nasıl davranıp ; ne düşünmeliyim

yani biz böyleyiz ; onlar öyle... niye ortayı bulamıyoruz ben de bilmiyorum...
bu arada bu kadar hatun bir olup onu çekiştiriyor olmak çok hoşuma gitti doğrusu naniknanik

Benimki de yalnız kalacam diye tutturmuştu, 1.5 ay hiç görüşmedik. Düşün artık :) 1.5 ay...
Sonra nooldu? Ya sensiz olmuyo diye aradı... olmaz tabii.
Ben onu 1.5 ay önce de biliyordum da sen inat ettin be adam :) :mymeka:
Ama yapılacak bişey var mı? Yok. Default olarak böyle doğuyor erkekler.
Ve ben sahiden de dönem dönem uzak durmanın, biraz yalnız kalmanın ilişkilere çok iyi geldiğini düşünüyorum artık.
Gitmeyeceksin üzerlerine..gittin mi senden kötüsü olmuyor, gitmedin mi ama başlarının tacı ediyorlar, sen dünyanın en anlayışlı kadınısın, iyi ki varsın, iyi ki bulmuşum seni bla bla bla...

1,5 ay mı :1shok: yok artık... nasıl dayandın yaaa... sen de mi hiç iletişim kurmadın ; sen de mi hep sessiz kaldın ?? ya tamam bazen yalnız kalmak isteyebiliyorlar artık kabul ettim bu kadar mesajdan sonra... askerlik öncesi ve sonrası da yaşadık bunları ama 1 haftayı geçmedi hiç ve o zamanlar askerlik demiştim... şimdi neden ne onu bile bilmiyorum...

kaldı ki 1,5 ay görüşmeyeceğiz ; konu ben değilim üstelik sonra bana geldiğinde hoş geldin diyeceğim... ya ne biliim senede 3-5 gün en kıymetli hissetmek için öle geri kalan zamanlarımda mutsuz olmak bana göre değil heralde... dayanamam ; sabırsız bir insanım ve sabır sınırlarım zorlanıyor şu anda...

üstelik ben öle her saat başı konuşalım ; her gün görüşelim modunda da değilim... sadece nerde olduğunu biliim yeter dünya hali bu... yakın oturmamıza rağmen haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz... telefonda 2-3 dakikadan fazla konuşmayız... yani yalnız kalmak isteyecek kadar sıkmıyoruz zaten birbirimizi... ama hala uzak kalmak istiyorsa pes derim ve ben havlu atarım sanırım :dilcikar:

Evet 1.5 ay kadar sürdü.
Ama biz bu süreyi "yalnız kalalım hadi" şeklinde geçirmedik tabii.
Bitsin burada dedik. Ve ayrıldık.
O istedi bitmesini daha çok çünkü hissettiğim kadarıyla kendine bir süre istiyordu ama bunun ne kadar süreceğini bilemediği için bana bekle de diyemedi.
Yani ben sormadım...o da söylemedi.... :)

Şimdiyi sorarsan evet yeniden beraberiz.
Ve enteresan bir şekilde ilişkimizin bugüne kadarki en güzel zamanlarını geçiriyoruz.

Ben kimseye deli gibi bağlanmamayı, kimseden çok fazla beklenti içinde olmamayı öğrendim.
Artık kendimi hiç kasmıyorum.
Yok niye aramadı, yon neden böyle dedi, acaba ne demek istedi, bu niye böyle bık bık bık.
Her kim olursa olsun çok fazla bağlanınca çok fazla umut edildiğini, çok umut etmenin de çok hayal kırıklığı getirdiğini öğrendim.

Artık hiçbir şeye üzülmüyorum. Benim kendi hayatım var onun da kendi hayatı.
Yarını düşünmüyorum. Ön ödemeli üzülmüyorum. Ya şu olursa ya bu olursa diye hayatımı zindan etmiyorum. Her şey olacağına varıyor çünkü. Sen istesen de istemesen de.

Şu anda beraberiz, mutluyuz, benim için önemli olan o.
Yarın ne getirir onu yarın düşünürüm.
İyi gelirse mutlu olurum, kötü gelirse vardır bir hayır der yoluma devam ederim.

Tek bildiğim bundan sonra hiçbir erkek için kendimi asla üzmeyeceğimdir.

Sana da tavsiye ederim... dünya bazen gerçekten toz pembe görünebiliyormuş ama ben detayları incelemekten geneli göremiyormuşum meğer :)

aslına bakarsan çok haklısın... kimse için değmez üzülmeye... ya da olmamış şeyler için üzülmeye... ben belirsizlikten nefret ederim... ve insan bilmediği şeyden korkar... bilmiyorum sorunu ne ... yanında olamıyorum... istemiyor... ya yavaş yavaş duyarsızlaşıyorum ben de ... önceden aramazsa uyuyamazdım şimdi mışıl mışıl uyuyorum... ve bunun gibi bi sürü şey... ama bunlar beni rahatsız ediyor... kendimi de ondan uzaklaşıyor ve artık eskisi gibi hissetmediğimi ; hayatımda olmasa öle pek de üzülmeyeceğimi düşünüyorum bazen... ve bu da incitiyor... ara ara kafamda bu düşünceler... ne düşüneceğimi bilmiyorum... fisfisfis

yaaa aynı ben yaaa a.s

alla ellma cığım senin gibi olmayı çok isterdim nasıl başardın bize de anlat

Yanında olamadığın için sakın üzme kendini. Bu senin suçun ya da eksikliğin değil.
Bu onun kişisel tercihi.
O problemiyle tek başına mücadele yolunu seçtiyse tercihini bu yönde yapmıştır, saygı duymak lazım.

Kendini ondan uzak hissetmen ve o olmasa hayatında o kadar üzülmeyeceğini düşünmen de incitmesin sakın seni.
Bu senin ona olan aşkının zayıfladığını ya da bitmeye yüz tuttuğunu değil, senin kadın olarak güçlendiğini gösterir sadece. Böyle düşün.

Sen hem bir sevgili olarak sevdiğinin tercih ve isteklerine (canını acıtsa da) saygı duymayı başaracak kadar aşık, hem de dünyanın bir erkeğin etrafında dönmediğini bilebilecek kadar mantıklısın.

Gel gör ki şu anda bunun yeni yeni farkında varıyorsun ve "ne hissettiğimi bilemiyorum" duygusu da bu aslında sadece.

yaaa aynı ben yaaa a.s

alla ellma cığım senin gibi olmayı çok isterdim nasıl başardın bize de anlat

Ah be Siprum bi tanem.
Sanıyor musun ki ben ezelden beri böyleyim.
36 yaşındayım ve ben bu bilince yeni varabildim daha.
Varana kadar da görmediğim kalmadı.
Ne şiddeti kaldı ne eziyeti ne hakareti...tey tey :)

Ama her zaman söylediğim bir şey vardır.
Bütün tecrübeleri kendin edinemezsin. Bu yüzden yaşayanlardan görüp ders almak lazım.
Yani gerek yok öyle 36 yıl beklemeye. Varacağın nokta aynı çünkü, erişeceğin bilinç sonunda bu.
En iyisi mi onca acıyı çekene kadar şimdiden yerleştirin bu bilinci beyninize.
Dünya hiç kimsenin etrafında dönmez ve herkesin hayatta bir alternatifi vardır.

Her ne olursa olsun hayatta, vardır bunda da bir hayır deyip, çizgiyi çekip, geriye değil, sadece ileriye bakarak yoluna devam etmelisin.

Bu işin tek sırrı bu...geriye değil...hep ileriye, hep ileriye.

çok şekersin bu mesajını kopyalayıp saklamayı bile düşünüyorum. Kulağıma küpe olması lazım kaydirigubbakcemile3 umutsuzluğa kapılmaya başladığım her an açıp okumam lazım kendime gelmem için a.s

öyle mi dersin :) çok hoş cümleler bunlar... çok fazla güç verici ve destekleyici... teşekkür ederim gerçekten a.s.

hemen olumsuz düşünem derim
herkes arasıra dolup taşıyor yalnız kalmak istiyoruz.
bekle üstüne gitme bakalım
inş. senin için hayırlı bir dönem olur.

bana attığı mail... bu akşam görüşücez yüzyüze başka türlü olmaz...

lütfen yardım edin şaka gibi... ne yapıcağımı bilemiyorum...

Öncelikle birşeyler söylemek istedim maille de olsa... Hissettiklerimi, düşüncelerimi seninle paylaşmalıyım, tabi bu yol tercih ettiğim bir yol değil ancak bir şeklide başlamalıyım. Çünkü çok huzursuzum, içim içimi yiyor ve sessiz kaldıkça hem seni hem de kendimi daha da huzursuzluğa doğru götürüyorum bunun farkındayım.
Bunları söylemek kolay değil benim için oldukça zor. Emin ol bilgisayarın karşısında saatlerdir kelimeleri toparlayıp bir araya getirmeye çalışıyorum. 2 gündür çöküntü içersindeyim ama bunu da söyledim bitti oh rahatladım tarzı şeklinde yapma düşüncesinde değilim. Ne oldu da bir anda böyle oldu diyeceksindir. Çarşamba günü hislerimi, duygularımı tetikleyen bir olay oldu ; olayın ne olduğu önemli değil önemli olan düşündürdükleri ve sonrasında kendimi sorguladım. O yüzden yanlız kalmak istedim. Konuşmamak isteyişim de bu yüzdendi. Sakın aklına başka bir düşünce getirme. Düşüncem şu dur ki ; Ben, senin sevgine layık değilim çünkü seni, senin beni sevdiğin kadar sevemiyorum. Bu yüzden de seni üzüyorum zaman zaman. Sana tutku ile bağlı değilim. Sana karşı bir heyecan duyamıyorum. Daha fazla birşey söyleyemiyorum. Çok üzgünüm. İnan benim için hiç kolay olmadı buna karar verebilmek ama ikimiz adına da en iyisinin bu olacağını düşünüyorum. Seni hala önemsiyorum, çünkü sen harika bir insansın ve açıkça söyleyebilirim ki benden daha iyisini hakediyorsun. Bunları gerçekten içtenlikle söylüyorum. Seni telkin etme amaçlı söylenmiş sözler değil. Bir şeklide biryerden başlamalıydım söylemeye. Bunu mail ile yaptığım için kızma bana ve sadece belirsizliği ortadan kaldırmak istedim. Ben de kendimi toparladığım da seni arayacağım. Özür dilemek ne derece doğru ya da gerekli birşey bilemiyorum ama bir anlamı olacaksa özür dilerim.

ya başkası mı var sizce ? ya da bu mailden sonra çabaya gerek yok mu ? acaba bir tatil filan işe yarar mı ? ne yapmalıyım... yoksa hiç uğraşmamalımıyım? nolur bişiler yazın... iftardan bir süre sora görüşcez... misafirleri varmış... 10 gibi filan sanıırm... o zaman kadar netleiştirmek istiyorum... şu an şaka gibi geliyor... zaten geçen ctsden beri görmüyorum... görünce ne hissederim bilmiyorum... nolur ya bişiler yazın... akla ihtiyacım var...

neeeeeeeeeeeeeeeeeee,
alah karetmesınnnn

tamamen senden ayrılmayı cunku sende artık bı sıradanlasma ılıskınızde monotonlasma o yuzden sevgıden zevk almama varlıgından mutluluk duymama hıssetmıss, o yuzden cok sıradan gıttıgı ıcın de o sınemadakı lanet fılmı ızlemıs ve orda buyuk bı ask gordu alah karetmesın bılıodum o gun öle bısey oldugunu,
o lanet fılmde gordu ya da etrafta mutlu ınsan mı gordu o okadar etkıleyemez fılmde gordu ılıskınızın monoton oldugunu gordu hıssettı ve bırlıkte olmanın manasızlıgını anladı

:1no2: :1no2: :1no2: sakın sakın sımdı ben senı anlıyorum arkadasınım falan demeee deme
dırek kestırıp attttt

Çok üzgünüm çoook ben yaptım hata kostum pesınden bırakmadım yakasını bak herkesın sevgılısı gerı döndu benımkı hala kacıyo sen yapmaa
bırak koşsun pesınden aniden dank etsın kafasına ben naptım guzel ılıskımı heyecan olmadıgı ıcın bıraktım desın salakkk yaaa (( sınır ettı benı şu senınkısııı

aniden kes at maıle cevap da verme cebını de ararsa açma sürünsün yaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

hemen olumsuz düşünem derim
herkes arasıra dolup taşıyor yalnız kalmak istiyoruz.
bekle üstüne gitme bakalım
inş. senin için hayırlı bir dönem olur.

hiç olumsuz düşünmedim ki... sadece kızdım yardıma ihtiyacı varken beni istemiyor yanında diye... meğer beni hayatında istemiyormuş...

ya bu sefer de pişman olsun diye beklemeye kalkarsam... benim tamamen kurtulmam lazım... umarım başka biri der... offf napıcam ben...

konus madem ne konuscaksan aksama
neden boyleymıs her ılıskıde monotonluk olur de , atlatıcaz de

konus madem ne konuscaksan aksama
neden boyleymıs her ılıskıde monotonluk olur de , atlatıcaz de

bana seni sevmiyorum demiş yaaa... daha ne konuşulabilir... kafam karman çorman... bir yanım diyor ki zorlama ; zorla sevgi olmaz... açık açık söylemiş... bir yanım diyor ki ilk sevgilin o kadar emek... pes etme... ama zaten hep ben çabaladım... bi kere daha deneyelim desem yine olmazsa aynı acıyı 2 kez mi yaşayacağım ? şimdi olmaz 3 ay sora olursa hadi?
üstelik 2 yıl 3 ay olmuş olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…