kendisi facebooka yeni üyeydi pek fazla da internete girmez zaten,neyse bu sen tut profil resmini herkese açık yap(kendisi de farkında değil tabi)
O fotoğraf 2-3 ay mı ne durdu öyle halka açık şekilde
Birgün bu okulda yanıma geldi suratı bir değişik,ne oldu kız dedim bir yakınına bir şey mi oldu.Yok dedi,ben ne yapacağım bilmiyorum benim facebook hesabını silemez miyiz ben korkuyorum dedi.Tabi ben de bir ürperdim ama neden diye ısrar ettim.Meğer buna tanımadığı etmediği biri mesaj atmış "Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama profil resminizdeki arkadaşınızı çok beğendim,kendisini listenizde aradım ama bulamadım(benim aramalara kapalı ortak arkadaş yoksa)rica etsem arkadaşınıza onunla tanışmak istediğimi ve çok beğendiğimi söyler misiniz ?"demiş.
Arkadaşım konuyu anlattı benim sırtımdan bir ter boşaldı anlatamam,kız bunun için mi tırstın bu kadar dedim.Ne bileyim kızmadın mı dedi.Allah iyiliğini versin,gel senin şu gizlilik ayarlarını bir gözden geçirelim dedim,kimsenin erişemeyeceğini anlayınca silmedi facebookunu.
1 ay sonra yine aynı adam bunu bu sefer dürtmüş(arkadaşı olmayanlara mesaj gönderme yerini kaldırmıştım),anca dürtebilmiş yani
Arkadaşım yine geldi yanıma,bordo_ruj bu çocuk sana takmış dün beni dürtmüş kaldırdım,sabah baktım yine dürtmüş ne yapalım dedi.
Ben de o akşam mesaj attım çocuğa "çok teşekkür ederim hakkımdaki düşünceleriniz için,arkadaşım iletti bana ama ben internet ortamındaki ilişkilere pek sağlıklı bakmıyorum,Allah yolunuzu açık etsin,en az benim kadar beğendiğiniz biriyle evlenmenizi nasip etsin"dedim.
Çocuk çok efendi ve kibar çıktı "iyi dilekleriniz için sağolun,siz de en az güzelliğiniz kadar güzel bir hayat geçirirsiniz"diye cevap verdi
Ara ara aklıma gelir acaba nasıl biriydi diye :44:
dene tabi demokraside careler tukenmez? mesaj atilmiyo ya arkadas olaraktami eklenmiyo otobusteki cocuk:26:
yok eklenmiyo nasıl insanmış anlamadım :)
keske tanisaydin bikonu sahibine bi fikir daha oldu otobusteki cocugu durtmeyi dene en son
Sanal ortamda birçok insanın kişiliklerini yansıtmadıklarını düşünüyorum,zaten Manisa'da yaşıyor diyordu teeee nerede benim yaşadığım yere
resimdenmi gormus begenmis ben arkadasinki gibi olmus sandim diger turlu haklisin tabiki guven olmaz hele mesafe varsa bosver
Evet fotoğraftan görmüş de beğenmiş,bana çok saçma geldi,mantığıma yatmayan bir şeyi asla yapamam ki
Ama şunu konu sahibine belirtmek isterim,insanın özgüveni tavan yapıyor böyle şeylerle.Ne bileyim bir an için kendinizi bulunmaz hint kumaşı bile sanabiliyorsunuz,insanoğlunun doğasında var kibir
İnşallah konu sahibinin ulaşmaya çalıştığı kişi sırf egosunu tatmin etmek için hayır demez.
Heyecan yaptım valla,gelişmeleri takip edeceğim
benim internette sizi bulmam için nerede yaşadığınızı bilmem ve 1 kere sizi göremem yeterli eğer uğraşırsam internette sizi bulrum gördüğüm yüzleri unutmam kolay kolay bide ilk görüşte aşkamı inanıyorsunuz bilmiyorumda ben inanmıyorum hoşlanabilirsin ama aşık olmassın zor yani kaybetmek gibi bi korkum yok kimseyi otobüs çok kalabalıktı nasıl konuşacaktık söylerseniz uygularım :)
facebooktan buldum mesajları kapalıydı arkadaşına msj attım cevap bekliyorum bakalım ne olcak :)
Konusmaya baslasaniz, asik olsaniz, sevseniz, ve mutlu son olsa, gercekten romantik bir ask hikayesi olurdu. Tesaduflere inanirim.
ne kadar acık görüslü olursa olsun türk erkegi bu sekilde tanıstıgı kıza tek bir sey düsünür.
hayatında biri vardır diye hiç düşünmedin mi ?
Bir erkeğe mesaj gönderilemiyor + arkadaş olarak da eklenemiyorsa o adamın büyük ihtimal sevgilisi vardır zaten.
ne kadar acık görüslü olursa olsun türk erkegi bu sekilde tanıstıgı kıza tek bir sey düsünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?