- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
-
İşyerinde bile minisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.
Yarasın minnosumuzaaa :) Önce annelik :)Hahahaha valla oyleyim elmayrammeme el degistirdi artik
Şap atın yemeklerine
Yemek yap akabinde çay yap ortalığı topla sonra gel adam.seni mıncıklasın...cariye misin sen, madem öyle bir işin ucundan tutsun, seni bi oturtsun ayaklarına masaj yapsın mesela, cart diye göğüs sıkmak ne, cok itici bence,dışarda çalış evde hemen ise giriş o inek gibi yayılsın
La oyle adam mi var? Genelde cevap vermezler merhaba deyinceBana da cok heyecan verici geldi. Eve giriyorum, merhaba tatlım diyorum adam hemen sarılıyo fln ahahaha
Var la tabi :) Merhaba tatlım diyorum, o da bana yemekte ne var diyoLa oyle adam mi var? Genelde cevap vermezler merhaba deyincebenimki efendim birsey mi dedin diyo adam tatli dile hasret benden demek ki
elleşmek farklı bir şey koşarak gelip memişlere yapışmak farklı bir şey. Sütten yeni kesilmiş bebeler gibi.Kızlar bende kocamı hep sıkıstırıyorum oda cok rahatsız oluyor
benı rahat bırak dıyor hep
#cokgiciksinkeskeölsen diyorum burada elleşmeyi sevmeyenlere yaaa
AhahahaVar la tabi :) Merhaba tatlım diyorum, o da bana yemekte ne var diyoBen de kıza kelimeleri öğretiren öküz resmine baba dedirtiyorum
Bende aynı syeı yapıyorum kısmen kielleşmek farklı bir şey koşarak gelip memişlere yapışmak farklı bir şey. Sütten yeni kesilmiş bebeler gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?