benim başımda böyle bir sorun yok ama,şöyle bişey yapabilirsin. çocuğuna baktığı için devamlı görüşmek zorundasın ve iyice yüz göz olmuşsunuz. güvenebileceğin bir bakıcı tutup evinde çocuğunu baktırabilirsin. yüz yüze gelince istediği şeyleri telefonda ısrar edip elde edemez. bahane daha kolay bulursun.
Anlamadığım niye sürekli siz para veriyorsunuz keseniz bir mi
Ne demek senin ailen ne yaptı eşinizin söylemi kırıcı
Ailesi ev verdiyse oğluna verdi demekki vardı da verdi
Anlamıyorum ev verdi diye kölesi mi olacaksınız
Ben de kayınvalidemin evinde oturuyorum
Oğlu yani bi zahmet varsa verecek hayret bişey
hayır kesemiz bir degil fakat kayınpeder k.v deye para vermedigi için para verelim dedik.ama buda sömürü haline geldi yani.bi oglu daha var oda memur başka şehirde oda bikaç ayda bi 150 tl yollar ona.
"Bunu birilerine anlatsak sana gülerler" demiş ya eşiniz...
Eşinize söyleyin hiç gülünecek bir yanı yok.
Para kazanmak harcamak kadar kolay değil ne yazıkki, bunu anlamak için bir işe girip emek vermek, karşılığında da para kazanmak lazım.
Hiç gelemem böyle şeylere, tamam annelerimize saygımız sonsuz ama onların da emeğe karşı saygılarının sonsuz olması gerek.
aranızda bakıcı maası gıbı bır mıktar kararlastırın ve onu verın kv nıze boylece cart curt para ıstemez sızde rahatlarsınız parayla baktıgı ıcın sesı kesılır ama cuzı bır sey olsun her ay verın derım ben bu arada cocuk kac yasında eger kres yası gelmısse sıddetle tavsıye ederım cok guzel kresler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?