Nasıl davranmalı

çocuk olursa zaten hiç gitmez eve ondan eminim
Şimdi bile çıkmıyormuş ki
Anlattığın kadar basit bi kahve içmeye gelmiyo bence sizi yokluyo ne yapıyo ne ediyosunuz gibi
Herkes kaynanadan dertlidir de kaçının ki 23:00 ten sonra pat diye kapıyı çalar ?

Dün bu konu konuşuldu. Olabilir falan diyor ama çok istekli deil
Bence ısrar edin gidin birlikte yazılsın dikiş onun için çok iyi olur terapi gibi gelir hatta biri demiş alın bi pc bi sosyal hesap açın orda dikiş grupları var çok güzel paylaşimlar var heves eder diker. Arada da birlikte pazara gidersiniz ucuza kumaş alırsınız sana da diker

arkadaş çok iyi yazmış çaktırmadan yap bi de o gelmeden sen git. sürekli tepesinde ol bence. o zaman anlayacak. sonra ufak kırmadan bahanelerle halletmeye bak. Allah bebek konusunda da yardımcı olsun
amin bebegimin olmasini çok istiyorum ama o zamanda bunlarla uğraşmaktan keyif alamadan büyütücem

kaynanasina deil kendi annesine geliyordu ama dedigin doğru yalniz kalmak istemiyordu orda
Yalnız değil kaynın varmış hani
Bu sefer seni çağırmamış kendi gelmiş kaynınla 23:00 ten sonra
Huy bence 5 dk olsa görecek ne var ne yok

Dikiş dikmezmis ince işle ugrasamazmis.orgu olabilir diyor ama ben gidecegine inanmıyorum gitse bile arkadaş edinmez beni yer yine

kaynanasina deil kendi annesine geliyordu ama dedigin doğru yalniz kalmak istemiyordu orda
Bilmiyorum. Ama benim kaynanam kaynanası na gittiğinde alttaki eltisini muhakkak çağırır.

Benim kaynanam da hergün beni görmek istiyor ama sınırlar koymalısın bence yoksa kurtulamazsın. O geldiğinde iş çıkar mesela anne sen otur şu işim var de yanından ayrıl iş yaparken bir iki yanına git gel sen buradasın yanlız bırakmak istemiyorum ama onuda yapmam lazım de ama onun yapamayacağı iş olması lazım bir iki böyle sohbet kısa tut sonra sen git ona o sana gelmeden daha sonra bahane uydur sen evden çık.

Alışmış birini değiştirmek zordur ben üç yıl oldu hala düzene koyamadım ama sevmediğim bir çok yönünü törpüledim tabi onun gözünde ben kötü gelinim onun gelini eltim ama olsun en azından kafam rahat hiç umrumda değil kim olursa olsun gelini

Sorma ben utandim onlar utanmadi yine girip karpuz yediler.neymis Allahaısmarladık demeye çıkmış gece gece o saatte insan özel bisey yaşamasa bile üstü başı rahat olur o sicakta ben kaynimi o şekilde karsilamak zorunda miyim

Dikiş dikmezmis ince işle ugrasamazmis.orgu olabilir diyor ama ben gidecegine inanmıyorum gitse bile arkadaş edinmez beni yer yine
Dikiş ince iş değil asıl örgü ince iş vur makineye parçayı gitsin örgü öyle mi. Düz ilmek ters ilmek yok şu sıra bu sıra bir sürü şey

Örgü olabilir bahçe işleri olabilir bilgisayar kursu olabilir ahşap boyama olabilir. Imm araştırmak lazım çok var kurslar. Bu arada dikişe gitse senin için güzel olurdu çünkü genelde hafta içi 4yada 5gün oluyorlar hafta içi sana vakit bulup gelemezdi :)

Acaba esiniz annesine yanlız Bırakma onungibinseyler söylüyor olabilir mi?

Sen yine sabırlısın
Kim olsa yaygarayı basar yani bir değil beş değil tamam da 23:00 ten sonra kaynınla baskına gelmek nedir ?
Kibar kibar kahve içmekten bahsediyorsun
Gaz vermiş gibi olmayayım ama arada cinnet iyidir bunlar meydanı fazla boş bulmuş arsızlığı ele almışlar
Senden önce eşin demeli hatta geç oldu anne hadi güle güle diye amaç Allah'a ısmarladık madem.. Kendi annesi o bişey derse sorun olmaz, sen derken kötü gelin derler ama eşin demiyosa seninde sabrın bi yere kadar ..

Dediğin gibi alışmış insani değiştirmek zor ama ben bu sefer bu huyunu biraz olsun kirmak istiyorum

Meraktan başına bişey gelmese iyi
Gece gündüz merakı bitmiyo, diğer oğlunu da almış gelmiş. Gelin utanıyo bunlar utanacağına

Yüzsüz kaynana bu
Bi kere bornozla aç bir daha çalmaz kapını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…