- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Hahh işte tam olarak korktuğum şey bu.Söyleyince tabiki evlendikten sonra böyle olmam diyor ama işte pek inandırıcı gelmiyor.Bence yeni iş kuruncaya kadar bekleyin karışmayın, iş kurduktan sonra devam etmezse sorun yok. Şimdi streslidir üzerine gitmeyin. Ama iş kurduktan sonra da hergün hergün giderse evlenmeden önce düşünün. Umarım alışkanlık kazanmaz. Benim babam da hergün giderdi öyle biriyle evli olmak çok zor.
İş kurana kadar Hiç konuyu açma mı diyosun ?Amaaaan işsizlik çok zor. Helede erkek için. Kadınlar evde oturuyor da erkekler oturamıyor. Bırak gitsin bence. Şimdilik sıkma çok iş olayı hallolana kadar.
Oda öyle söylüyor “işim,evim,eşim olunca kahvede napacam ben,evimde bekleyenim mi var şuan”diyor.Ama işte erkeklerin sözüne pek te güven olmuyor.Ama onu bilemezsin ki
Gelecekte böyle olur diyerek endişelenmekten ziyade bugüne odaklanmak daha iyidir
Şimdiden geleceğin stresini yaşamayın
Öyle bir şey olursa o zaman çözmeye çalışırsınız bu meseleyi
Ki kendi işi olan çalışan, evi olan bi' adam sürekli kahvede olmaz bence
Olursa da kulağı çekilir gerektiğince
Canım her erkek öyle olacak değil ya, ki önceden haftada bir giderdi diyorsun. Şimdi bence sıkıldığı için gidiyordur. Devam edeceğini sanmıyorum. Bence ne kendini ne nişanlını yıprat, bekle. Umarım yeni işinden sonra düzelir durum.Hahh işte tam olarak korktuğum şey bu.Söyleyince tabiki evlendikten sonra böyle olmam diyor ama işte pek inandırıcı gelmiyor.
Umarım öyle olur.Teşekkür ederim .Canım her erkek öyle olacak değil ya, ki önceden haftada bir giderdi diyorsun. Şimdi bence sıkıldığı için gidiyordur. Devam edeceğini sanmıyorum. Bence ne kendini ne nişanlını yıprat, bekle. Umarım yeni işinden sonra düzelir durum.
En başından böyle bir insan olsaydı zaten değiştirmeye çalışmazdım.İnsanları değiştirmeye çalışmayın. Memnun değilseniz erkek arkadaşınızı değiştirin.
Yok Zaten toplasan bir veya iki kere rahatsızlığımı dile getirmişimdir.Tekrar konuyu açmak istedim ama önce buraya yazayım dedim.Üstüne gidip sıkmayın adamı zaten streslidir şuan
paranin gelme zamani belli mi peki
ben is kurcak bile olsam, kurana kadar bos durup kahvede oturacagima is bakar calisirdim. dugun yapacak insanin paraya hep ihtiyaci oluyo.
kurdugu iste sıkıntı olunca da kalkp kahvede mi oturcak moralim bozuk diye. bu tip erkekler bana guven vermiyo
2 -3 ay var daha.Bende o kafadayım.paranin gelme zamani belli mi peki
ben is kurcak bile olsam, kurana kadar bos durup kahvede oturacagima is bakar calisirdim. dugun yapacak insanin paraya hep ihtiyaci oluyo.
kurdugu iste sıkıntı olunca da kalkp kahvede mi oturcak moralim bozuk diye. bu tip erkekler bana guven vermiyo
Şuan onun da stresi var işini kapatmış yeni bir iş kurma fikri var para bekliyor .eskiden işi vardı tüm vakti orada geciyordu ama şimdi yok ama ara da bir bile gidiyosa evlenince de gidiyo o net. Ayrıca hiç bir şeyin asirisi hoş değil ben her iki tarafın da kendi sosyal hayatı olmasından yanayım aşırıya kaçmamak koşuluyla .Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varBir kaç aydır nişanlım kahveye gitme alışkanlığını çok sıklaştırdı.Yakın bir zamanda İş yerini kapatmak zorunda kaldı.Bir yerden para bekliyor yeni bir iş kurmak için.Çalıştığı dönemlerde çok nadir haftada bir gün giderdi,o da arkadaşlarının zoruyla.Gitse bile aradığım an kalkar eve geçerdi.Ama artık resmen haftanın her günü kahveye gidiyor.ve bildiğiniz geceye kadar kahvede oturuyor arkadaşlarıyla.Arasam bile tamam kalkarım deyip kapatıyor.Ama asla dinlemiyor tabiiki.Bu durum canımı çok aşırı sıkmaya başladı.Hoşuma gitmediğini söylüyorum fakat “gün boyu evde oturup napacam” diyor.”Gittiğim yer belli nereye gidiyorum ki sanki”diyor.Sinirlenerek üste çıkmaya çalışıyor.Nasıl eski haline çevirebilirim onu ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Tabiiki arkadaşlarıyla görüşecek,tabikii kendisi için çıkacak dışarı.Ama bunu haftanın her günü işe gider gibi yapmak,sabahtan gidip geceye kadar kalmak,hatta aramalara mesajlara cevap vermeyecek dereceye gelmek canımı sıkıyor.Şuan onun da stresi var işini kapatmış yeni bir iş kurma fikri var para bekliyor .eskiden işi vardı tüm vakti orada geciyordu ama şimdi yok ama ara da bir bile gidiyosa evlenince de gidiyo o net. Ayrıca hiç bir şeyin asirisi hoş değil ben her iki tarafın da kendi sosyal hayatı olmasından yanayım aşırıya kaçmamak koşuluyla .
Ya neden ki hemen güven vermiyor falan?
Hepimize olmuyor mu? Ben şu anki işimin kabulünü beklerken az evde buhranlar geçirmedim, olacak mı olmayacak mı vs
Herkese dönem dönem olur
Hemen kötü yargılamamak lazım
Ben böyle durumlarda çok sıkmamaktan yanayım ama bu biraz aşırı tabi yeni iş kuracak biri en azından kuracağı işle ilgili araştırma vs yapmasını beklerdim . Herkes stresini farklı yansıtır inşallah o da düzelirTabiiki arkadaşlarıyla görüşecek,tabikii kendisi için çıkacak dışarı.Ama bunu haftanın her günü işe gider gibi yapmak,sabahtan gidip geceye kadar kalmak,hatta aramalara mesajlara cevap vermeyecek dereceye gelmek canımı sıkıyor.
2 -3 ay var daha.Bende o kafadayım.
3 aydır boşta,3 ay daha var paranın gelmesine.Ben olsam o 6 ayı bile değerlendirirdim.Ama işte şuan işsizlik yaşayan bir adama bunu söylediğin zaman çok ters bir tepki verebiliyor.Normalde boş gezen bir insan değil ama. Şuan bile, en ufak bir eksiği kapatmak için uğraşıyor,çalışmadığı halde.Karakteri çalışmamaya müsait değil,bundan eminim .
Kuracağı İş zaten çocukluğundan bu yana yaptığı iş aynı zamanda benimde mesleğim.Bilgi konusunda eksiğimiz yok fakat yine de canımı sıkıyor.Teşekkür ederim :)Ben böyle durumlarda çok sıkmamaktan yanayım ama bu biraz aşırı tabi yeni iş kuracak biri en azından kuracağı işle ilgili araştırma vs yapmasını beklerdim . Herkes stresini farklı yansıtır inşallah o da düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?