- Konu Sahibi GurbetimSana
kırılmış ama tek söze köprüleri yakmak yerine hatasını anlaması için beklemişsiniz.
siz konusmadıkça o saydırmıs, sanki suçluluktan susmuşsunuz da...
özür diletmeniz iyi olmuş ama 2.yi tekrarlayıp agzına geleni soylemesini alıskanlık haline getirmesine izin vermeyin, haddini bilsin,
siz 4yıl emek verecek her seyi paylasacaksınız ve birikim yapalım diyince sen kimsin diyecek,
devam edip etmemek sizin kararınız, ben de hemen ayrılmazdım cunku ayrılıp barısmaların geri dönüşü yoktur bende. ama tekrar muhabbetli olmadan önce o lafı tabiri caizse yedirirdim ona.
askerlik psikolojisi diye de cok alttan almayın, belli ki siz iyi davrandıkca o yüz bulmuş.
ailesine destek olmak istemesi vs bunlar güzel şeyler ama once size karsı uslubunu düzeltmeli.
biraz mesafeli durun, özür sonrası da gönlünüzü kazanmak icin azıcık ugraşsın sonra birikime başlar artık![]()
inan bende sizin gibi düşünüyorum zaten erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor hemen şımarıyorlar..
bide annesi ile iyi olmasını bende çok isterim abim benim annemle iyi degil nasıl üzülüyorum benim annem babam ne ise onun anne ve babası da o benim için :)