Nasil davranmalı ne yapmaliyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

papatya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
174
230
53
28
Kızlar maalesef halam kocasını aldatıyor. 2 çocuğu var, gayet düzenli mutlu bir yuvası vardı. eşi herkesin isteyebilecegi bir karaktere sahip biri anlayisli esine çocuklarına çok düşkün bizlerle vs iletişimi misafir perverligi herseyi iyi. 15 yillik evliler. evde halamın sözü geçer felan maddi anlamda herseyleri yerli yerinde ev araba vs. Hiçbirimiz anlam veremiyoruz tek düşündüğümüz bir derdi sıkıntısı vs olmadığı için bir heyecan aramış adamın ilgisine vs karşılık verdi felan diye düşünüyoruz. Enistem hala çok seviyorum seni diyor yada halam sıkıldı sevmiyor. Bu arada halamda evliliğinin kocasının huzurunun farkında neyse . Adamda amcamın bir arkadaşı bir yerde tanisiyorlar felan sonra göre göre sohbet muhabbet adam boşanmış çocukları var. Bu olayda halamın kocasına tipik aldatan es psikolojisi iyice aşkım canım cicemler herkesin yanında sanki yeni evli gibi enişteme sürekli onu çok sevdiğini vs soylemesiyle sonrasında bir anda depresyona girmesi ağlama krizleri eşine ben sana çok büyük yanlış yaptım seni hak etmiyorum felanlariyla sinyal verdi. Eşi neyse dedi baya tabi psikoloğa götürdüler anlatsin diye ama anlatmadı tatillere gitti numarasını değişti kocası onunde köle tabiri caizse aman bir şey olmasın neyse. Herkesin içinde şüphe aradan 2 ay geçiyor hop tekrar kocasına ağlamalı krizler vs kocası babanneme diyor bakın ben derim kendine birsey yapar konuşun adamdan şüpheleniyorum gidin onlada konuşun vs neyse ertesi gün mesajları silmeyi unutmuş kocası görüyor ve baya üst düzey mesajlarmis. Alıp karşılarına konuşuyorlar ama dediklerine göre çok pişkin cevaplar vermiş işte adam onu Beğendiğini söylemiş ilk halam baya depresyona felan girmiş ağlamış hakaretler vs etmiş adama sonra ne olmuşsa helallik istemiş. yok adam gaymis ondan öyle konuşmuş felanlar yani hic kimseye tatmin edememiş herkes perişan ne yapacaklarını bilmiyorlar babamlara söylemediler felan kısacası ne yapacaklarını şaşırdılar. Sevmiyorsan bosan ama boşanma gibi bir niyeti yok ozaman adamla muhabbeti kes kesme gibi bir mahcuplugu yada yaptığı yanlışı bile kabul etmiyor ona göre nasıl böyle düşünürler felan oysa daha kimse yüzüne vurmuyor nasil mesajları varmış ne yapacağız sastik babannem mahvoldu. Böyle insanlara nasıl anlatmalıyız yaptığı yanlışı korkuyoruz da bilmiyorum kızlar baya kötü bir durumdayiz

Kadınin sizden akıl istediğini sanmıyorum. Kocaman insanlar müdahale etsenizde bir etki olmaz.o yüzden siz karışmayın eşiyle ortak karar alsınlar boşanır yada eşi ne isterse. Ama size yeğen olarak müdahale izni verilmez diye düşünüyorum

Çok karışık yazmışsınız, anlaşılmıyor

yok zaten biz karışmıyoruz bizim bildiğimizi bile bilmiyor

Koskocaman insan,biraz olsun onuru ve gururu varsa gider boşanır ve ne halt yemek istiyorsa yer.Siz niye mudahil oluyorsunuz ki?Kendi seçmiş bu yolu.

Koskocaman insan,biraz olsun onuru ve gururu varsa gider boşanır ve ne halt yemek istiyorsa yer.Siz niye mudahil oluyorsunuz ki?Kendi seçmiş bu yolu.
İşte boşanmak gibi bir derdi yokmuş gibi. aldattığını bile kabul etmiyormuş. Annelerde istemiyorsa boşalsın istiyor

Kocası biliyor zaten. Kocası babanneme detayları söylüyor. Adam evliliğini kurtarmak istiyor

Halana rahatlık batmış umarım tez zamanda biraz da sıkıntı batar böylesine güzel iyi bir adamı kaybetmiş yazık başını taşlara vurması yakındır eniştenin yerinde olsam anında koyarım kapının önüne ne yapıyorsa yapsın

Karı-koca arasında çözülse daha iyi olmaz mı bu konularda çok dahil olmayı doğru bulmuyorum çift 25 yaşında değildir herhalde

Kesinlikle oyle. Ama bir yandan da ileride onu çok kötü günler bekliyor kendini okadar kaptırmış ki farkında bile değil. Farkında olsa pişmanlık gösterse, yanlışını kabul etse belki kapanacak

Kesinlikle oyle. Ama bir yandan da ileride onu çok kötü günler bekliyor kendini okadar kaptırmış ki farkında bile değil. Farkında olsa pişmanlık gösterse, yanlışını kabul etse belki kapanacak
Niye her insandan onurlu davranış bekleniyor ki bazıları da böyle işte doyumsuz kabul edin kötü günleri yaşamayı zaten hak ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…