Offf o kadar bize odaklı ki zaten birden bire yapmam çok zor olur.her gun arıyorsa gel dıye veya gelım dıye
bugun evı temızlıcem yarın komsuya gıdıcem obur gun komsular bana gelcek de ertele
haftada 2 olsun
sonra alıstıra alıstıra haftada 1...
Kötü demek istemem ama bu kadar sıkıcı olunca da iyi diyemiyorum maalesef .çünkü direk hayatımı etkiliyor.kurs işini dün bi akrabasi söyledi ince iş yapamam ahsap nakış sabir işi diyor herşeye bi kulp buluyor bende taki yada örgü olabilir dedim ses cikarmadi.internetle hiç alakasi yok aslinda evde bilgisayar tablet var ama ilgilenmiyor tel bildigi whats up ordanda eşime yaziyor.Anladigim kadariyla kayinvalideniz kötü biri değil sadece sizinle devamli vakit geçirmek istiyor. .
Annesinin kaybı ile size daha fazla ihtiyaç duyabilir haklısınız. .
Cevrenizde yaşıtı birileri varsa arkadaslik kurdurabilirsiniz ..
Onun için kurs bulup düşündüğünüzü belli edip orda vakit geçirmesini saglayabilirsiniz. .
Evine bilgisayar alıp bağımlı hale gelmeyen orta yaş kadını hiç yok çevremde
Böyle bir yolda izleyebilirsiniz. .
Ama onunla bu konuyu konuşmak hem onu kırar hem sizin esinizle sorun yaşamanıza sebep olur gibi geldi..
Bi erkek cocugu daha var o bekar.kiz kardeşi yok erkek kardesi ve eşleri ile sık görüşmezler. Komşu ve arkadaşı az onlarla gün yaparlar ayda bir o kadar kahve içecek dostane görüştüğü kimse yokBaşka çocuğu yok mu ya da kardeşi, arkadaşı, komşusu?
Dün bu konu konuşuldu. Olabilir falan diyor ama çok istekli deilKayinvaliden ile bi kursa yazılsaniz dikiş nakiş tarzı oyalayacak bi kurs olabilir sen de ilk bi hafta gidersin sonra beni sarmadi der gitmezsin belki o devam eder.
Anladigim kadariyla calismiyorsunuz. .Sizin bir spor salonuna ya da kursa yazılma ımkaniniz yok mu??Kötü demek istemem ama bu kadar sıkıcı olunca da iyi diyemiyorum maalesef .çünkü direk hayatımı etkiliyor.kurs işini dün bi akrabasi söyledi ince iş yapamam ahsap nakış sabir işi diyor herşeye bi kulp buluyor bende taki yada örgü olabilir dedim ses cikarmadi.internetle hiç alakasi yok aslinda evde bilgisayar tablet var ama ilgilenmiyor tel bildigi whats up ordanda eşime yaziyor.
Kiz kardeş yok erkeklerle de sık görüşmezler kardeslerinin eşleri ile de samimi değil. Gorumcesi var hoşlanmaz. Doğru düzgün arkadaşı yok.geriye ben kalıyorum maalesef.dedigin gibi hayat merkezi biziz bu durum beni çok yipratti.sende yaşamışsın benzer şeyleri anlarsin çok zorHısım akrabasıdamı yok bu kadının..
benim eski kayınvalidemde öyleydi..çevresi yoktu..sürekli bendeydi..
aynı binadaydık..
hayat merkezi bizdik..
kısacası oğluna yakın olmak istiyor..
eşinle beraber haftada 1 gün belirleyin..ikiniz beraber -kayınvalidenlere yemeğe gidin..
hafta içide o sana gelmeden,sen ona git..kahve içme bahanesiyle..1-2 saat oturup arkadaşına geç..
böylelikle gün içinde komşu komşuculuk yapmaz belki...
sana akıl veriyorum ama ben mücadele edemedimm..pes etmiştim boşandım..
ben işten geldiğimde gitsem bile..o gece 11-12de yine geliyordu..
benimkinin yüzü kızarmıyordu..
inşallah seninki düzelir... bütün iş ,aslında erkeğe düşüyor..
yıpranan biz bayanlar oluyoruz..
çalışıyorum ama.kursa gidiyorum haftada bir gün bu sene tekrar yazilacam belki ama inan peşime takilmasindan da korkuyorum spora da gideyim iyi fikirAnladigim kadariyla calismiyorsunuz. .Sizin bir spor salonuna ya da kursa yazılma ımkaniniz yok mu??
Bence sen işe girmelisin.Kötü demek istemem ama bu kadar sıkıcı olunca da iyi diyemiyorum maalesef .çünkü direk hayatımı etkiliyor.kurs işini dün bi akrabasi söyledi ince iş yapamam ahsap nakış sabir işi diyor herşeye bi kulp buluyor bende taki yada örgü olabilir dedim ses cikarmadi.internetle hiç alakasi yok aslinda evde bilgisayar tablet var ama ilgilenmiyor tel bildigi whats up ordanda eşime yaziyor.
Of of bilmezmiyim o ruh sikilmalarini ben çok yaşadım bahanelerde tükeniyor bazen.hem çok ısrarcı bi de benimki gideyim kurtulayim diyorum bazenÇok sıkıcı. .
Benimki de böyle istiyor. .
En baştan nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
Ruhum sıkılıyor bazen. .
İşim var , gelemicem diyorum ben..
Hergün onunla olamam ..
Sağolsun o da ısrar etmez. .
Arada kahveye okey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?