- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Ya öyle tabiki onunda hakkı kendi keyfine göre bişeyler yapmak.Ama haftanın her günü öğlenden gidip geceye kadar orda oturması canımı sıkıyor.Yani adam da haksız değil.
Para bekliyormuş iş kurmak için.
Arada da bırak keyfine göre bir şeyler yapsın.
Dediği gibi sanki çok kötü bir şey mi yapıyor.
Ya öyle tabiki onunda hakkı kendi keyfine göre bişeyler yapmak.Ama haftanın her günü öğlenden gidip geceye kadar orda oturması canımı sıkıyor.
İlerde de böyle mi olur diye korkuyorum aslında.Anormal bir durum değil mi 7 24 orda olması?Evli olsanız, kahveye gitmekten evimize gelmiyor deseniz tamam da şuan bu kadar karışma sebebinizi anlamadım. Kahve dediğiniz yer bir liraya çay içebileceği bir yer nihayetinde. Boş durup stres yapacağına arkadaşlarımla ucuz mekanda takılırım demiş fazla üstüne gitmeyin çalışmaya başlayınca geçer.
Bana gereken zamanı ayırıyor.Yani hafta somları çıkıp beraber vakit geçiyoruz.Ama mesela bazen sırf orda olduğu için sabahtan akşama kadar tek bir mesaj dahi yazmadığı bile oluyor .Neden ki?
Siz görüşmek isteyince görüşüyor mu?
Görüşüyorsa bırak diğer zamanlarını istediği gibi değerlendirsin.
Haklısınız,öyle görünüyor.Yeni bir iş kurup hayatını düzene sokmadan eski haline cevirmeniz pek mümkün değil..
Çalışırken öyle degilmis ama ,arkadaslari zorla götürüyormus , adam işsiz şuan evet tüm günü kahvede ziyan etmesi canınızı sıkabilir ama yeni bir iş kurana kadar sabredin, normale dönüp dönmeyeceğini görmüş olursunuz.İlerde de böyle mi olur diye korkuyorum aslında.Anormal bir durum değil mi 7 24 orda olması?
Bir tür alışkanlık oldu sanırım bu ona.Ordayken beni bile unutuyor.Aradığımda görmüyor.Hatta 2. 3. Kez aramak zorunda kalıyorum bazen.Üstüne çok gitmeyin evde oturup size saracagina gitsin kahvede stres atar. Bazen böyle şeylere insanın psikolojik olarak ihtiyacı oluyor.
Evet çalıştığı dönemlerde arkadaşları zorlardı gitmesi için.Ama şuan zorlayan taraf oÇalışırken öyle degilmis ama ,arkadaslari zorla götürüyormus , adam işsiz şuan evet tüm günü kahvede ziyan etmesi canınızı sıkabilir ama yeni bir iş kurana kadar sabredin, normale dönüp dönmeyeceğini görmüş olursunuz.
Bana gereken zamanı ayırıyor.Yani hafta somları çıkıp beraber vakit geçiyoruz.Ama mesela bazen sırf orda olduğu için sabahtan akşama kadar tek bir mesaj dahi yazmadığı bile oluyor .
Suan evli degilsnz evde beklemiyorsunz ee iside yok suan kadin gbi hep evde oturamaz ki.bi an evvel ise baslamaliArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varBir kaç aydır nişanlım kahveye gitme alışkanlığını çok sıklaştırdı.Yakın bir zamanda İş yerini kapatmak zorunda kaldı.Bir yerden para bekliyor yeni bir iş kurmak için.Çalıştığı dönemlerde çok nadir haftada bir gün giderdi,o da arkadaşlarının zoruyla.Gitse bile aradığım an kalkar eve geçerdi.Ama artık resmen haftanın her günü kahveye gidiyor.Ve bildiğiniz geceye kadar kahvede oturuyor arkadaşlarıyla.Arasam bile tamam kalkarım deyip kapatıyor.Ama asla dinlemiyor tabiiki.Bu durum canımı çok aşırı sıkmaya başladı.Hoşuma gitmediğini söylüyorum fakat “gün boyu evde oturup napacam” diyor.”Gittiğim yer belli nereye gidiyorum ki sanki”diyor.Sinirlenerek üste çıkmaya çalışıyor.Nasıl eski haline çevirebilirim onu ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Aslında ben bunu alışkanlık haline getirdiği için evlendikten sonra da en ufak bir boşlukta kahveye gider diye korkuyorum.Çünkü şuan bile ordayken arayınca açmıyor resmen bilerek.Hatta bazen sessize alıyor bilerek.Yani millette ne sevgililer/nişanlılar/eşler var sabrediyorlar
Bence sizinkisi problem bile değil
Evet evde beklemiyorum ama beklediğim günlerde de böyle mi yapar acaba diye tedirginim.Haklısınız Kesinlikle en kısa zamanda işini kurması gerek .Suan evli degilsnz evde beklemiyorsunz ee iside yok suan kadin gbi hep evde oturamaz ki.bi an evvel ise baslamali
Aslında ben bunu alışkanlık haline getirdiği için evlendikten sonra da en ufak bir boşlukta kahveye gider diye korkuyorum.Çünkü şuan bile ordayken arayınca açmıyor resmen bilerek.Hatta bazen sessize alıyor bilerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?