Nasıl davranmalı

Ben çalıştığım halde
Benzer bi kayınvalideden 4 yıl 'çok mesafeli biri' olmama rağmen zor korundum kendimi
Ama şimdi bebeğim var torun özledim bahanesi var, kızıma annem bakıyor Allah anneme sabır versin ona sardı bu ara kayınvalidem..

Tek te değil kayınpederim var, kendi annesi ve kardeşleri de aynı bina da ama her yere yetişiyor yeter ki gezme olsun
Benden enerjik

çalışıyorum ama.kursa gidiyorum haftada bir gün bu sene tekrar yazilacam belki ama inan peşime takilmasindan da korkuyorum spora da gideyim iyi fikir
Hımmm...
Akşamları geliyor yani...
Benim derdim gündüzdü o zamanlarda.
Ya ben olsam akşam olunca kocama sırnaşırım.
Masaj,banyo,köpük vs. tüm fantazileri denerdim kocam üzerinde.Adamın perti çıkınca zaten kendisi de çıkmak istemezdi.

Bencede her türlü stres kadınların başında patlıyor erkekler bu durumda olsa aninda kaçar zaten biz çözüm bulmaya çalışıyoruz
Bence görüşmek durumunda kalınca bile pek konuşma
Ben zaten istesem de konuşacak bişey bulamam genel huyum öyle büyük kadın muhabbetlerini çekemem
Bekarken odama kaçardım evlendim ayvayı yedim kaçamıyorum
He de geç, tv ye bak
Sıkılırsa yeni birini bulur kendine komşu filan belki
Geneli ama meraktan geliyo, oğlumu aldı mantığının yanı sıra titiz mi şu mu bu mu diye
Sanki bizim anne babamız yok, bizimkiler de eşlerimizi bunaltsa nasıl olur

Bi erkek cocugu daha var o bekar.kiz kardeşi yok erkek kardesi ve eşleri ile sık görüşmezler. Komşu ve arkadaşı az onlarla gün yaparlar ayda bir o kadar kahve içecek dostane görüştüğü kimse yok
Diğer çocuğu bekarsa onla yaşasa? Yani biraz kırmadan, kendinizi de yormadan arayı açmakta fayda var.

calismiyorum.yanlis yazmışım gündüz akşam farketmez gelir kursum var haftada bir gün onun dışında evdeyim.birinde de aksam basti bizi resmen konum var burda neler yasanmadi ki

Aynı apartman da mısınız

Aslında susmak iyi fikir sıkılır belki.bu arada eşim benim yerimde oksa kafayı uer huzur falan kalmaz

başınız sağolsun canım
Allah toprağını bol etsin sen severdın ananeyı sanıyorum
benım aklıma baska bır soru geldi,kayınvalıden sızın alt kata gelebilir mi?

çocuk olursa zaten hiç gitmez eve ondan eminim

calismiyorum.yanlis yazmışım gündüz akşam farketmez gelir kursum var haftada bir gün onun dışında evdeyim.birinde de aksam basti bizi resmen konum var burda neler yasanmadi ki
Bunu yazınca konuna bakayım dedim
O kadar çok konun var ki
Kim olsa çoktan küser ve görüşmeyi keserdi
Tek kayınvalide değil eşinin ailesi sürekli herşeyinizin içinde
Gecenin köründe gelinir mi, şortla görüp bi de eve girmişler yuh cidden
Sanki köyden gelmiş te otobüsten gece inmiş çaresizmiş gibi, hergün görüşüyosunuz zaten gece de üst kattaki annesinden inerken size uğramadan gidememiş mi

her gun arıyorsa gel dıye veya gelım dıye
bugun evı temızlıcem yarın komsuya gıdıcem obur gun komsular bana gelcek de ertele
haftada 2 olsun
sonra alıstıra alıstıra haftada 1...

arkadaş çok iyi yazmış çaktırmadan yap bi de o gelmeden sen git. sürekli tepesinde ol bence. o zaman anlayacak. sonra ufak kırmadan bahanelerle halletmeye bak. Allah bebek konusunda da yardımcı olsun

başınız sağolsun canım
Allah toprağını bol etsin sen severdın ananeyı sanıyorum
benım aklıma baska bır soru geldi,kayınvalıden sızın alt kata gelebilir mi?
amin çok sağol .anneanneyle bi sorunumuz yoktu aksine severdim nur içinde yatsın. K.pederim olmasa kesin gelir ama k.p kabul etmez ama öyle olursa büsbütün yandim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…