• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranırsam kayınvalidem ler beni yanlış anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten söylemeden ne yaşayacağını bilemezsin. Söyle belki gelin ben onları gönderirim der. Ama yok gelin beraber yaşarız derse napacaksin
Beraber yaşarız diceni düşünmüyorum sorun görümcem de tek evlat kendisi değil sonuçta misafir gibi olmak zoruma gidiyor benim

Anlasamamak değil ki bu.
Siz görümcenin annesiyle birlikte kalmasından rahatsız oluyorsunuz, hakkınız olmadığı halde hemde.
Şimdi de kendi keyfiniz, para biriktirme sevdanız için, görümcenin orada kalmasını istemiyorsunuz.
Ne güzel kendi kafanıza göre yaşama fırsatınız var ama illa kayinvalide, kayınpeder ile aynı evde yaşama derdine düşmüşsünüz.
Ben değil eşim rahatsız oluyor çünkü biz kalamıyoruz bu şeklde

Benim anlamadığım genelde herkesin görümcesiyle bir anlaşmazlığı oluyor. Benimde bu. Ben yanlış bişey istediğimi düşünmüyorum.
Benim yok valla. Hatta dedim ki, baksınlar analarına, neyi var yok onlar alsınlar, biz bişey istemiyoruz. Ben kaynana ile anlaşamıyorum, bi sıkıntı olunca beni savunurlar, bilirler analarının huyunu. Bu işler karşılıklı biraz. Yerini bilmek de çok önemli. Ben sevgi değil, adalet bekledim. Kaynana değil ama görümceler beklentilerimi hatta beklemediklerimi de karşıladılar sağolsunlar.

Beraber yaşarız diceni düşünmüyorum sorun görümcem de tek evlat kendisi değil sonuçta misafir gibi olmak zoruma gidiyor benim
Guguk kusunun yavrusu gibi at gorumceyi evden,anne seni sever,sahiplenir seve seve:KK51:
E aileniz uzaktaymis ya,bir de kardesiniz oluverir ne guzel,banyo kapisina dizilirsiniz havlular omuzunuzda,muhabbet edersiniz sira beklerken,ayy ne tatlis😊

Ayrı Bi evde yaşarkende böyleydi sonuçta herkesin Bi anneye ihtiyacı oluyor bazen bende yalnız kaldığım rahatsız oluyorum . Kendi ailem yanımda olmadığı için.
Yapılacak birşey yok ama siz evlendiniz diye onlar var olan düzenlerini bozacak değiller.

Tek başina bakınca evli görümcenin annesiyle yaşamasi doğru değil ama sizde aynı şey için şikayetçisiniz bu durumdan, onlar gitsin birazda biz kalalım diyorsunuz. O yüzden haklı değilsiniz.

Anlasamamak değil ki bu.
Siz görümcenin annesiyle birlikte kalmasından rahatsız oluyorsunuz, hakkınız olmadığı halde hemde.
Şimdi de kendi keyfiniz, para biriktirme sevdanız için, görümcenin orada kalmasını istemiyorsunuz.
Ne güzel kendi kafanıza göre yaşama fırsatınız var ama illa kayinvalide, kayınpeder ile aynı evde yaşama derdine düşmüşsünüz

Yapılacak birşey yok ama siz evlendiniz diye onlar var olan düzenlerini bozacak değiller.
Tek başina bakınca evli görümcenin annesiyle yaşamasi doğru değil ama sizde aynı şey için şikayetçisiniz bu durumdan, onlar gitsin birazda biz kalalım diyorsunuz. O yüzden haklı değilsiniz.

Var olan bir düzen değil ben evliydım i zaten bu düzen olırken
Farketmez evli olup olmamanız, siz de görümcenizle aynı kafada olduğunuz için hakli değilsiniz.

Aslında ne güzel size karışan görüşen yok, sık sık gelen giden, gel diye ısrar eden. Ama illa kayinvalidemi isterim diyorsunuz. 🤷

Farketmez evli olup olmamanız, siz de görümcenizle aynı kafada olduğunuz için hakli değilsiniz.

Aslında ne güzel size karışan görüşen yok, sık sık gelen giden, hem diye ısrar eden. Ama illa kayinvalidemi isterim diyorsunuz. 🤷
İlla kv isterim değil ben istiyorumki görümcem de anlasın Bi o gitsin annesine Bi ben. O istiyoki ya ben olayım ya da hep birlikte kalalım. Herkes kendi evinde dursun istıorm ben. Görümcem orda olduğu için gitmem gerektiği kadar gidemiyorum

İlla kv isterim değil ben istiyorumki görümcem de anlasın Bi o gitsin annesine Bi ben. O istiyoki ya ben olayım ya da hep birlikte kalalım. Herkes kendi evinde dursun istıorm ben. Görümcem orda olduğu için gitmem gerektiği kadar gidemiyorum
Ya daha demin kaynananın yanına yerleşmek istemiyor muydun, birikim yapacam diye? Herkes evine gitsin ne demek bu durumda? Sen kaynanaya gitcen?

Herkes kendi evinde dursun da daha az once kv evine postu sermiyormuydun?
Birikim yapalim,paramiz cebimizde kalsin,gorumce evine gitsin filan o_O
Kendimden suphe edecegim ayol,
Katibin Ruhu Katibin Ruhu sen mi dedin bunlari yoksa :confused:

Sizin derdiniz bır sene kayinvalide evinde yaşamak istemeniz değil miydi?

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Kendimi Bir konuda çaresiz hissediyorum sizlerin fikirlerini almak istedim.4 yıllık evliyim şehir dışına evlendim Bi haftalık evliyken görümcem doğum yaptı ve kayınvalidemler onunla kalmaya başladı görümcem çalışıyordu çünkü. Böyle olunca ben kayınvalideme yeni evliyken pek gitmek istemedim ev kalabalık diye.1 yıl sonra ben doğum yaptım kayınvalidem kızıyla kaldığı için bana gelemedi oğlum sünnet oldu ona bile torunuyla geldi yardıma.sonra görümcem işi bıraktı ama hala yazın köyde annesiyle kışında kendi evinde annesiyle kalıyor. Bir oturuyor yani kendi ailesiyle. Ben köye gidip kalamıyorum çünkü görümcem var kocasıyla. Kışında gidemiyorum kızlarında kalıyorlar. Her çağırdığında birlikte geliyorlar. Kendimi sanki yabancı gibi hissediyorum. Bide görümcem çok mızmız biri daha 34 yaşında ama sürekli Bi yerim ağrıyor diyip duruyor. Moralim bozuluyor onlayken. Yani pek ısınamadım başından beri. Şimdi eşimin işinden dolayı kayınvalidem ler le kalmak zorundayız ama nasıl konuşabilirim görümcemin böyle aileyle oturmasına son vermek için.
Ne alaka anlayamadım 🙄🙄 siz kayınvalideniz ile kalacaksınız diye kızına nasıl kibarca "biz geldik seninlr burada yaşamak istemiyorum sen bi git" derim diye mi soruyorsunuz şimdi??? 😶😶

Guguk kusunun yavrusu gibi at gorumceyi evden,anne seni sever,sahiplenir seve seve:KK51:
E aileniz uzaktaymis ya,bir de kardesiniz oluverir ne guzel,banyo kapisina dizilirsiniz havlular omuzunuzda,muhabbet edersiniz sira beklerken,ayy ne tatlis😊
Sen öyle yaşıyorsunn heralde ne tatlışşşş

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Kendimi Bir konuda çaresiz hissediyorum sizlerin fikirlerini almak istedim.4 yıllık evliyim şehir dışına evlendim Bi haftalık evliyken görümcem doğum yaptı ve kayınvalidemler onunla kalmaya başladı görümcem çalışıyordu çünkü. Böyle olunca ben kayınvalideme yeni evliyken pek gitmek istemedim ev kalabalık diye.1 yıl sonra ben doğum yaptım kayınvalidem kızıyla kaldığı için bana gelemedi oğlum sünnet oldu ona bile torunuyla geldi yardıma.sonra görümcem işi bıraktı ama hala yazın köyde annesiyle kışında kendi evinde annesiyle kalıyor. Bir oturuyor yani kendi ailesiyle. Ben köye gidip kalamıyorum çünkü görümcem var kocasıyla. Kışında gidemiyorum kızlarında kalıyorlar. Her çağırdığında birlikte geliyorlar. Kendimi sanki yabancı gibi hissediyorum. Bide görümcem çok mızmız biri daha 34 yaşında ama sürekli Bi yerim ağrıyor diyip duruyor. Moralim bozuluyor onlayken. Yani pek ısınamadım başından beri. Şimdi eşimin işinden dolayı kayınvalidem ler le kalmak zorundayız ama nasıl konuşabilirim görümcemin böyle aileyle oturmasına son vermek için.
Diyemezsiniz öyle bi hakkınız da yok gibi dağdan gelmiş bağdakini kovuyorsunuz durum açık ve net bu siz durumu biliyorsunuz eşin illa annemde kalalım dese bile siz itiraz etmeliydiniz orda gorumcm ve eşi var üstüne biz nasıl gidelim diye siz istiyorsunuz ki biz kv yerlesecez gorumceler kendi evine gitsin onlarin düzeni öyle belli ki en basından beri durum buymuş belki de iç güveysi olarak anlaştı kv gorumce sizin hiç öyle bi hakkınız yok kusura bakmayın onlar dese birlikte oturamayız diye o zaman bilr haklılar çünkü alışmışlar birlikte yaşıyorlar bence bi ev tutup ayrı oturmalisiniz yoksa bi kaç ay sonra burda gorumce ile anlaşamıyoruz diye Başlık açmak zorunda kalacaksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X