Nasıl davranmalı

Dikiş ince iş değil asıl örgü ince iş vur makineye parçayı gitsin örgü öyle mi. Düz ilmek ters ilmek yok şu sıra bu sıra bir sürü şey
Bahane canım orguyede gitmez zaten iş sevmez gelip cay kahve icecek evlilik ve dekorasyon programi izleyecek

Bahane canım orguyede gitmez zaten iş sevmez gelip cay kahve icecek evlilik ve dekorasyon programi izleyecek
Sen ona gitsene
Akşam eşin işten gelince gidin yemek yiyin dönün
Sık sık git gelemesin

Dediğin gibi alışmış insani değiştirmek zor ama ben bu sefer bu huyunu biraz olsun kirmak istiyorum
Yavaş yavaş hareket edeceksin ilk başta taviz vermeseydin bu boyuta gelmezdi.

Ben kaza yaptım. İlgi bekliyorum eşimden. Eşim çekingen ailede bu tarz şeyler sevimsiz sayılıyor. Neyse ben uyurken eşim saçlarımı okşamış. Tabi bu olay bana sonradan söyleniyor.

Aşağı inmiş yemekte kıl. Neyse söylenmiş annesine anneside gördüğünü bana duyuracak. Karının saçını okşa aşağı gel yemekten kıl çıktı de felan de demiş bunu da bana kv kendi anlattı. Başka bir gün yine kapı çalmadan odaya daldı kapı açık olsa tamam derim kapalı kapı neyse bir değil iki değil benimde sabrım var böyle şeyler ede çok sinir olurum. Kaynanama dedim başkası üzerinden sizin orada kapı çalma adeti yok heralde gelen dalıyor gelen dalıyor. Hastayım ben müsait oluyorum olmuyorum altımdan alınıyor. Ayaklı hasta değilim. Misafirlerine ben mi öğretecem adabı dedim o oldu şimdi kim gelirse gelsin kapım çalınır şuan iyiyim ama olsun kapı çalsın canım dingonun ahırımı

amin çok sağol .anneanneyle bi sorunumuz yoktu aksine severdim nur içinde yatsın. K.pederim olmasa kesin gelir ama k.p kabul etmez ama öyle olursa büsbütün yandim bu
ananenın evını kapattınızmı
kayınvalıdenızın tek cocuktu dımı canım?
valla be canım yapcak bıseyın yok bılıyormusun
sen mesafenı korucan o gelmek ısterse gene gelecek

Evet eşimin üstü çıplakti ama fayfasi olmadı
Çok acayiplermiş
Anne de acayip oğulları da
Kaynı bari abisini öyle görünce anne gidelim zaten geç vakit demeli
Ya da eşin bu mesajı verebilirdi
Girip karpuz yemişler utanmadan
Kimse senin yerinde olmak istemez..

Çok acayiplermiş
Anne de acayip oğulları da
Kaynı bari abisini öyle görünce anne gidelim zaten geç vakit demeli
Ya da eşin bu mesajı verebilirdi
Girip karpuz yemişler utanmadan
Kimse senin yerinde olmak istemez..
Bizim köyde bir deli var o bile akıllı demek ki.

Çok gelirdi bize annem yemek verirdi bamya yı çok severdi her pişirsiğinde çağırırdı neyse sık gelir oldu geldi mi geceler di yani uykun gelene kadar gitmezdi

Abim bir gün şort ile evde uzanmış tv izliyor bizde çarşıdan geliyoruz kapıda bizi gördü daha size gelmem dedi ne oldu dedik. "tü allah belanızı vermiye oğlun çıplak çıplak yatıyor bi daha gelmeyim diye mi dedi" kadın çekti gitti bide laf söyledi ya ondan sonra annem çağırmadan gelmedi

Bi gün sen teklif edeceksin anne yatak odasına buyur diye yüzsüz oraya da gelir mi acaba

Deli cidden bamya için geliyormuş çünkü

Başlarda akşam yemeğe falan cagiriyordum ama baktim.gunduz zaten bende aksamlari kestim gelip gitmeyi.
Anlayissizlik mi desem.merak mi desem bilemedim.ama kv oglunu birakamiyor o da var

Başlarda akşam yemeğe falan cagiriyordum ama baktim.gunduz zaten bende aksamlari kestim gelip gitmeyi.
Anlayissizlik mi desem.merak mi desem bilemedim.ama kv oglunu birakamiyor o da var
Haftada 2-3 akşam siz gidin yemek yiyin dönün eşinle
Sık gidersen gelemez belki o kadar

ananenın evını kapattınızmı
kayınvalıdenızın tek cocuktu dımı canım?
valla be canım yapcak bıseyın yok bılıyormusun
sen mesafenı korucan o gelmek ısterse gene gelecek
Daha çok yeni ev duruyor ne olcagi belli deil çünkü kaynanamin iki kardeşi daha var miras paylaşın meselesi var daha yani sonuç da benim tasinmam da ihtimaller dahilinde aslinda hersey belirsizlik icinde

Deneyeyim bilmiyorum ne olur yeni bi dönem başlıyor bizim için ya daha kötü olacak ya daha iyi süreci yönlendirmek istiyorum
Aslında eşin dengeyi kurabilse bu kadar müdahale edilmezdi hayatınıza
Ama o da anneci diyorsun
Mecbur deneme yanılma yöntemiyle bulacaksın azaltmayı

Aslında eşin dengeyi kurabilse bu kadar müdahale edilmezdi hayatınıza
Ama o da anneci diyorsun
Mecbur deneme yanılma yöntemiyle bulacaksın azaltmayı
Ya tabi birazda olay erkekte bitiyor ama eşim anneci o yüzden o destek deil bana

hmm eğer sizin görüştüğünüz komşular varsa (yoksa da edinmeye çalışın en azından bir süreliğine) kayınvalidenizle komşu ziyaretlerine gidin.
Bir nevi kendisine arkadaş bulun, onlarla önce beraber görüşün alıştırana kadar sonra baktınız ki samimiler artık onu serbest bırakın :).
Sonra hadi şuna gidelim deyince sen git anne benim şu işim var deyin ve siz de serbest kalın :)

Ya tabi birazda olay erkekte bitiyor ama eşim anneci o yüzden o destek deil bana
Senin ailenden hiç bahsetmedin
Arada onlarla plan yap hep eşinin ailesi evliliğinizin merkezinde
Misilleme yaparsan belki anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…