- Konu Sahibi gixxer_600
-
Mutlu haftasonlarınız olsun hanımlar,
Bu konuyu kuzenim(teyzemin kızı) için açıyorum.Kendisi sabah İzmir’den geldi apar topar.24 yaşında üni son sınıfta.
Sorun şu,benim teyzemin büyük kızı var 38 yaşında,bu kuzenimin ablası oluyor.Ailesinden farklı bir şehirde yaşıyor.Bu sene çalıştığı şirketten biriyle tanışmış kendinden 5 yaş küçük ciddi düşünüyorlarmış.Dün gece annesini aramış konuşmuşlar gelecekle ilgili.Teyzeme,sevgilisinin evine taşınacağını söylemiş.Teyzem kabul etmiş hatta daha da ileri gidip “Çocuk bile yapsan babanla arkandayız sakın üzülme elalem ne der falan diyede düşünme ikinizde başımızın üstündesiniz.” falan demiş.Eniştemde ses çıkartmamış hiç.Şimdi yanıma gelen kuzenim,bu duruma çok üzülmüş.Annesiyle babasının ablasına böyle bi cesaret vermesi aşırı sinirilerini bozmuş tartışmışlar.Annesi “Ablanın yaşı geçiyor sana fikrini soran oldu mu sen kimsin biz babanla konuştuk bunları.” diyince trene atlayıp yanıma geldi.Anne babası daha çocukla tanışmamış ama kuzenim tanışmış çokta sevmiş ama ablası finalleri bitince yanına gelmesini yaz boyu kalmasını istiyormuş.Kendisi bu durumdan çok rahatsız hissediyormuş çokta üzgün.Ablasını çok seviyor kırmakta istemiyor ama ailesinin bu tutumuna çok sinirlenmiş.Bu durumun kendisine ters geldiğini söylüyor.Halaları falan çok dedikoducu kimseler duyulursa diye de çekiniyor.Sizce kuzenim ailesine ve ablasına karşı nasıl davranmalı?
Sevgilisi yokmuş ama halaları çok lafçılar ortalık karıştırmayı tefe koymayı severler ondan çekiniyorBu arada kuzenin mutaasip bir sevgilisi falan mı var?
Anne baba kızı mutlu olsun bir çocuğu olsun istiyor. Çünkü yaşı 38. Hayatta yalnız kalacak diye korkuyorlar. Eminim onlara da ters. Kardeşe ne oluyor anlamadım. Bırakın insanlar mutlu olsun yaa. Yettiniz yeminle.Mutlu haftasonlarınız olsun hanımlar,
Bu konuyu kuzenim(teyzemin kızı) için açıyorum.Kendisi sabah İzmir’den geldi apar topar.24 yaşında üni son sınıfta.
Sorun şu,benim teyzemin büyük kızı var 38 yaşında,bu kuzenimin ablası oluyor.Ailesinden farklı bir şehirde yaşıyor.Bu sene çalıştığı şirketten biriyle tanışmış kendinden 5 yaş küçük ciddi düşünüyorlarmış.Dün gece annesini aramış konuşmuşlar gelecekle ilgili.Teyzeme,sevgilisinin evine taşınacağını söylemiş.Teyzem kabul etmiş hatta daha da ileri gidip “Çocuk bile yapsan babanla arkandayız sakın üzülme elalem ne der falan diyede düşünme ikinizde başımızın üstündesiniz.” falan demiş.Eniştemde ses çıkartmamış hiç.Şimdi yanıma gelen kuzenim,bu duruma çok üzülmüş.Annesiyle babasının ablasına böyle bi cesaret vermesi aşırı sinirilerini bozmuş tartışmışlar.Annesi “Ablanın yaşı geçiyor sana fikrini soran oldu mu sen kimsin biz babanla konuştuk bunları.” diyince trene atlayıp yanıma geldi.Anne babası daha çocukla tanışmamış ama kuzenim tanışmış çokta sevmiş ama ablası finalleri bitince yanına gelmesini yaz boyu kalmasını istiyormuş.Kendisi bu durumdan çok rahatsız hissediyormuş çokta üzgün.Ablasını çok seviyor kırmakta istemiyor ama ailesinin bu tutumuna çok sinirlenmiş.Bu durumun kendisine ters geldiğini söylüyor.Halaları falan çok dedikoducu kimseler duyulursa diye de çekiniyor.Sizce kuzenim ailesine ve ablasına karşı nasıl davranmalı?
Ablası 20 li yaşlarda olsa neyse de 38 yaşında koca kadın. Kim ne der ne olur, az çok biliyordur. Birilerinin lafına bakacak yaşı da çoktan geçmiş. Yani koruyabilecek bir yaş değil.Sevgilisi yokmuş ama halaları çok lafçılar ortalık karıştırmayı tefe koymayı severler ondan çekiniyor
İnsan ne yaşarsa yaşasın karşı tarafın niyeti kötüyse laf söyleyecek illa bir şey bulur. Çok takılmamak lazım bunlara.Sevgilisi yokmuş ama halaları çok lafçılar ortalık karıştırmayı tefe koymayı severler ondan çekiniyor
Hım evet teyzenin gazı fazla bencede ne gerek var çocuk yapmaya evlenmeden, tamam koskoca kadın aynı evde yaşamaları normal zaten ....Yok,aynı evde kalmalarından rahatsız olmuş.Bir de annesinin “çocuk bile yapsan arkandayız” diye gaz vermesinden.kendisi benim motosikletime bindi diye annesi demediğini bırakmamıştı,ne utanmazlığını koymuştu ne rezilliğini.onada kızmış
Teyzem söylemiş onuda zaten.Ablan her istediğini alıyordu şimdi gelirin kesilecek tabi seninde yüzüne bakan yok hasedinden çatlıyorsun demi demiş.Hım evet teyzenin gazı fazla bencede ne gerek var çocuk yapmaya evlenmeden, tamam koskoca kadın aynı evde yaşamaları normal zaten ....
Kendine motor için laf söyleyip ablaya bu rahatlığı vermeside garip , yalnız kızkardeş biraz abartırsa mevzu ablasını çekemiyora gelecek konu ki hiç gerek Yok
Yalnız o annesinin de halalardan farkı yokmuş. Bak işte başkasının kızı yapınca tü kaka kendi kızı yapınca çocuk bile doğur arkandayız.Annesi motosiklet bakire kız işi değil diye bi yorum yapmıştıda,bende o gün bugündür konuşmuyorum teyzemle zaten.Ama kuzenlerim iyidir.Evlilik düşünüyolarmış zatende teyzemin tavrı banada abartı gibi geldi
Bence de haklı. Sadece kendini düşünüyor kardeş. Buradan anlaşılıyor. Baba anne bilmiyor mu dedikodu günah sevabı. Bu kızdan mı öğrenecekler. Sadece kapris yapıyor. Motora binmeme laf söylediler üüüüü. Şimdi çocuk yap dedi yapsın. Şu an çocuğum yok herkes torunu oğlunu kızını konuşuyor. Yok şöyle yürüdü yok böyle durdu. Bende bir kenarda bakıyorumTeyzem söylemiş onuda zaten.Ablan her istediğini alıyordu şimdi gelirin kesilecek tabi seninde yüzüne bakan yok hasedinden çatlıyorsun demi demiş.
Kız halaya çeker olayı, kuzende halaları gibi ortalık karıştırıyor gibi. Anne baba onay verdikten sonra, 38 yaşında kadının ne yaşayacağından millete ne canım.Sevgilisi yokmuş ama halaları çok lafçılar ortalık karıştırmayı tefe koymayı severler ondan çekiniyor
Haha ay gerçektenmi , teyze fena yalnız , insan kızına öyle dermi yahu ...Teyzem söylemiş onuda zaten.Ablan her istediğini alıyordu şimdi gelirin kesilecek tabi seninde yüzüne bakan yok hasedinden çatlıyorsun demi demiş.
Düşünüyorlamış ama daha aileler tanışmamış,ablası çocuğun amcasıyla tanışmış çocukta ablanın kız kardeşiyle sadece.Askere gidecekmiş 1 ay sonra daha bu konuşulmuş.Gerçi teyzem kuzenime “biz her şeyi konuştuk illa sanada söylemem zorunda mıyız sen karışma” demiş.Normal bi tepki, nasıl mutluysan öyle yaşa deseydi olurdu. Annesi resmen yaşı geçmiş, ne yaparsa yapsın da kendini kakalasın modunda. Ne demek çocuk da yap diye akıl vermek? Kardeşin yapabileceği bir şey yok. Ama haklı bana göre ben de olsam istemezdim. Evlilik düşünmüyor mu kadın?
Bayılıyor um su kendi hayat,i koskoca kadın ,artik bu tip ilişkiler normal diyen arkadaşlara.Hayır efendim hic normal değil.Bizim geleneklerimize,değerleri mize bu kadar cabuk çizik atamazsiniz.Yaşı geçiyor diye yanlışa sürükle,sonra daha tanımadığını bir adamın koynuna koy arkadan bir çocuk sonra yasanacaklarfan kim sorumlu olacak onuda ben soylim KADER dimi.Ama kadar bu değil..Yanlış hareket yanlışları doğurur.Küçük yigeninize BRAVO.Kendi küçük AKLİ büyük.onu opuyorum
Kuzeniniz karışamaz da anne de fenaymış. Daha düzgün şekilde de anlatabilirdi bence. Evet kıskanıyor bu bariz belli ama bir anne çocuğuna bu kadar sert konuşmamalı.Teyzem söylemiş onuda zaten.Ablan her istediğini alıyordu şimdi gelirin kesilecek tabi seninde yüzüne bakan yok hasedinden çatlıyorsun demi demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?