• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Davranacağımı Şaşırdım... :(

kırılmış ama tek söze köprüleri yakmak yerine hatasını anlaması için beklemişsiniz.
siz konusmadıkça o saydırmıs, sanki suçluluktan susmuşsunuz da...
özür diletmeniz iyi olmuş ama 2.yi tekrarlayıp agzına geleni soylemesini alıskanlık haline getirmesine izin vermeyin, haddini bilsin,
siz 4yıl emek verecek her seyi paylasacaksınız ve birikim yapalım diyince sen kimsin diyecek,

devam edip etmemek sizin kararınız, ben de hemen ayrılmazdım cunku ayrılıp barısmaların geri dönüşü yoktur bende. ama tekrar muhabbetli olmadan önce o lafı tabiri caizse yedirirdim ona.
askerlik psikolojisi diye de cok alttan almayın, belli ki siz iyi davrandıkca o yüz bulmuş.

ailesine destek olmak istemesi vs bunlar güzel şeyler ama once size karsı uslubunu düzeltmeli.
biraz mesafeli durun, özür sonrası da gönlünüzü kazanmak icin azıcık ugraşsın sonra birikime başlar artık ;)

inan bende sizin gibi düşünüyorum zaten erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor hemen şımarıyorlar..

bide annesi ile iyi olmasını bende çok isterim abim benim annemle iyi degil nasıl üzülüyorum benim annem babam ne ise onun anne ve babası da o benim için :)

inan bende sizin gibi düşünüyorum zaten erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor hemen şımarıyorlar..

bide annesi ile iyi olmasını bende çok isterim abim benim annemle iyi degil nasıl üzülüyorum benim annem babam ne ise onun anne ve babası da o benim için :)

düşünceleriniz çok güzel ama biraz fazla iyi niyetlisiniz...

şimdiden büyük konuşmamakta fayda var, BDVde eş ve ailesi bölümü kv-kp-görümce yazıları ile dolu :18:

Sen de deki, ben de çalışıp aileme bir ev almak istiyorum... Abime de bir araba alırım, onları mutlu etmeden mutlu olamam de..

Artık bu şekilde o evini, dükkanını alana kadar 6-7 seneye evlenirsiniz...

düşünceleriniz çok güzel ama biraz fazla iyi niyetlisiniz...

şimdiden büyük konuşmamakta fayda var, BDVde eş ve ailesi bölümü kv-kp-görümce yazıları ile dolu :18:

evet bende farkındayım çok iyi niyetli olduğuma ama o böyle olduğu zaman çok mutlu oluyor bende çok sevinoyorum öyle olunca...

benim tek istediğim mutlu olmak başka bişey degil ailem beni çok pof pof büyüttü aynısını görmek istiyorum bunun oda farkında ama işte bazen öküzlügü tutuyor..:):)

4 senedir berabersiniz, daha annenle tanışmamış.... Senin bu kadar annesini annen bilmen doğru mu?

biliyorum dogru degil ama diyorum ya hep onun mutlulugu için
çok önemsiyorum sanırım onu ...

Onun mutluluğundan önce senin mutluluğun önemli... Başkası için değil, gerçekten kendin yapmak istediğin için yap...

Senin verdiğin değeri o sana gösteriyor mu?

Sen onu çok önemsiyorsun ama keşke o da sen kadar önemseseymiş seni..

4 yıldır hayatı paylaştığın biri sen kimsin diyorsa bence bazı şeylerin sorgulanma zamanı gelmiştir.

iyi bari annesine ev,kardeşine dükkan alana dek kendi hayatını feda etsin... ! sen ailesi ile arasını düzelt ..

sonuç: sen kimsin :ssz:

ps: ailesi hakkında iyi niyetiniz takdire şayan ama dereyi görmeden paça sıvamayın... gün gelir o gülün dikeni size batar... ailesinin gerçek yüzünü o eve girmeden bilemezsin.

biliyorum dogru degil ama diyorum ya hep onun mutlulugu için
çok önemsiyorum sanırım onu ...[/QUO ya cnm bnm önceliklerin olmalı kişisel önceliklerin hep aman annesi annem babası babam vs. gibi davranırsan saygı duymaz ki sana ve ailene senin anneni bile tnımıyor daha anlaşılan sen alttan alan idareden tarafsın şimddi böyle gider ilerde neyapacaksın biraz bu ilişkide bende varım benimde isteklerim var bi birey oldugunu onsuz olabileceğini hissettir bence

Onun mutluluğundan önce senin mutluluğun önemli... Başkası için değil, gerçekten kendin yapmak istediğin için yap...

Senin verdiğin değeri o sana gösteriyor

Allah var hakkını yiyemem degerimi çok iyi bilir ama işte bazen bu tarz şeyler oluyor uzakta hasret çok fazla ötü düşünmek istemiyorum ...

Senin verdiğin değeri o sana gösteriyor

Allah var hakkını yiyemem degerimi çok iyi bilir ama işte bazen bu tarz şeyler oluyor uzakta hasret çok fazla ötü düşünmek istemiyorum ...

sana 'sen kimsin' demiş ne değerinden bahsediyorsun ?

Oldu kaynina da sirket kursun, bacanagin oglunun sunnetini yapsin, ooo daha cok isi var siz beklemeyin...
Sen kimsin?
Aslinda onceliklerinin sirasini bilmediginin en guzel kaniti...
Soz, nisan, evlilik dusunurken kendini bir duzluge cikarsin, gene olur ailesine destek...
Konusmasi, tavri empoze edilmeye calisilan fikirleri havada kapan biri gibi geldi bana...
Isin zor, o kadar alttan alma, yillar gectikce ezilip, nefes alamayacak hale gelirsin...

Back
X