Zaten gelin üstünü giyinmeye koşmuşYüzsüz kaynana bu
Bi kere bornozla aç bir daha çalmaz kapını
Bahane canım orguyede gitmez zaten iş sevmez gelip cay kahve icecek evlilik ve dekorasyon programi izleyecekDikiş ince iş değil asıl örgü ince iş vur makineye parçayı gitsin örgü öyle mi. Düz ilmek ters ilmek yok şu sıra bu sıra bir sürü şey
Sen ona gitseneBahane canım orguyede gitmez zaten iş sevmez gelip cay kahve icecek evlilik ve dekorasyon programi izleyecek
Evet eşimin üstü çıplakti ama fayfasi olmadıZaten gelin üstünü giyinmeye koşmuş
Oğlu şortu zor giymiş kapıyı açmış
Yine de içeri girip karpuz yemişler
Şaka gibi
Yavaş yavaş hareket edeceksin ilk başta taviz vermeseydin bu boyuta gelmezdi.Dediğin gibi alışmış insani değiştirmek zor ama ben bu sefer bu huyunu biraz olsun kirmak istiyorum
ananenın evını kapattınızmıamin çok sağol .anneanneyle bi sorunumuz yoktu aksine severdim nur içinde yatsın. K.pederim olmasa kesin gelir ama k.p kabul etmez ama öyle olursa büsbütün yandim bu
Çok acayiplermişEvet eşimin üstü çıplakti ama fayfasi olmadı
Bizim köyde bir deli var o bile akıllı demek ki.Çok acayiplermiş
Anne de acayip oğulları da
Kaynı bari abisini öyle görünce anne gidelim zaten geç vakit demeli
Ya da eşin bu mesajı verebilirdi
Girip karpuz yemişler utanmadan
Kimse senin yerinde olmak istemez..
Bizim köyde bir deli var o bile akıllı demek ki.
Çok gelirdi bize annem yemek verirdi bamya yı çok severdi her pişirsiğinde çağırırdı neyse sık gelir oldu geldi mi geceler di yani uykun gelene kadar gitmezdi
Abim bir gün şort ile evde uzanmış tv izliyor bizde çarşıdan geliyoruz kapıda bizi gördü daha size gelmem dedi ne oldu dedik. "tü allah belanızı vermiye oğlun çıplak çıplak yatıyor bi daha gelmeyim diye mi dedi" kadın çekti gitti bide laf söyledi ya ondan sonra annem çağırmadan gelmedi
Bi gün sen teklif edeceksin anne yatak odasına buyur diye yüzsüz oraya da gelir mi acaba
Zaten gelin üstünü giyinmeye koşmuş
Oğlu şortu zor giymiş kapıyı açmış
Yine de içeri girip karpuz yemişler
Şaka gibi
Bu kadın neden ağlıyor der gibi.Deli cidden bamya için geliyormuş çünkü
MeraktanBu kadın neden ağlıyor der gibi.
O zaman bu kaynana niye geliyor
Haftada 2-3 akşam siz gidin yemek yiyin dönün eşinleBaşlarda akşam yemeğe falan cagiriyordum ama baktim.gunduz zaten bende aksamlari kestim gelip gitmeyi.
Anlayissizlik mi desem.merak mi desem bilemedim.ama kv oglunu birakamiyor o da var
Daha çok yeni ev duruyor ne olcagi belli deil çünkü kaynanamin iki kardeşi daha var miras paylaşın meselesi var daha yani sonuç da benim tasinmam da ihtimaller dahilinde aslinda hersey belirsizlik icindeananenın evını kapattınızmı
kayınvalıdenızın tek cocuktu dımı canım?
valla be canım yapcak bıseyın yok bılıyormusun
sen mesafenı korucan o gelmek ısterse gene gelecek
Deneyeyim bilmiyorum ne olur yeni bi dönem başlıyor bizim için ya daha kötü olacak ya daha iyi süreci yönlendirmek istiyorumHaftada 2-3 akşam siz gidin yemek yiyin dönün eşinle
Sık gidersen gelemez belki o kadar
Aslında eşin dengeyi kurabilse bu kadar müdahale edilmezdi hayatınızaDeneyeyim bilmiyorum ne olur yeni bi dönem başlıyor bizim için ya daha kötü olacak ya daha iyi süreci yönlendirmek istiyorum
Ya tabi birazda olay erkekte bitiyor ama eşim anneci o yüzden o destek deil banaAslında eşin dengeyi kurabilse bu kadar müdahale edilmezdi hayatınıza
Ama o da anneci diyorsun
Mecbur deneme yanılma yöntemiyle bulacaksın azaltmayı
Kayinvalidemle ilgili daha önceden de bi çok konu açtım. Kendisi çok sosyal hayati olmayan ve de kendi kendini çok oyalamayan bi tip bu durum evlendigimden bu yana sıkıntı yarattı sürekli olarak gündüz beraber oturmak ister gelip gider.ben yeri gelince gezmeyi onun dışında da evde oturup kendi kendime zaman geçirmeyi severim bu konuda bi türlü uyum saglayamadik zırt bırt geldi yada çağırdı tamam arada kahve içmek sohbet etmek hoş olabiliyor fakat sık olunca tadı kaçıyor konuşacak konu bile kalmıyor. Zaten onun dışında da eşim ve benimle olmayi ister hayati bize odaklidir bu durum bazen çok yorucu oluyor derken hayatimizda yeni bi gelişme oldu k.validemin annesi vefat etti.k.validemin annesi ile ayni apartmandaydik zaten bu bahane ile sürekli gelir giderdi beni çağırirdi. Vefatin üzerinden onbeş gün geçti her türlü destek oldum yardim ettim elimden ne geliyorsa yaptim halen baş sağlığı için gelen olur diye evi açıyor bende ona destek için yanina geçiyorum bundan şikayetçi değilim ama sonrasında ne olacak diye düşünmüyor degilim annesinin boşluğu onu daha bile bana yönlendirecek çünkü hiç bi sosyal aktivitesi yok tek yaptığı annesine gelip sonrasında da hemen beni çağırıp çay icmekti.
Durumun özeti bu ben sizden yardım ve fikir istiyorum eşimle zaten zor bi ilişkimiz var zaman zaman k.validem bu durumlari daha da zorlaştırıyor. Ben nasıl davranmaliyim bundan sonra. Tüp bebek tedavisi olma durumum var bana odaklanmasini istemiyorum herkesin kendince hayati olsun istiyorum annem dahi bana yakın otursa hergün görüşmeyi tercih etmezdim. Yeni duruma nasil uyum saglamali ne yapmali lütfen fikir verin
Senin ailenden hiç bahsetmedinYa tabi birazda olay erkekte bitiyor ama eşim anneci o yüzden o destek deil bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?