• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranırsam kayınvalidem ler beni yanlış anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylese nolucak ki ben mi yakışıyorum o mu böyle sorarım bende
Siz kayinvalidenizin evlat ayırmasıni istiyorsunuz ne demek ben mi yakışıyorum o mu ya. İkiside evladı kızı oğlu ve eşleri o eve yakışır. Madem benim kayınvalidem çok iyi. Bir insan diyorsun ve çok seviyosun o zman onu zor durumda bırakma. Aran çok iyi ise direk konuş o zamn anne kız gibi eğer öyleyse zaten seni yanlış anlamaz. Gerekli açıklamayı yapar. Görümcenin annesinde kalması onun kötü biri olduğunu ya da o eve yakışmadığını göstermez.

Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba

Hergün birlikte olamalarına gerek var mı sizce
Size ne ?
Kadin istediği kadar kalır ailesiyle, karşılıklı olarak sorun etmiyorlar demek ki bunu.
Siz bir sene birikim yapacaksınız diye kayinvalide ile birlikte kalmayı planlıyorsunuz da görümce de istediği kadar kalır ailesiyle.

Herkes kendi karını düşünüyor konuda zaten.

Siz kayinvalidenizin evlat ayırmasıni istiyorsunuz ne demek ben mi yakışıyorum o mu ya. İkiside evladı kızı oğlu ve eşleri o eve yakışır. Madem benim kayınvalidem çok iyi. Bir insan diyorsun ve çok seviyosun o zman onu zor durumda bırakma. Aran çok iyi ise direk konuş o zamn anne kız gibi eğer öyleyse zaten seni yanlış anlamaz. Gerekli açıklamayı yapar. Görümcenin annesinde kalması onun kötü biri olduğunu ya da o eve yakışmadığını göstermez.

Sen gorumce misin?

Demiyorda damat gelin aynı evde yaşar mı ya. Eşimle ablasıylada konuşacak annesine Bir müşkül yok ki görümcemin he tamam deiyim
Anlıyorum ben olsam ben de rahatsız olurdum ama görümce gitsin ben kalayım demezdim orda kalmak istemiyorum derdim.

Size ne ?
Kadin istediği kadar kalır ailesiyle, karşılıklı olarak sorun etmiyorlar demek ki bunu.
Siz bir sene birikim yapacaksınız diye kayinvalide ile birlikte kalmayı planlıyorsunuz da görümce de istediği kadar kalır ailesiyle.

Herkes kendi karını düşünüyor konuda zaten.
Benim anlamadığım genelde herkesin görümcesiyle bir anlaşmazlığı oluyor. Benimde bu. Ben yanlış bişey istediğimi düşünmüyorum.

Ya salın şu yaşlı insanları artık bi salın. Büyütüyorlar, evlendiriyorlar, bu sefer başına torun çıksa yine iyi. Kızı 5 yaşında bebe gibi nazlanır, gelini onu kıskanır. Neeemiş birikim yapacakmış. Bitmiyor şu ihtiyarların çilesi.

Benim anlamadığım genelde herkesin görümcesiyle bir anlaşmazlığı oluyor. Benimde bu. Ben yanlış bişey istediğimi düşünmüyorum.
Anlasamamak değil ki bu.
Siz görümcenin annesiyle birlikte kalmasından rahatsız oluyorsunuz, hakkınız olmadığı halde hemde.
Şimdi de kendi keyfiniz, para biriktirme sevdanız için, görümcenin orada kalmasını istemiyorsunuz.
Ne güzel kendi kafanıza göre yaşama fırsatınız var ama illa kayinvalide, kayınpeder ile aynı evde yaşama derdine düşmüşsünüz.

Ya salın şu yaşlı insanları artık bi salın. Büyütüyorlar, evlendiriyorlar, bu sefer başına torun çıksa yine iyi. Kızı 5 yaşında bebe gibi nazlanır, gelini onu kıskanır. Neeemiş birikim yapacakmış. Bitmiyor şu ihtiyarların çilesi

Kayınvalidemi kırmadan artık kızıyla yaşaması gerektiğini nasıl anlatirim diye bir konu

Bende emrivaki yapmıyorum kv me söylicem sizinle kalmak istiyorum diye ama rahatsız oluyorum diye
Zaten söylemeden ne yaşayacağını bilemezsin. Söyle belki gelin ben onları gönderirim der. Ama yok gelin beraber yaşarız derse napacaksin

Anlasamamak değil ki bu.
Siz görümcenin annesiyle birlikte kalmasından rahatsız oluyorsunuz, hakkınız olmadığı halde hemde.
Şimdi de kendi keyfiniz, para biriktirme sevdabiz için, görümcenin orada kalmasını istemiyorsunuz.
Ne güzel kendi kafanıza göre yaşama fırsatınız var ama illa kayinvalide, kayınpeder ile aynı evde yaşama derdine düşmüşsünüz.
Ayrı Bi evde yaşarkende böyleydi sonuçta herkesin Bi anneye ihtiyacı oluyor bazen bende yalnız kaldığım rahatsız oluyorum . Kendi ailem yanımda olmadığı için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X