- Konu Sahibi KucukBocuk
-
Canım işte erkeklerle kadınlar arasındaki fark da budur.
Erkekler bir sorunları olduğunda kabuklarına çekilir, herkesten her şeyden uzak durmak isterler.
Oysa kadınlar bilakis sevdiklerini yanında hissetmek isterler.
Ondan bizler gibi hissetmesini, düşünmesini bekleme ve onu bu yüzden de yargılama, zira bu salt ona has bir durum değil.
Hemen hemen bütün erkekler böyle.
Sensible arkadaşıma katılıyorum, sen güzel bi mesaj at, ne zaman konuşmak anlatmak istersen ben buradayım falan gibilerinden...sonra da azıcık sabret bakalım.
tatlım madem ses cıkarma dıyo, cıkrma bı sure ne oldu ne ettı kurcuklama fazla blme,
belkı hakıkaten su an zor bı durumdadır pıskolojısınde bı bozulma vardır yapma ustune gıtme böle bırak işte ayrılmandan ıyı degıldır heralde bı kac gun ses cıkarmaman, hem acıkca da sölemıs ne guzel,
sınemaya gıttıgı arkadas kız mız degılse sorun yok, kanında gırcek bırı bıle olsa ya da sınemada ızledıgı sey ya da baska bırı buna sarksa aklı karıssa bıle sen sessız kal sana gerı dönecektır, :) sıkma canını hıc mucjkk
aradığı zaman o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran...
ona deki zor bir zaman geçiriyorsan bunu beraber atlatmak isterdim
sana yardım etmek elinden tutmak isterdim
ama malesef senin tercihin böyle oldu ben seni anlayışla karşılıyorum
bir gün bende böyle bir sıkıntıya düşersem senin gibi davranırım
umarım sende benim gibi anlayışla karşılarsın
böyle dersin ona yeter...........
aynı durumla bende karşılaşmıştım
sevgilim bi süre görüşmeyelim demişti
aklıma binbir türlü şey gelmişti inanılmaz çok üzülmüştüm çünkü her ne olursa olsun bana söylemesi gerektiğini düşünüyordum
en samimi arkadaşına sormuştum hatta bilmediğim birşeymi var diye
hayır elisaa yok diyince daha da üzülmüş artık ayrıldık gözüyle bakıyordum ilişkimize
derken üç gün falan geçince aramıştım ayrılıksa bunun adı bilmek en doğal hakkım die
karşımda aşkım seni çok özledim diyen bir ses :)
meğer ailevi problemleri nedeniyle yalnız kalmak istemiş
oysa bana bu şekilde söyleseydi ne olurdu
çok üzülmüştüm o günler de
senin de sevgilinin belki bu tür problemleri olabilir..
aynı durumla bende karşılaşmıştım
sevgilim bi süre görüşmeyelim demişti
aklıma binbir türlü şey gelmişti inanılmaz çok üzülmüştüm çünkü her ne olursa olsun bana söylemesi gerektiğini düşünüyordum
en samimi arkadaşına sormuştum hatta bilmediğim birşeymi var diye
hayır elisaa yok diyince daha da üzülmüş artık ayrıldık gözüyle bakıyordum ilişkimize
derken üç gün falan geçince aramıştım ayrılıksa bunun adı bilmek en doğal hakkım die
karşımda aşkım seni çok özledim diyen bir ses :)
meğer ailevi problemleri nedeniyle yalnız kalmak istemiş
oysa bana bu şekilde söyleseydi ne olurdu
çok üzülmüştüm o günler de
senin de sevgilinin belki bu tür problemleri olabilir..
kusura bakma canım ama bence yaptığın bencillik...
bu kadar mı güvenmiyorsun ilişkine?
belli ki canı bişeye sıkılmış ve seninle ilgili olmadığını söylemiş sana da...bazen öyle zamanlar oluyor ki insan sevdiği kişiye bile anlatmak,yaşadığı şeyleri yendien yaşamak gibi geldiği için paylaşmak istemiyor.konuşmak onu daha çok üzüyor olabilir. "tamam canım senin üzülmene üzülüyorum ben de,şu an anlatmak istemiyorsan anlatma ama ne zaman istersen dinlerim,yapabileceğim birşey varsa yapmak isterim.ben hep yanındayım biliyorsun" demen gerekirdi bence ve bunu birkaç gün geçtikten sonra değil sana bu mesajı gönderdiğinde demen lazımdı..
canim insanlarin zaman zaman kafa dinlemeye intiyaci olur hatta bu benm sIk SIk basima gelir boyle kimseyi gormek istemem konusmak istemem karsimda beni anlaadigini gordgum birsini bulmanin sevinci huzuru bunun tarifi imkansiz. anlayisli ol canim kafasinda her ne varsa seninle ilgili ya da degil onun seninle konusmasini bekle/ sikbogaz yaparsan daha kotu olabilir..
bol sabir diliyorum
Bu durum hayra alamet bir durum değil.Arkadasıyla sinemaya gittikten sonra değişmiş hareketleri.Orada unutamadıgı eski sevgilisini falan mı gördü ki?İlişkinizi mi sorguluyor acaba?2.yılınızı kutladıgınız akşam senin için güzeldi,hoştu ama onun için değil miydi ki?kendisiyle ilgili sorunları varmıs madem de burada aranmayarak cezalandırılan niye sensin?...ama bu erkeklerin klasik hali.Hep kendisiyle ilgili sorunları vardır ve yalnız kalmaya ihtiyacları vardır da vardır.Sorunlarla başedemiyorlar cunku.Sorunlarını da paylaşmayı sevmiyorlar,sanki kendilerine yetemiyorlarmıs gibi geliyor.Fikrimizi beyan ettiğimizde;"bana akıl verme.Ne yapacagımı söyleme!"cumleleriyle karsılasıp agzımızın payını alıyoruz.Biz ne kadar herseyimizi sevdigimizle paylaşalım,aman sunu gizlemeyelim,bunu söylememezlik etmeyelim diyorsak onlar da o kadar ketum olmayı tercih ediyorlar.Ona diledigi kadar zaman ver.Bu senin için cok zor olacak.Catlayacaksın meraktan ama istedigi gibi rahatsız etme beyefendiyi.Aslında bu durumda yapılacak tek sey;"ben seni tamamen yalnız bırakayım.Fazla gelip köşede bırakılan benim madem.istenmedigim hayatta kalmam"deyip bitirmek herseyi de sevince kendimizi ezdiriyoruz.Amaaaaannnnn zor işler bunlar ya!
kısa süreli bi ilişki olsa hiç arama sorma dicem ama 2 sene bitmiş, güzel de bi yıldönümü geçirmişsiniz.. bu durumdayken arayamamak kötü bi durum..
benle ilgili değilse sorunu neden ben üzülen oluyorum kısmında ise çok haklısın gerçekten.. iki yıllık bi ilişkide tarafların birbirine karşı daha fazla sorumluluğu vardır.. öyle canım sıkıldı bikaç gün aramiim ya da kafama esti üç gün ortadan kayboliim'ler lükstür.. ama tabi madem aranmak istemiyo sen de aramicaksın.. zaten sen ısrar ettikçe onda ters tepecektir.. bırak o eski haline dönsün ve seni arasın.. ama bu yaptıklarını tabni ki ona ödet.. ödet derken intikamsal bişeyden bahsetmyorum, tavrını koy, aynı şeyin ikinci bi defa tekrarlanmamasını sağla.. bi de alışkanlık haline getirirse bu tripleri.. yarın öbürgün bu süreçlerden faydalanmaya falan da başlar belki ne malum (moralim bosuk diip bikaç gün birileriye takılmak gibi).. çok mu uçtum bilmiorum ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz demişler..
bende arkadaşların yazılarına katılıyorum arkadaşım.şuan hiç arama.bırak o seni arasın.sonuçta sorunu olan o.sana açıklama borçlu şuan.bir problemiolduğu kesin ama ne?bu arada ne kadar zaman oldu konuşmuyosunuz?
Arama sen o düzelince arar seni..Bunu böyle kolay söylediğime bakma bende dayanamayıp arıyorum sonra kavuşmamamız uzayıp duruyo ben üzülüyorum o deli üzülüyor ..Şunu kabul ettim artık didiklemiyorum adamı yalnızlıktan hoşlanıyo.
NTV de akşam tuna kiremitçiyi izledim benimkiyle aynı model.Diyorki ben kendime zor katlanıyorum evde nekadar aşık olsamda başkasına nasıl katlanıcam.Yalnız olmayı seviyorum falan filan .Demekki bazı modeller böle:uhm: Ben hiç anlamıyorum aslında yalnız kalacaksan ilişki yaşamaya ne gerek var .Erkekler farklı düşünüyo işte neyse çok yazdım galiba sabret biraz iki yıl az değil bi ilişki için sabır sabır ya sabır belkide akıllanır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?