Nasıl çözebilirim bu durumu ?

Söyledim rahatsız olduğumu.Şuan yapabileceğim bişey olmadığını biliyorsun niye üzerime geliyorsun,sürekli evde oturamam ben gibi şeyler söyledi.

Şu sevgiliyken, nişanliyken "eve git" muhabbetini de anlamiyorum. Evde siz yoksunuz ki neye cagiriyorsunuz? Evde ne var?
Işini kuruna kadar bekleyin, eger işi oldugunda da devam ederse o zaman endişelenirsiniz.

Yakın olduğu,daha doğrusu iş yerini kapattıktan sonra daha da yakınlaştığı 3 kişi var.Bildiğin yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor artık.Eskiden böyle değildi sırf gitmemek için bahane uydururdu arkadaşlarına.Şimdi resmen sabahtan geceye kadar beraberler.

Söyledim rahatsız olduğumu.Şuan yapabileceğim bişey olmadığını biliyorsun niye üzerime geliyorsun,sürekli evde oturamam ben gibi şeyler söyledi.

o zaman insallah bir an once o isi kurar. bu kahve de bağımlılık haline gelmez. isleri de hiicccc bozulmaz. siz calismayi dusunuyo musunuz peki. ya da calisiyo musunuz

Kuracağı İş zaten çocukluğundan bu yana yaptığı iş aynı zamanda benimde mesleğim.Bilgi konusunda eksiğimiz yok fakat yine de canımı sıkıyor.Teşekkür ederim :)
Bu konuyu ciddi bi şekilde konuştunuz mu ? Gerçi böyle durumlarda erkekler hayatlarına müdahale edilmesinden hoşlanmiyo .

Çocukluğundan bu yana hep kendi işlerini yapmışlar.O yüzden başkasının yanında çalışmayı yediremiyor kendine Sanırım.Tabiiki mecbur kalınırsa çalışılır ama gelecek olan param varsa kendi işimi kurarım,niye çalışayım başkasının yanında diyor.Çalıştığı dönemlerde hiç karışmıyordum Zaten çünkü öyle göze batan bi durum yoktu.

İlerde de böyle mi olur diye korkuyorum aslında.Anormal bir durum değil mi 7 24 orda olması?
Yani çok normal bir durum değil ama normal bi dönemde de değilmiş. Hobisi vs de yoksa tüm gün yapacak bir şey bulamıyordur. Çalışmaya başlayınca devam ederse tepki verin ama şimdi üzerine gidip tartışma çıkarmayın derim.

Şu sevgiliyken, nişanliyken "eve git" muhabbetini de anlamiyorum. Evde siz yoksunuz ki neye cagiriyorsunuz? Evde ne var?
Işini kuruna kadar bekleyin, eger işi oldugunda da devam ederse o zaman endişelenirsiniz.
Ben öyle geç saatlere kadar dışarda kalınmasına karşıyım.Yani akşam saatlerinde çıkıp geceye kalırsa anlarım ama sabahtan çıkıp geceye kalınca biraz inat oluyo bende o yüzden eve git diye ısrar ediyorum.O da evde bekleyenim mi var diye isyan ediyor.

o zaman insallah bir an once o isi kurar. bu kahve de bağımlılık haline gelmez. isleri de hiicccc bozulmaz. siz calismayi dusunuyo musunuz peki. ya da calisiyo musunuz
Çalışıyordum ama biraz rahatsızlanınca bıraktım işi.Bırakmak zorunda kaldım daha doğrusu.İş yerini kurarsa beraber çalışmayı düşünüyoruz çünkü mesleğimiz aynı.Teşekkür ederim sağolun :)

calisacaksaniz sıkıntı yok en azından kimsenin eline bakmazsiniz

insallah hersey gonlunuzce olur.

Haklısınız Sanırım.Nasıl olsa yine bildiğini yapacak.Çünkü boş boş evde oturabilecek bir insan değil.

Bi insanın altı ay boş vakit geçirmesi bana çok doğru gelmiyor ben diğer arkadaşlar gibi doğal karşılayamıyorum ekonomik olarak sıkıntılı bi dönemdeyiz o para hangi sektörden gelecek mesela?? Ne kadar kesin??

Eşim evlendikten iki ay sonra işe girdi,mühendis olmasına rağmen o iki ayda babasının işlerine yardım etti. Gayet tarlada çalıştı ben mühendisim deyip oturmadı. Fabrikaya girse asgari ücretten altı aylık sigortası olur en basitinden. Biz öğrenciyken üç aylık tatili bile değerlendirip cafelerde çalışırdık.

Para gelecek,o kesin.Ama yine de kesin gözüyle bakıp boş durması bana da saçma geliyor.Söyleyince kızarak üste çıkmaya çalıştığı için sessiz kalmayı tercih ettim bende.

Demekki genel çevresi kahvede o da orası dışında yapacak bişey bulamıyor belli ki
2-3 arkadaşı var orda onlarda çiftlik işleriyle uğraştıkları için günleri boş geçiyor genelde.Bu boş zamanı orda geçiriyorlar.Hatta bir ara onu da bu çiftlik işlerine dahil etmek istediler de neyseki vazgeçirdim.

İş kurana kadar Hiç konuyu açma mı diyosun ?
Ben sınava hazırlanırken 2 yıl işsizdim. Kendimi nereye atacağımı bilemiyordum. Evde duramıyordum. Atıyordum kendimi dışarı. Ev insanın üstüne üstüne geliyor. Bak gene düşündükçe sıkıntı bastı. Bırak vallahi açma. Eğer o dönemde sevgilim gittiğim yerleri garipseyip, bana birazcık laf söyleseydi çok kötü hissederdim en sonunda kavga ederdik belki de ayrılırdık.

Valla bu konuda pek tavsiyem yok belki evlilik hayatı hoşuna gider ve kahveye pek uğramaz ama devam etme ihtimali de var

Söylediğimde,”hemen iki sokak ötendeki kahveye gidiyorum,niye bu kadar sorun ediyorsun” diyor.Sanırım işe girdikten sonra da devam edip etmeyecek mi diye beklemem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…