- 9 Ocak 2012
- 15.608
- 30.287
- 798
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
-
Ayy ben hala guluyorumiyi geldi. Gunume nese kattin peyker
Ben de sonunda köpek fln cıkacak zannetimAy ben önce evde bebeği var da o gögüslerine saldırıyor zannettim ya .
Bence bu cok hos bıseynekadarlık evlisiniz? görücü usulu mu evlendiniz?
konu sahibi yemek yaparken, iş yaparken adamın orasını sürekli sıkması rahatsız etmiş onu.. top mu ki orası sürekli sıkıyor..
O meme uzun bir süre milka ineği olarak hizmet verecek :) Kutsalsın sen artıkYa insani ozendiriyorsunuz,daha yeni dogum yaptim aylardir meme skan yok bizim evde olan var olmayan var hayret bisi yaaaa
Hahahaha valla oyleyim elmayramO meme uzun bir süre milka ineği olarak hizmet verecek :) Kutsalsın sen artıkKutsal inek
nisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.
Valla adama nazar degdircez burdanisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.
Ben de sonunda köpek fln cıkacak zannetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?