nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

Yemek yap akabinde çay yap ortalığı topla sonra gel adam.seni mıncıklasın...cariye misin sen, madem öyle bir işin ucundan tutsun, seni bi oturtsun ayaklarına masaj yapsın mesela, cart diye göğüs sıkmak ne, cok itici bence,dışarda çalış evde hemen ise giriş o inek gibi yayılsın

İşyerinde bile mi

[QUOTE="AdAm_OLaCaK_KIZ,
iyiki varsın ne güzel yazmışsın öyle harika bir yorum haklısın

Bana da cok heyecan verici geldi. Eve giriyorum, merhaba tatlım diyorum adam hemen sarılıyo fln ahahaha
La oyle adam mi var? Genelde cevap vermezler merhaba deyince benimki efendim birsey mi dedin diyo adam tatli dile hasret benden demek ki

La oyle adam mi var? Genelde cevap vermezler merhaba deyince benimki efendim birsey mi dedin diyo adam tatli dile hasret benden demek ki
Var la tabi :) Merhaba tatlım diyorum, o da bana yemekte ne var diyo Ben de kıza kelimeleri öğretiren öküz resmine baba dedirtiyorum

Kızlar bende kocamı hep sıkıstırıyorum oda cok rahatsız oluyor
benı rahat bırak dıyor hep
#cokgiciksinkeskeölsen diyorum burada elleşmeyi sevmeyenlere yaaa
elleşmek farklı bir şey koşarak gelip memişlere yapışmak farklı bir şey. Sütten yeni kesilmiş bebeler gibi.

daha güzel yaklaş oranı severken daha nazik ol de, rahatsız olduğun şeyi söyle belki anlayışla karşılar. içine atma ki sonra taşıyor insan. Kaç yıllık evlisin ?

"bizimkiler" dizisinde olan "halis" karakteri değil bu anlattığınız, kocanız, tamam koşup göğüslerinizi sıkması hoş değil ama size dokunmak ister tabi...
neden siz aç değildiniz, akşam yemeğinde aile olarak karşılıklı sofraya oturup yemek yemek güzel bir adetiniz olsun, o sizden tavuk isterken siz de ona "hayatım hadi sen de salatayı yap" dersiniz, sofrayı kurarsınız kaldırmak için yardım istersiniz, sonra tabi sevişeceksiniz ne var bunda, biz de sevişemiyoruz diye hayıflanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…