Nasıl çözebilirim bu durumu ?

Hahh işte tam olarak korktuğum şey bu.Söyleyince tabiki evlendikten sonra böyle olmam diyor ama işte pek inandırıcı gelmiyor.

Oda öyle söylüyor “işim,evim,eşim olunca kahvede napacam ben,evimde bekleyenim mi var şuan”diyor.Ama işte erkeklerin sözüne pek te güven olmuyor.

Hahh işte tam olarak korktuğum şey bu.Söyleyince tabiki evlendikten sonra böyle olmam diyor ama işte pek inandırıcı gelmiyor.
Canım her erkek öyle olacak değil ya, ki önceden haftada bir giderdi diyorsun. Şimdi bence sıkıldığı için gidiyordur. Devam edeceğini sanmıyorum. Bence ne kendini ne nişanlını yıprat, bekle. Umarım yeni işinden sonra düzelir durum.

İnsanları değiştirmeye çalışmayın. Memnun değilseniz erkek arkadaşınızı değiştirin.

paranin gelme zamani belli mi peki

ben is kurcak bile olsam, kurana kadar bos durup kahvede oturacagima is bakar calisirdim. dugun yapacak insanin paraya hep ihtiyaci oluyo.

kurdugu iste sıkıntı olunca da kalkp kahvede mi oturcak moralim bozuk diye. bu tip erkekler bana guven vermiyo

Ya neden ki hemen güven vermiyor falan?

Hepimize olmuyor mu? Ben şu anki işimin kabulünü beklerken az evde buhranlar geçirmedim, olacak mı olmayacak mı vs

Herkese dönem dönem olur

Hemen kötü yargılamamak lazım

2 -3 ay var daha.Bende o kafadayım.
3 aydır boşta,3 ay daha var paranın gelmesine.Ben olsam o 6 ayı bile değerlendirirdim.Ama işte şuan işsizlik yaşayan bir adama bunu söylediğin zaman çok ters bir tepki verebiliyor.Normalde boş gezen bir insan değil ama. Şuan bile, en ufak bir eksiği kapatmak için uğraşıyor,çalışmadığı halde.Karakteri çalışmamaya müsait değil,bundan eminim .

Şuan onun da stresi var işini kapatmış yeni bir iş kurma fikri var para bekliyor .eskiden işi vardı tüm vakti orada geciyordu ama şimdi yok ama ara da bir bile gidiyosa evlenince de gidiyo o net. Ayrıca hiç bir şeyin asirisi hoş değil ben her iki tarafın da kendi sosyal hayatı olmasından yanayım aşırıya kaçmamak koşuluyla .

Tabiiki arkadaşlarıyla görüşecek,tabikii kendisi için çıkacak dışarı.Ama bunu haftanın her günü işe gider gibi yapmak,sabahtan gidip geceye kadar kalmak,hatta aramalara mesajlara cevap vermeyecek dereceye gelmek canımı sıkıyor.

o yuzden paranin gelme durumunu sordum canim.

ama bak konu sahibi de yazmis 3 aydir bos 2 3 daha beklicek. bu adam nisanli. her kurus degerli su an o oturuyo.

yarin evlenince is yurumese ya kizdan cikaracak buhranini ya cikip kahveye gidecek belli. haftada üç gün kahveye gitsin dört gun yovmiyeli is baksin ya da part time calissin.

kahvenin kime faydasi var ki. oglenden gece yarisina kadar yazik gunah o zamana.

Ben böyle durumlarda çok sıkmamaktan yanayım ama bu biraz aşırı tabi yeni iş kuracak biri en azından kuracağı işle ilgili araştırma vs yapmasını beklerdim . Herkes stresini farklı yansıtır inşallah o da düzelir

ben boyle insanlarin cabuk bosluga dusup karamsarlastigini dusunuyorum. hayat zor zaten yeterince. ne biliyim calismak ayip mi ki is kuran kisiye. is kurana kadar oturmak zorunda hisseder gibi kadrolu kahveci olmus

bence bi konusun yuzyuze anlamaya calisin sebebi neymis boyle yapmasinin

Size hak veriyorum. Ben de boşta duran insanı sevmem. Bir uğraşı bulsun bu boşluğu değerlendirmek için. Ne bileyim spor yapsın, kitap okudum, kuracağı işle ilgili alt yapı oluştursun... Size hak veriyorum ama nasıl düzelir bilemiyorum. Kahveye alisanlarda bırakmıyor kolay kolay. Ayrıca her gün orada arkadaşları da oluyorsa demek ki boş insanlarla arkadaş. Üzüldüm.

İşyerini kapatmak gerçekten zor bir süreç. Bazı şeyleri paylaşmak dertleşmek stres atmak istiyordur. Yeni iş kurmak da kolay değil kafa yormak gerek. Para lazım. Belli ki başkasının işinde çalışmayacak nişanlınız. Üç beş aylığına kimse iş vermez.Napsın?

Erkeklerin en az para harcayarak sosyalleştikleri yer kahveler. Adam annesiyle dizi mi izlesin evde? Takılmayın.

Benim eşim yaşadığımız ilde hiç kahveye gitmez. Ama memlekete gittiğimizde annelerde kalırız ve akşamları kahveye gider. Hatta ben anahtar veririm istediğin zaman gel derim.

Kuracağı İş zaten çocukluğundan bu yana yaptığı iş aynı zamanda benimde mesleğim.Bilgi konusunda eksiğimiz yok fakat yine de canımı sıkıyor.Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…