- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Fatmaemirali
-
Siz kayinvalidenizin evlat ayırmasıni istiyorsunuz ne demek ben mi yakışıyorum o mu ya. İkiside evladı kızı oğlu ve eşleri o eve yakışır. Madem benim kayınvalidem çok iyi. Bir insan diyorsun ve çok seviyosun o zman onu zor durumda bırakma. Aran çok iyi ise direk konuş o zamn anne kız gibi eğer öyleyse zaten seni yanlış anlamaz. Gerekli açıklamayı yapar. Görümcenin annesinde kalması onun kötü biri olduğunu ya da o eve yakışmadığını göstermez.Söylese nolucak ki ben mi yakışıyorum o mu böyle sorarım bende
Hadi yaz da gel, bekliyoruz taze gelin.Ahahhaa tarih yazarım ben böyle ahahahhaha
Bende görümce değilim bizde mi sorun var şimdi görümce değiliz diyeGorumce degilim,ama cık cık oldu mu simdi,kv tatli da gorumce aci mi:))
Sen gorumce misin?Annesini paylaşamayan görümcelerden bahsediyorum
Size ne ?Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Hergün birlikte olamalarına gerek var mı sizce
Bugun gorumce yakismaz,yarin kv yakismaz,tavan supurgesinin sapiyla durte durte atarsiniz tatli kvyi evden,oooh miiisSöylese nolucak ki ben mi yakışıyorum o mu böyle sorarım bende
Siz kayinvalidenizin evlat ayırmasıni istiyorsunuz ne demek ben mi yakışıyorum o mu ya. İkiside evladı kızı oğlu ve eşleri o eve yakışır. Madem benim kayınvalidem çok iyi. Bir insan diyorsun ve çok seviyosun o zman onu zor durumda bırakma. Aran çok iyi ise direk konuş o zamn anne kız gibi eğer öyleyse zaten seni yanlış anlamaz. Gerekli açıklamayı yapar. Görümcenin annesinde kalması onun kötü biri olduğunu ya da o eve yakışmadığını göstermez.
Sen gorumce misin?
Anlıyorum ben olsam ben de rahatsız olurdum ama görümce gitsin ben kalayım demezdim orda kalmak istemiyorum derdim.Demiyorda damat gelin aynı evde yaşar mı ya. Eşimle ablasıylada konuşacak annesine Bir müşkül yok ki görümcemin he tamam deiyim
Benim anlamadığım genelde herkesin görümcesiyle bir anlaşmazlığı oluyor. Benimde bu. Ben yanlış bişey istediğimi düşünmüyorum.Size ne ?
Kadin istediği kadar kalır ailesiyle, karşılıklı olarak sorun etmiyorlar demek ki bunu.
Siz bir sene birikim yapacaksınız diye kayinvalide ile birlikte kalmayı planlıyorsunuz da görümce de istediği kadar kalır ailesiyle.
Herkes kendi karını düşünüyor konuda zaten.
Amaa tarih unutmaz aaahhhahhhaaaa,yarin konu acinca hatirlatiriiiiz aahhahhhaahaAhahhaa tarih yazarım ben böyle ahahahhaha
Anlıyorum ben olsam ben de rahatsız olurdum ama görümce gitsin ben kalayım demezdim orda kalmak istemiyorum derdimb
Kayınvalidemi kırmadan artık kızıyla yaşaması gerektiğini nasıl anlatirim diye bir konuAmaa tarih unutmaz aaahhhahhhaaaa,yarin konu acinca hatirlatiriiiiz aahhahhhaaha
Anlasamamak değil ki bu.Benim anlamadığım genelde herkesin görümcesiyle bir anlaşmazlığı oluyor. Benimde bu. Ben yanlış bişey istediğimi düşünmüyorum.
Ya salın şu yaşlı insanları artık bi salın. Büyütüyorlar, evlendiriyorlar, bu sefer başına torun çıksa yine iyi. Kızı 5 yaşında bebe gibi nazlanır, gelini onu kıskanır. Neeemiş birikim yapacakmış. Bitmiyor şu ihtiyarların çilesi
Kayınvalidemi kırmadan artık kızıyla yaşaması gerektiğini nasıl anlatirim diye bir konu
Zaten söylemeden ne yaşayacağını bilemezsin. Söyle belki gelin ben onları gönderirim der. Ama yok gelin beraber yaşarız derse napacaksinBende emrivaki yapmıyorum kv me söylicem sizinle kalmak istiyorum diye ama rahatsız oluyorum diye
Rahatsiz oluyorsan kendi annenle kal cocuum derBende emrivaki yapmıyorum kv me söylicem sizinle kalmak istiyorum diye ama rahatsız oluyorum diye
Ayrı Bi evde yaşarkende böyleydi sonuçta herkesin Bi anneye ihtiyacı oluyor bazen bende yalnız kaldığım rahatsız oluyorum . Kendi ailem yanımda olmadığı için.Anlasamamak değil ki bu.
Siz görümcenin annesiyle birlikte kalmasından rahatsız oluyorsunuz, hakkınız olmadığı halde hemde.
Şimdi de kendi keyfiniz, para biriktirme sevdabiz için, görümcenin orada kalmasını istemiyorsunuz.
Ne güzel kendi kafanıza göre yaşama fırsatınız var ama illa kayinvalide, kayınpeder ile aynı evde yaşama derdine düşmüşsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?