herşeyi bu kadar kafana takma canım eltinin niyeti neyse ne boşver sen yardım ettin insanlk yaptın o kadar

o niye beni çağırdı niye onun sözüyle kalktım diye düşünüp kendini hırpalama değmez inan

bak benimde eltim soğuk bir tiptir bazen hoşgeldini bile yarım ağız söyler düşün ama ben onun evine gittiğimde onun söylemesine fırsat vermeden bulaşığına sofra hazırlamasına toplamasına hep yardım ederim bu benim insanlığım sende öyle düşün
yav okudum okudum ama anlam çıkaracak bişey bulamadım ben :44:
ben eltinizi tanımıyorum,
normalde anlaştığınız bir insansa bunu demesi benim hoşuma bile gider.
fakat anlattığınıza göre art niyetli,
o açıdan bakacak olursamda sanırım kendini ispatlamaya çalışıyor.
o tembel ben girişkenim imajı çizmek istiyor herhalde.
bence oyle yapma ne gormemezlıkten gel nede cok tak kafana
oda sıze geldıgınde cagır mutfağa yardıma gelsene dıy
bakalım tepkısı etkısı ne olacak

başa baş dişe diş yap kızzzz

kadını tanımadığım için afaki yorum yapıcam bi dolu anlamı olabilir, etrafa bakın ben söylemeden kalkıp gelmiyo en becerikli gelin benim imajı vermek birinci ihtimal, ikinci ihtimal ben mi yapıcam o da yapsın anlamı olabilir, üçüncü ihtimal ise mutfakta yalnız kalmak istememiştir ki ben olsam ben de yanımda birini isterim isterse 2 elma olsun bi kere ilk ben gitsem mutfağa hep benden beklenir neme lazım
Kesinlikle ilginizi eşinizden- abisinden- yengesinden- halasından- yeğeninden- anasından- babasından kısacası yakın çevresinden uzak tutun.
Gittikçe daha takıntılı ve yorumbilimci oluyorsunuz.
Kendinize bunu yapmayın. 
Biraz koyverin gitsin.
buradakı arkadaslar sızın sınır hastası oldugunuzu dusunuyor ama ben sızı haklı buluyorum
sole soyleyım daha once yazdıklarınızı tam olarak bılmıyorum ama sızın burada demek ıstedıgınız yanı meyve ıcın sızı cagırması degıl onmelı olan
mesela bız akrabaları yemege cagırırız gelınler var cok ıyı anlasan bız bı babagı bıle alamaya beraber gıderız mutfaga maksat gıgır samata olsun muhabbet ederız falan sızın bole bı durumumuz yokmus eltınızle o yuzden dıyorsunuz anladım ben sızı
mesela bu durum ben kendıme benzettım benım eltım yapmaz ama kaynanam yapar eltım bırsey ıcın mutfaga gıtse hemen bana mılletın ıcınde yengene yardım et sende der ve o anda bogasım gelır kaynanamı
benım kaynanaın zoruda kendısı eltımle aynı bınada oturuyor ben ıse ayrı o yuzden bızı esıtlemenın derdınde yanı eltım onlara hep hızmet edıyor eltımden memnun da ben rahattayım ya eltımınde bas kaldırıp bende rahat olmak ıstıyorum deyıp onlardan uzaklasacagını dusunuyor
bende bu durumda yangesıne yardımcı kucuk gelın gıbı ıstemıyorum yanı burada eltıye yardım etmek degıl mesele olan ben saten yapılacak bı ıs varsa ole oturmuyorum yardım edıyorum kaynana soleyınce farklı oluyor ıste
ama sunu soyleyım bunları esınıze anlatmayın buraya yazın ıste dertlesın sızı anlamayanlar oldugu kadar anlayanlarda olur rahatlarsınız ama esınıze solemeyın
bırde yanlıs anlamayın gercekten ıyı bır doktora gıdın herkes ıcın lazım bu
Boşver hiç kafani yorma.. Bir daha öyle bir ortama artik tecrübeli oldun bir daha yapma sina izin vermemek için mesela tam o kalktimi meyve icin cay icin sende git lavaboya fln ya da baş ima agri girdi de herkesin içinde balkona cik fln....
cok tesekkurler...
bir arkadaşın da yazdığı gibi, işte güleryüzle işini halletmeye çalışan bir tip...
yani sen de kalk ben tek başıma niye yapayım sen de hizmet edicen demek istedi eminim şimdi...
bunları kafama niye takıyorum? bir defa oldu her defa olmasın, enayi yerine konulmayayım diye.
ikincisi de, benim bir özelliğim var, o anda ne yapılmak istediğini anlayamayabiliyorum. kalkıp kim ne derse ona göre gidiyorum ve hepiniz iyi bilirsiniz ki kadınlar arasında böyle bir durumlar oluyor.
yani beni saymamaları durumu... şimdi yeni yeni ben de ağırlığımı koymaya başladım. ondan önce cevap verirdim her şeyi açıktan yapardım. şimdi düşünüyorum.
evet düşünmeden hareket etmenin cezasını çok çektim.
problem aslında kabullenmemek sorunu. beni kabul edemediler o yüzden her fırsatta uğraşıyorlar.
obsesif bozukluğum var mı bilmem. olabilir. ama bir hafta bunlarla yaşayan bir kadın da benden beter olurdu. burdan yazması kolay.
çoğu lafı sineye çekiyorum. çoğu şeyi duymazdan geliyorum.
sofrabaşında ne laflar sokuluyor ama öylece hayatıma devam etmek zorunda kalıyorum.
bu yüzden artık böyle yaptı şöyle yaptı ne amaçladı diye yazıyorum ki ben de ona göre davranayım..
ben enayi miyim o ne yaparsa yapsın emrinde olucam, kendimi ezdiricem.?
fesatça düşünüyorum çünkü karşımda fesat insanlar var. olmasalar bi öyle bi böyle olmazlardı. ben de onları düşünmekten yalnızlığıma boğulup kafayı yemezdim.
Çok şükür eskisi gibi değilim ama işte böyle arada anlayamadığım oluyor onları da paylaşıyorum.