- Konu Sahibi dilekarili
-
benım de demek istediğim şey ; dürtmeyi engelleme yapmadan ayarlamak önemli
şuan
aynı dili konuşuyoruz canım
tamamda iste engellemeden ayarlanmiyor..direk kapatamiyormussun birisni istemiyorsan o kisiyi engelliyorsun :26:
öyle olduktan sonra anlamı yok ,,,demek istediğim
Merak edip dürüyorum arada bakıyorum konuna
Peki hersey kapaliysa dışarıya ne yapmayı planlıyorsun?
evet yok iste ama bu cocuk nasil kapatmis :26:
yapacak bişey yoksa hiç bişey yapmamak en iyiysi
bende şaşırdım,,,,kapalı olması için engellenmesi gerekmez mi ?:26:
engelli olsa profili bulamaz ama soyle birseyde yaziyordu eskiden kapatilanlar sansli simdiki facede olmuyomus ilk zamanlar kapatmissa :26:
kimin benim hakkımda neyi nasıl düşündüğü beni ilgilendirmezki benim onların hakkında ne düşündüğüm önemli herkesede papuç bırakmayız 18 yaşında değilim :)
dün otobüste birini gördüm sürekli bakıştık ne o ne ben bir hamle yapamadık otobüste kalabalıktı belki ondan ismini bile bilmiyorum nasıl bulucam :S yaşadığımız yer aynı burası çok büyük değil ama bilemiyorum
dün otobüste birini gördüm sürekli bakıştık ne o ne ben bir hamle yapamadık otobüste kalabalıktı belki ondan ismini bile bilmiyorum nasıl bulucam :S yaşadığımız yer aynı burası çok büyük değil ama bilemiyorum
diyelimki adamı buldun sonra ne olacak gidipte ben otobüste bakıştığın kız hatırladınmı diyeceksin oda sana ben hergün binlerce kıza bakıyorum hangisi diyecekbirde sevgilim var derse o an bitiiğin andır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?