Nasıl davranmalıyım, ne anlamalıyım bundan?

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.

Yine ben. İftara eşimin amcası gile davetli idik. Eltimle aramız eskisi gibi değil uzun zamandır ve çok şükür. Çok mesafeliyiz. Küs değiliz ama zorunlu durumlar haricinde ve selamlaşmalar hariç muhatap olmuyoruz. Çok iyi gidiyor. Ta ki akşam yemekler yendi şimdi herkes oturuyor. Meyva soycaktık. Eltim mutfapa geçti beni de çağırıyo normalde konuşmaz yani ama böyle diyo ordan doğru; Aeroplain gelsene meyve hazırlayalım. Yani ben de anlam veremiyorum zaten hazırlanacak 3 tabak meyve beni de çağırıyor. Yani bu ne demek. Ben de herkes duyduğundan az oturup sonra kalktım hiçbir şey olmamış gibi yardım ettim. Ama zaten belli yapmacık olduğu, gülmez normalde orada herkesin içinde gülümseyerek çağırdı.

Şimdi orda bi tek ikimiz varız gelin olarak. Bunun amacı, yani ben tek hizmet etmicem sen de geleceksin demek mi oluyor? Ben olsam keser doğrarım herkesin sehpasına koyar otururum ne var bunda yani.

Lütfen bana hakaret edecek olanlar yazmasınlar. Samimi olanlar eltimin bu davranışını bana izah edebilir mi acaba?

Doğru mu yapmışım bunu hep yapıyor. Yani bir dahakine ne yapayım? Benim ustam ben onun çırağıyım pozisyonuna düşmek istemiyorum. Geçen annesi de misafirlikte demişti, sen benim kzııma yetişemezsin diye gülerek. Ben de doğrudur dedim.

Hadi o büyük diyelim, es geçtim. Ama bunla aynı yaştayız, beni böyle mutfağa çağırması ne diye yani çağırıp da iki laf etse tamam dicem ama amacı nedir anlayamadım.

Lütfen kırıcı değil, yardım edici olarak yorum yapın. Beni sevmeyen, yazmasın çok rica ederim. Onların yorumuna cevap vermeyeceğim.

Şimdiden teşekkürler.

ah canım keşke öyle olsa...Ben onu biliyorum, öyle olsa karşılık verir, başkalarının olmadığı yerde gülümser...Yok onun amacı ya beni kullanmak, ya da demek istiyor ki, sen de kalkıp hizmet edeceksin...

çözemedim..belki yaşayan vardır...

Yapici yorum yapiyorum
Bu davranislarindan ve takintindan kocan bikmis durumda lutfen artik seni cagirmasinin altinda ne ariyorsun

yanı sen sımdı onun karakterını bıldıgın ıcın ne yapmaya calıstıgını anlarsın kı anlattığına gore ıyı nıyetlı ınsan olsa senı cagırdıgında mutfağa senle muhabbet eder ben pek ıyı bı nıyet goremedım zaten anladığım kadarıylada bırbırınızden elektrık almıorsunuz oyle olduğu ıcın zaten bu saatten sonra canım cıcım demesıde bı anlam ıfade etmez

Bence kendi kocasına ve kaynına karşı aa bak benim bu kadınla bi sorunum yok arada kavga çıkarsa artık benden bilmeyn ben gayet ılımlı yanaşıyorum demeyede getiriyo olabilir canım..

Bence kendi kocasına ve kaynına karşı aa bak benim bu kadınla bi sorunum yok arada kavga çıkarsa artık benden bilmeyn ben gayet ılımlı yanaşıyorum demeyede getiriyo olabilir canım..

Burdan benim anladigim mesaj ben iyiyim kotu olan o yani kendini iyi gosterme cabasi

bunların hepsi olabilir. o ortamda sırıtarak kendini benimle iyi geçiniyormuş gibi göstermiş olabilir. ama bana dokunan aslında onun direktifine göre kalkmak istemiyorum.

yani gel meyve soyalım demesinde bi kötülük yok ama zaten sen benle muhatap olmuyorsun, böyle ufak bir işte beni niye çağırıyorsun be kadın? onu anlamış değilim...

yani şu tribe giriyor gibime geldi,

SEN DE KALKACAKSIN. BİR TEK BEN MİLLETE MEYVE GÖTÜREMEM HADİ BAKİİMMM GÖRİİM SENİ...

kalkarım, 300 kişiye de hizmet ederim, ama orada onun sözünü yüzüstü bırakamadım içime dert oldu.

yani kalkmasam o ortamda kaynanam belki dicek hadi kalk... şimdi diyorum kendime keşke başkasıyla konuşsaymışım da kalkmasaymışım...

şuna bak yaa, hem konuşmuyo hem de ayağına çağırıyo hadi gel canımm... hay canın batsın..

neyse sağolun kızlar...

napalım bi dahakine ya hiç cevap vermeyip başka şeylerle ilgilenicem, ya da ondan önce kalkıp bir şeyler hazırlayacam...

aslında milletin tepkisini çekmeyeceğini bilsem derdim

ALT TARAFI İKİ TABAK MEYVE... ONU DA BENİ ÇAĞIRMADAN YAPAMADIN MI...

bence oyle yapma ne gormemezlıkten gel nede cok tak kafana
oda sıze geldıgınde cagır mutfağa yardıma gelsene dıy
bakalım tepkısı etkısı ne olacak
başa baş dişe diş yap kızzzz

Alt tarafı beraber yapalım demiş. Siz bir araba anlam yüklemişsiniz duruma. Siz ben kendim yapsam onu cağırmazdım diyorsunuz ama demek ki o sizin icerde oturmanızı istemiyor.

bırde haklı yorumlar gelmıs
kadınlarla ugrasmak zor
ıyıkı erkek olmamısım valla

Kırıcı değil yardım edici bir yorum yapıyorum: Yardım alın! Obsesyon belirtilerini yoğun olarak sergiliyorsunuz, alakasızca söylenen her cümleye anlam yüklemeye çalışıyor, kuruntularla kendinizi yiyip bitiriyorsunuz, sadece kendini yediğinizle kalmıyor bunun sonuçlarını da başkalarına mal ediyorsunuz. Tedavi edilebilir, yol yakınken başvurun bir merkeze...

Bilmeyenler için; OBSESIF KOMPULSIF BOZUKLUK (OKB)
Herkesin zaman zaman rahatsizlik yaratan, zihninden atamadığı kaygılı düşünceleri olmakla beraber, kisinin zihnini ele geciren, beynine hukmeden, tekrar tekrar beliren davetsiz dusunceler, durtuler oldugunda bu durum bir obsesyon olabilir. Obsesif kompulsif bozuklugu (OKB) olan kisiler genellikle obsesyonlarin kendi zihinlerinin bir urunu oldugunu bilir ancak bunu ne kontrol edebilirler, ne de bundan kurtulabilirler.

anlamadım şimdi ne var ki bunda altında hemen fesatlık arıyorsunuz???

Şimdi şöyle bir şey var, eğer siz eltinizin meyve soymaya gittiğini bilerekten oturmaya devam ettiyseniz, oda sizi çağırmakta haklı, çünkü o meyvayı sizde yiyecekseniz, ve ikinizde eşitseniz beraber yapıverin, hem iki tabak meyvayı soyup getiremedi diyorsunuzda siz de iki tabak meyva için neler düşünüyorsunuz

kadını tanımadığım için afaki yorum yapıcam bi dolu anlamı olabilir, etrafa bakın ben söylemeden kalkıp gelmiyo en becerikli gelin benim imajı vermek birinci ihtimal, ikinci ihtimal ben mi yapıcam o da yapsın anlamı olabilir, üçüncü ihtimal ise mutfakta yalnız kalmak istememiştir ki ben olsam ben de yanımda birini isterim isterse 2 elma olsun bi kere ilk ben gitsem mutfağa hep benden beklenir neme lazım

Kesinlikle ilginizi eşinizden- abisinden- yengesinden- halasından- yeğeninden- anasından- babasından kısacası yakın çevresinden uzak tutun.

Gittikçe daha takıntılı ve yorumbilimci oluyorsunuz.

Kendinize bunu yapmayın.

Biraz koyverin gitsin.

buradakı arkadaslar sızın sınır hastası oldugunuzu dusunuyor ama ben sızı haklı buluyorum
sole soyleyım daha once yazdıklarınızı tam olarak bılmıyorum ama sızın burada demek ıstedıgınız yanı meyve ıcın sızı cagırması degıl onmelı olan
mesela bız akrabaları yemege cagırırız gelınler var cok ıyı anlasan bız bı babagı bıle alamaya beraber gıderız mutfaga maksat gıgır samata olsun muhabbet ederız falan sızın bole bı durumumuz yokmus eltınızle o yuzden dıyorsunuz anladım ben sızı
mesela bu durum ben kendıme benzettım benım eltım yapmaz ama kaynanam yapar eltım bırsey ıcın mutfaga gıtse hemen bana mılletın ıcınde yengene yardım et sende der ve o anda bogasım gelır kaynanamı
benım kaynanaın zoruda kendısı eltımle aynı bınada oturuyor ben ıse ayrı o yuzden bızı esıtlemenın derdınde yanı eltım onlara hep hızmet edıyor eltımden memnun da ben rahattayım ya eltımınde bas kaldırıp bende rahat olmak ıstıyorum deyıp onlardan uzaklasacagını dusunuyor
bende bu durumda yangesıne yardımcı kucuk gelın gıbı ıstemıyorum yanı burada eltıye yardım etmek degıl mesele olan ben saten yapılacak bı ıs varsa ole oturmuyorum yardım edıyorum kaynana soleyınce farklı oluyor ıste

ama sunu soyleyım bunları esınıze anlatmayın buraya yazın ıste dertlesın sızı anlamayanlar oldugu kadar anlayanlarda olur rahatlarsınız ama esınıze solemeyın
bırde yanlıs anlamayın gercekten ıyı bır doktora gıdın herkes ıcın lazım bu

Boşver hiç kafani yorma.. Bir daha öyle bir ortama artik tecrübeli oldun bir daha yapma sina izin vermemek için mesela tam o kalktimi meyve icin cay icin sende git lavaboya fln ya da baş ima agri girdi de herkesin içinde balkona cik fln....

Yanlis anlasilmasin tabii ki yardim etmen lazim ama boyle emrivaki durumlar için bu şekilde davranabilirsin demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…